reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hello wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiejszy dzien zaczelam dosc wczesnie i energicznie szybko pobudka o 8 .00 cos wszamac na sniadanie i z moim menem do centrum do kosciola do spowiedzi bo jutro chrzciny mojej bratanicy troszke sie nachodzilismy bo w dwoch kosciolach o innej godz spowiadaja ale trafilismy na calodobowy wiec luzik tylko zastanawialismy sie czy da am rzgrzeszenie tym bardziej ze jestesmy bez slubu, ale ksiadz byl spoko :-):-):-) potem poszlismy na stragany warzywne i kupilismy troszke owocow normalnie zaszalelismy borowka amerykanska , truskawki, czeresnie , sliwki no i pomidorki heheh niepamietam kiedy tyle nakupowalam tym bardziej ze taka drozyzna ale moj pawel stwierdzil ze to dla mnie ostatni dzwonek heheh i lepiej to jesc niz jakies slodycze i ma racje ... a teraz siedze sama w domku bo pawcio pojechal na zlocic samochodowy ach te chlopy heheh - zas ja zastanawiam sie aby sie troszke zdrzemnac bo normalnie pogoda senna jest leje i ciemno az jest ale duszno niestety ....

Pozdrawiam was wszystkie

reklama
śniadanko zjedzone chociaz nie nasycilam sie kanapkami bo mam na cos ochote ale jeszcze sama nie wiem na co (dobre;p) Poczekam az Mek bedzie jadl moze on cos dobrego wymysli sobie to przylacze sie;p

a nas właśnie dopadł południowy zamuł. rano było całkiem przyzwoicie ale teraz kiepsko się czuję, strasznie słabo, brzuchol boli :/ jakby co to ja piszę się na poród. moja mama ma dzisiaj urodziny więc byłby niezwykły prezent :p

urszulko - powodzenia w przygotowaniach do rocznicy ;)

weroneczko
- życzę udanego koncertu, baw się dobrze ;)

polianno - masakryczna noc i poranek. nie zazdroszczę. mały łobuziak z tej twojej Olimpii

Bombusiu
- udanego grilla. tylko niech małżonek nie przesadzi z tym piciem, bo jeszcze kaca do porodu nie wyleczy :p mój już od tygodnia bez żadnego piwka, pełna gotowość. Kuzynka po CC leżała chyba 12 h.

Ciamajdko - powodzenia w pakowaniu torby. a ten czop to cały zszedł ? nie masz dzisiaj żadnych plamień ani nic takiego ?

Kasiu - no proszę, kolejna imprezowiczka dzisiaj :) baw się dobrze! skąd wy macie na to siły ?

ehtele - a może to taka cisza przed burzą...taka Olkowa konspiracja...niby nic, cichaczem a tu cię nagle weźmie na rozpakowanie :p

Niuunia - współczuję skopanych żeber...moje też już mają dość Gabrysiowych pytek

riba - dobry pomysł z tą listą. ja chyba muszę też taką mojemu zrobić...boję się, żę jak wrócę do domu po porodzie będzie sajgon, bałągan, lodówka pusta itd :p

Alaa - dziwny sen...a mi się dzisiaj śniło, że byłam na koncercie - Metallica grała na sali gimnastycznej w moim ogólniaku :p niezłe jaja.

Milusia
- nocka nieciekawa. może w końcu coś się ruszy ?

cayra - zemsta na komarze :p dorwij krwiopijcę !

fiufiu - dobry patent - urodzić w kinie :p mam nadzieję, że dotrwasz do seansu ;)

luizka- no pogoda w bdg rewelacja :D :D :D biedne plecki, dobrze, że nie trafiłaś w brzuchol.

Mama Aneta
- bardzo dobrze, że złożyłaś skargę. Mam nadzieję, że wyniki badań będą ok. będziemy trzymać kciuki za twoją CC. może do tego czasu Gabrysio się wykluje i będą dodatkowe dwa kciukasy :D

Bogusiu - co za uczta! ja dzisiaj mam apetyt na koktajl truskawkowy. Hmm...śmiesznie, bo mój też jest Paweł i też jeździł na zloty VW. A twój na jakie jeździ ?

