riba_1
Mamusia Olivka :)
Witajcie kochane. dziekuje Wam baaaardzo za tyle slow otuchy . ciesze sie, ze ktos mysli o mnie i trzyma za mnie kciuki:-) jakos mija ten dzionek 3 h bylismy w szpitalu, matko ile tego bylo. USG, CTG, wazenie, cisnienie, krew, rozmowa z anestezjologiem. milion papierkow do wypelnienia i podpisania. polozne do rany przyloz, po prostu jakby mogly to by w d... weszly - dla mnie rewelacja, bo zawsze w takich sytuacjach sie trzese i lzy mi leca. wiec takie mamuskowate polozne, ktore poglaszcza po buzi - sa mi potrzebne. :-) Ethele masz racje, jem na co tylko mam ochote dzisiaj :-) zaraz wszamie jagody z bita smietana - tylko M musi ubic, ale tez nie przesadzam, bo mam czesto problemy z wyproznianiem, a slyszalam ze po cc jest jeszcze gorzej. dowiedzialam sie tez, ze ta pompke ze srodkiem przeciwbolowym, bede miala tak dlugo jak bede chciala, nawet kilka dni strasznie mnie to cieszy. i nie ma obawy, ze przedawkuje, bo jest tam specjalny dozownik, ktory nie pozwoli mi wiecej dawkowac niz trzeba. widzielismy dzisiaj jedna parke po cc. maz pchal lozko, a babka usmiechnieta od ucha do ucha (pewnie jeszcze znieczulenie dzialalo) a na nogach lezalo malenstwo :-):-) jechali do sali.
oki kochane, ide pojesc, potem musze sie wykapac i ogolic jeszcze raz :-):-) glowe umyc itp. trzymajcie sie wszystkie cieplutko. zycze szczesliwych, szybkich i bezbolesnych porodow tym, ktore chca tego w najblizszym czasie i trzymania sie w dwupaczku tym, ktore chca jeszcze poczekac :-):-):-)
Duralex - powodzenia kochana!!!!!!!!!!!
Lea - odezwe sie jak tylko bede mogla
oki kochane, ide pojesc, potem musze sie wykapac i ogolic jeszcze raz :-):-) glowe umyc itp. trzymajcie sie wszystkie cieplutko. zycze szczesliwych, szybkich i bezbolesnych porodow tym, ktore chca tego w najblizszym czasie i trzymania sie w dwupaczku tym, ktore chca jeszcze poczekac :-):-):-)
Duralex - powodzenia kochana!!!!!!!!!!!
Lea - odezwe sie jak tylko bede mogla