reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajko, Kasiu trzymajcie sie w tych szpitalach!!!!

Riba no wlasnie chcialm ci napisac ze bede czekala jutro z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie , wiec tak jak bedziesz juz na silach to smska skrobnij ja tu dziewczynom wszystko przekaze!!!!!!

Riba i Duralex jeszcze raz trzymam mocno kciuki za was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

A moj brzuch chyba zaraz eksploduje no taki twardy ze mam juz dosyc, w czwartek dopiero wiyzyta a i tak nie nastawiam sie pozytywnie bo to zastepstwo w dodatku to moje rozwarcie:baffled: ech marudze..... ale otrzymalam dzis super wiadomosc ,moja tesciowa wyjezdza do Polski na dwa tygodnie , wiec nie bedzie mnie meczyla codziennymi telefonami i o zgrozo wizytami jupi!!!!

reklama
Dziewczyny dzisiaj byl nagoretszy dzien tego roku (jak do tej pory)
41 stopni:angry::angry::angry: - w cieniu oczywiscie i ma sie utrzymywac....Moje akcje pewno sa z goraca bo zadko sie zdarza zeby mi cos zaszkodzilo (stalowy zoladek hehe)

Bogusia86 - witamy spowrotem na BB. Jejciu ale Wam dobrze...juz po i w domciu:tak:

Ja niedawno wrocialm, ale polozylam sie z mala spac bo czuje sie jakbym tydz. nie spala- posiedzialm sobie tyle w noc.
Nie nadrobilam Was- ale wpospiechu doczytalam ze Pajka i Kasia pojechaly do szpitala- powodzenia dzieczyny- mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
A i witam Bogusia 86 z Wiki z powrotem na BB.:)))
Ja wrocilam ze szpitala - usg super, ktg rowniez, no i Pan doktor zrobil mi termin nw wywolanie
:((( ale dopiero w 40 tyg. tak zle sie z tym czyje bo najierw mowim o tyg. wczesniej, a pozniej zmieniel to na 40 tyg. a bylam tak jak niektore z Was przygotowana juz na wczesnie- az mie sie zachcialo plakac jak z tamtad wyszlam - jeszcze 3 tyg. i jak nic nie zacznie sie dziac, to bede sobia tak czekac i sie stresowac- czy zdaze zawiesc Wiki do niani, czy maz dojedzie- bo pracuje dosyc daleko- echhh nie mam ochoty nan nic i chyba narazie nie bede Was nawet nadrabiac. Trzymajcie sie skarby, bede u Was noca teraz musze ogarnac domek- i siebie psychicznie postawic na nogi- bo jeszcze jedna rzecz wyprowadzila mnie z rownowagi dzisiaj- ale o tym moze pozniej-albo najlepiej zapomniec i wogole nie wspominac.
Milej nocy mamuski- te co nie maja dzieciaczkow- niech sie przyzwyczajaj do tego slowa.

kasia2506 ja chodzę do Artura KŁóska to ordynator na dyrekcyjnej a kuzynka chodziła do Filipiuka który nie pracuje w szpitalu i obie miałyśmy zrobić hiv obowiązkowo :baffled:

dziewczyny własnie przeglądam tematy na głównym forum i zastanawiam sie gdzie nas później przerzucą jak juz będziemy mamy sierpniowe a nie przyszłe mamy bo nie mogę znaleźć tych dziewczyn. może to głupie pytanie ale właśnie tak się zastanawiałam.

sarko mi mój gin przez całą ciążę nawet nie wspomniał o badaniu na hiv!

ja tylko na chwile zeby wam napisac ze dostalam skierowanie do szpitala i mam jechac dzis.mam podejrzenie makrosomii plodu i wielowodzia- mala dzis wazyla tyle samo co tydzien temu ale lozysko podobno stare no i te wody gina niepokoily. takze sie szykuje i jedziemy. mam cicha nadzieje ze nie zostawia mnie na oddziale ale kto to wie. wpisalam sobie tel do ethele i bombusi takze jakby co to bede pisala. trzymajcie kciuki zebym wrocila jeszce do domu. buziaki dla was

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Pajkaa, kassia181 trzymam za Was kciuki w tych szpitalach!!!