Pozdrawiamy

Hej kobietki, ja dziś tak szybciutko bo powoli szykuję sie na wesele. Pazurki już zrobione, nóżki gładziutki, zostały fryzurką, makijaż itp.
Dobrze, że dziś chłodniej... bo inaczej bym chyba nie wytrzymała...

życzę wszystkim miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weroneczko wszystkiego najlepszego z okazji twojego święta..mam nadzieję, że mąż zrekompensuje ci wczorajsze braki...

Ciamajdko... no i jak tam u ciebie, spokój...? no w sumie to dwa tygodnie masz:)

Pajkaa powodzenia na wizycie!!!

Lea oj... nie przejmuj się teściową, choć naprawdę dowaliła.... to nie twoja wina...i już...

Polianna no to niezlą miałaś pobudkę, już sobie to wyobrażam hihi

Milusia oj skoro masz takie objawy to chyba już bardzo blisko, to chyba dzidziuś rozpycha się w drodze na zewnątrz:)

Ehtele oj bidulko... może dziś coś się ruszy, przytulaj się "intensywnie" do Szymona:)))

Mama Aneta acha rozumiem..u mnie to od razu idziesz i na stół..wiadomo badania wpierw ale w ten sam dzien
U mnie nie ma tak dobrze chyba że niespodziewanie zaczne rodzić naturalnie tak jak z Kubusiem miałam poszłam na kontrolne ktg mieli mi ustalic termin cc ale nie zdażyli bo zaczełam rodzić nawet nie poczułam :tak::tak:zostałam poinformowana :tak::tak:

Hej kobietki, ja dziś tak szybciutko bo powoli szykuję sie na wesele. Pazurki już zrobione, nóżki gładziutki, zostały fryzurką, makijaż itp.
Dobrze, że dziś chłodniej... bo inaczej bym chyba nie wytrzymała...

życzę wszystkim miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weroneczko wszystkiego najlepszego z okazji twojego święta..mam nadzieję, że mąż zrekompensuje ci wczorajsze braki...

Ciamajdko... no i jak tam u ciebie, spokój...? no w sumie to dwa tygodnie masz:)

Pajkaa powodzenia na wizycie!!!

Lea oj... nie przejmuj się teściową, choć naprawdę dowaliła.... to nie twoja wina...i już...

Polianna no to niezlą miałaś pobudkę, już sobie to wyobrażam hihi

Milusia oj skoro masz takie objawy to chyba już bardzo blisko, to chyba dzidziuś rozpycha się w drodze na zewnątrz:)

Ehtele oj bidulko... może dziś coś się ruszy, przytulaj się "intensywnie" do Szymona:)))
Udanej zabawy życze :tak::tak:

witam sie po wizycie
a wiec melduję, iż pewnie bede przeterminowana :-Dpani doktor powiedziała wsztsrko pozamykane szczelnie :-D, ale synek mi sie przemiescił i ustawia się do kanału. Ilość wód zachowana, , nie przytyłam nic od ostatniej wizyty (super), mały sobie spał jak pani doktor do niego zerknęła :-D, powiedziała szyjka krótka, ale jeszcze zachowana (cokolwiek to oznacza:baffled:) powiedziała, ze nie zapowiada się, zebymw tym tygodniu urodziła wiec mąż odetchnął z ulgą:-D, ale powiedziała, ze brzuch jest nisko bo dziecko poszło juz na "swoją" pozycję startową:-D czyli miałam racje ;-)wizyta kolejna za tydzień i bede miała robione ktg. no i to wsio. Aha wyniki moczu idealne, krwi również , hemoglobina w normie pani doktor powiedziała, ze super:)
Dziękuję za trzymanie kciuków:)
a teraz ide odprawic męża do pracy i ide sie walnąć do łóżka bom niewyspana

reklama
Do góry