reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Luizko trzymamy z Gabrysiem kciuki za Twojego maluszka. Życzymy zdrówka. Nie smuć się. Dzielna z Ciebie mamuśka, jeszcze troszkę cierpliwości i dostaniesz synka do ukochania.

Ehtele - bardziej przed. W piątek byłam u ginki i mówiła, że z zewnątrz szyjka miękka, skrócona ale rozwarcia nie ma, więc czop siedzi dalej. Może dzisiaj wylezie, a może już wylazł jak byłam na wc, ale ja tego nie zauważyłam :p Ale z tego co mi babeczka powiedziała, to im dłużej siedzi, tym lepiej, bo to jednak ochrona przed zarazkami i innymi świństwami.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
Gratuluję nowym rozpakowanym mamusiom.
Bombusia Alanek jest słodki, wygląda jakby miał ze 3 miesiące :)
Ehtele, Milusia życzę kolejnych szczęśliwych lat, tylko tym razem we trójkę :).
Trochę Was podczytuję, ale teraz jest mniej czasu, żeby siedzieć przy kompie. Spacerki, karmienie itd. :) a Kubuś lubi wisieć przy cycku, także nie narzekam na nudę :)

tak zgadzam się ze wszystkimi Bombusiu - Alanek słodziuteńki szkrabek expresssowy ;)
i również dołączam się do życzeń dla Ehtele i Milusi - żeby im synkowie takie expressowe prezenciki rocznicowe zrobili ;) - jeszcze parę godzinek macie chłopcy ;)

miłego dnia życzę ciężaróweczki ;) - szczególnie TYM co noce nieprzespane miały ;(

tym rozpakowanym również miłej niedzieli z maluszkami ;)

Witam:)
Pierwsze Gratulacje dla nowej mamusi Luizka4don- trzymam kciuki za zdrowko malenstwa- mam nadzieje ze w szpitalu zajma sie nim na medal:tak:.
Ethele i Milusia szczere zyczonka z okazji rocznic slubu- wow kiedy ja bylam tak krotko po slubie- u mnie w tym roku 12 rocznica:-).
Kto dziewczyny bedzie nastepny w kolejce- przed jutrzejszym moim planowanm:)?????
Bombusia Alanek przesliczny- :-):-):tak::tak:.
Bogusia86 smacznego- ja to bym nie wytrzymala bez niezjedzenia niczego na tym grilu:) :(
Ethele- pozytywne myslenie - mysisz sobie takiego na szybko zakupic. Bedzie dobrze malenstwo bedzie zdrowe i wyjdzie wtedy co powinno.
Kasia moze jednak u Ciebie tez zacznie sie akcja.
Czekam na wiele info. na goracej lini.

A ja jak zwykle bez sil do nadrabiania - dopiero wstalam, noc spokojna 2 wyjscia do wc, i nawet jednego wiecej ruchu- doslownie spalam w bezruchu:):-)
Brzuszek bez skurczy - tak ze dzisiaj jeszcze zalicze roczek malenstwa u moich znajomych- no i sklepy, ale fajnie sama radosc jak dla mnie- bo ta przyjemnosc to dla Allgro .
Wieczorem musze aukcje powystawiac i czekam na tel ze szpitala - kiedy mam sie tam pojawic jutro- napewno do Was napisze przed wyjsciem - tylko ciekawa jestem czy zadzwonia dzisiaj wieczor- czy jutro z rana jak w poprzedniej ciazy - o 3.30 rano.

Milej niedzieli.

Hej Sierpniówki;] Zgłaszam się do was jako już rozpakowana. Urodziłam 4 sierpnia przez cc o 21:40.

Ps. Mam pytanie, kiedy mogę wyjść z moją mała na spacer?

Ostatnia edycja:
Hej,
a ja pisze wlasnie z "nowego" miejsca. ;) Meza komp podlaczylismy do neta (znaczy ja podlaczylam, bo maz nie wiedzial jak :p ). W koncu nie musze siedziec z klawiatura na kolanie. :p

Hej ;) My dzisiaj świętujemy moje urodzinki ;) Zaraz przyjdą goście, ale za wesoło nie jest, bo skurcze bardziej regularne są i ból okropny.

Misslena ogromne gratulacje !!!:-)

No to sto lat Ci życzę, dużo miłości i oczywiście szybkiego, mało bolesnego (nie życze bezbolesnego bo to chyba nie możliwe hihiih) rozwiązania....:p:p:p:p

Hej ;) My dzisiaj świętujemy moje urodzinki ;) Zaraz przyjdą goście, ale za wesoło nie jest, bo skurcze bardziej regularne są i ból okropny.

Misslena ogromne gratulacje !!!:-)

no to wszystkiego naj :)

ja po obiadku z teściami było zabawnie i fajnie. Mały spał cały czas a jak sie najadłam zrobił sobie worek treningowy z mojego żołądka i wtedy juz nie było wesoło.
Skurcze mam mocne, ale nieregularne wiec na razie sie nie martwie:)

Misslena GRATULACJE

KASIA2506 NA PORODÓWCE INFO NA GORĄCEJ :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja przelotem więc przepraszam

Brawo Bpmbusiu pieknie szybko od razu :-) cieszę się

Luizko gratuluję i zdrówka życzę ..wszystko będzie dobrze..wierzę że Ci smutno i źle..tulam.

Ehtel trzymaj sie dzielna babeczka jestes..

Milusiu mocaro nasza..tulam

przepraszma ale tyle doczytałam..wybaczcie..moja głowa i myśli na innym kontynencie

Do góry