witam po weekendzie!
nadrabiam was od paru godzin z przerwą na kawkę i ciasteczko imieninowe u mojej szwagierki Anki.
czytam , czytam i oczom nie wierzę
pajko, kasiu trzymajcie się w tych szpitalach
, moja znajoma miała tak jak kasia dziecko już nie przybierało na wadze od poprzedniej wizyty, z wodami też było coś nie tak i od razu skierował ją gin do szpitala na wywołanie
riba_1, duralex to już jutro
będziecie tuliły swoje dzieciątka do siebie
powodzenia!
fiuufiuu ja zwiększony, biały i smarkaty
zaobserwowałam u siebie od tygodnia, co do horrorów to tez nie oglądam bo się boję
andzia wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
nektarynko może dziecię fiknie jeszcze fikołka, chociaż ja widząc w środę na usg moje dziecko to wiem że nie miałby szans po prostu zero miejsca
anecia super że wizyta udana tylko trochę szkoda że tego usg nie zrobił
ja tertaz tez nie miałam mieć usg ale przed wizyta zaczęłam czuć czkawkę pod biustem a przedtem cały czas w podbrzuszu, wystraszyłam sie
więc jak weszłam do gabinetu to od razu poprosiłam żeby chociaż przyłożył głowicę nie robił problemu
milusia z mężem lepiej, wczoraj troche cierpiał ale wogóle go nie żałowałam miał to na własne życzenie, w ramach rekompensaty był wczoraj obiad w knajpie a później pyszne lody
współczuję tych skurczybyków, mogłyby już sie wreszcie zdecydować
martuśka85 mój mąż stwierdził że on też z Bartusiem ma dogadany termin kiedy ma wyjść,a widzę że tobie i Milusi mężowie wróżą środę.powodzenia
lea odpoczywaj póki możesz ja to słyszę co dziennie od moich szwagierek i teściowej, bo później to nie wiadomo kiedy się wyśpisz.chociaz czytając opowieści Martitki to można zorganizować sobie czas
ehtele już nie wiem jak mam cie pocieszyć
musisz sobie tłumaczyć że to najwięcej zostało Ci tylko 2 tyg.to w porównaniu do tego co już przeszłyśmy to jest pikuś:-)
a co do akcji w nocy to tez tak mam że budzę się z krzykiem bo mam schizę że ktoś nademną stoi i chce mnie udusić
chyba mam coś na sumieniu!
ciamajdko twoje teksty mnie rozwalają, a sny masz fajne. myślę tak jak dziewczyny że dziadek przyszedł ci powiedzieć że nad tobą czuwa i że będzie wszystko ok
polianno widze że doszedł następny obowiązek z psem, o i jakieś skurczyki zaczynają się rozkręcać, a córka to niezła agentka, a pytałaś ją czy smakowała jej ta karma
marulka witaj! nie zazdroszczę akcji z Olkiem, pewnie czuję że niedługo wydarzy się coś ważnego co również przewróci jego życie do góry nogami
ola za imprezowanie przez cały weekend to medal ci się należy
navijka może przesadziłaś z ta ilością racuchów i dlatego te wymioty:-( mam nadzieję że już ci lepiej.
wszystkim po dzisiejszych wizytach gratuluje bo nie wiem czy kogoś pominęłam!
ja dziś rano wypaliłam na zakupy, zaliczyłam rossmana i pampersy w promocji którymi obdarowałam moich rodziców i idą na działkę musieli zanieść mi je do domu, bo ja nie zmotoryzowana a daleko do domu, do tego w końcu kupiłam kosmetyki dla małego zdecydowałam się na johnsona. później pobuszowałam po lumpku kupiłam małemu jeansy, ogrodniczki jeansowe i śliczny pulowerek w paseczki. od dziś znów sama w domu mąż jechał na delegację niby tylko do środy ale ostatnio tez tak było a przyjechał w piątek
. teść zrobił nam dziś pobódkę o 3.45 bo tak sie wczoraj mądrze dogadali o której jada że mąż myślał że o 5 a teść że o 4 i wparował nam do pokoju krzycząc a ty nie jedziesz?
mąż wyskoczył jak oparzony bo myślał że zaspał :-) jak zobaczył godzinę to myślał że zabije ojca, a że mnie wybudzili to nie było żadnego problemu
od paru dni boli mnie mega podbrzusze, kuje w szyjce, chodze jak kaczka, walą mnie jakieś skurcze, brzuch boli jak na okres ale.... to jeszcze nie na mnie czas.miłego wieczora wam życzę!
ps. a ta cholerna pełnia to dała tylko tyle że jak większość z was nie mogłam spać