Anecia1111 mój gin mowił że badanie na HIV jest obowiązkowe od stycznia tego roku, a to jest orydynator oddziału położniczego to mu wierzę . Zresztą kuzynka chodziła do innego lekarza i też miała to zlecone, to ja już nie wiem jak faktycznie z tym badaniem jest :baffled:;

Ja tak tylko po prostu spytałam bo mi nigdy nic nie mówił ginek o tym badaniu. Ale gdyby zlecił to oczywiście bez gadania też bym zrobiła. Ale mój to chyba w przepisach nie siedzi na bieżąco ;-)

czesc
zaliczyłam szpital..skurcze regularne sie pojawiły i ciągniecie blizny i ze wzgledu na nia mnie polozyli a nawet ciąc chcieli inna zmiana lekarzy zdecydowała ze mam rodzic naturalnie a ze szyja twardzielka jest oksy podac nie moga (po cc jestem) i musza wyciszyc wyciszyli jestem w domu..naoglądałam sie dzieciaczków porodów i umęczonych kobiet..

jak Was nadrobie miesiąc zleci

ps. zgodnie z pelnią od rana dzis porodówka u mnie pęka w szwach 4 sale do produ zajete i dwie kolejne wyja na salach czekając ..kolejne na Ip czekaja..szok;-)
Szyja twarda ale wkrótce sie zacznie zobaczysz :tak::tak:

Czesc Kobietki!
Przez weekend nie mogłam zbytnio śledzić co tam u Was. W sobote sprzątanie, potem grillowanie. Wczoraj cały dzień u Rodziców ( imprezka z okazji dzisiejszych imienim Mamci ). Dziś też nie zaglądalam, właśnie wróciłam z ostatniej wizyty u lekarza. Wyniki w porządku, szyjka mocno skrócona, rozwarcie na palca. Teraz aby na poród czekać, mam nadzieję, że to już niedługo bo serio jestem już mocno umęczona. Lekarz kazał mi odstawić magnez bo wycisza skurcze, a brałam 6 tabletek na dzień, zobaczymy czy się ruszy. Pogoda też w porządku, zimno deszczowo w szpitalu można leżec:)
Idę poczytam co u Was, mam nadzieje, że przybyło nam mamusiek. Sciskam!
gratuluje wizyty:tak::tak:

dziewczyny jade - dzwoniła do mnie jeszcze ginekolog :szok: zapytała sie mnie czy miałam wątrobowe badania robione a nie miałam i lekarka sie przeraziła i kazała jechac jak bedzie OK to mnie wypiszą jutro.

ehtele to nie jest alergia nawet dermatolog to wykluczyła najpierw mowiła, ze to przegrzanie stóp. A teraz mam to na cąłym ciele:(
trzymam kciuki za was:tak::tak:

Witam! Jestem tu nowa, termin mam na sierpnia. Jestem w 37tc, rozwarcie mam już na 5,5cm. Mam założony szw na podtrzymanie, czy któraś z was też tak miała ?
witaj:tak::tak:

ja tylko na chwile zeby wam napisac ze dostalam skierowanie do szpitala i mam jechac dzis.mam podejrzenie makrosomii plodu i wielowodzia- mala dzis wazyla tyle samo co tydzien temu ale lozysko podobno stare no i te wody gina niepokoily. takze sie szykuje i jedziemy. mam cicha nadzieje ze nie zostawia mnie na oddziale ale kto to wie. wpisalam sobie tel do ethele i bombusi takze jakby co to bede pisala. trzymajcie kciuki zebym wrocila jeszce do domu. buziaki dla was
trzymam kciuki bedzie dobrze:tak::tak::tak:

My z Kuba odebraliśmy już odszkodowanie za jego główke planuje wydać na lody:tak::tak:teraz sobie leże bo coś mała sie stawia i skurcze sie pojawiły dosyć mocne

reklama
kasia, pajko, riba, duralex : powodzenia-
trzymam kciuki ;)
fiuufiuu współczuję tego zęba - okropności !
bogusiu super witamy już z maleństwem ;)
natka również już z maleństwem - świetnie ;)
cayra gratuluję odwagii - hihihi
navijka współczuję - to zapewne przez temperaturę ;(

ehtele, poliannna, milusia : nie denerwujcie siebie i maleństw -jak zechcą to wyjdą
widocznie wasze domki są "*****" ;) - tak jest tam dobrze dzieciaczkom ;)

Ostatnia edycja:
Do góry