reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Martuśka jak pogoda u Was w Wa-wie??? Ja widziałam tą prognozę pogody z tymi 32 st. wieczorem i sie podłamałam, ale sie u nas nie sprawdziła:-D........na szczęscie

Własnie zaczyna wychodzić słońce:baffled::szok::wściekła/y::angry:jakim prawem:wściekła/y::angry:???? kurcze nooo!!!!
My dziś wybywamy do moich rodziców na grilla, będą jeszcze teście i inni fajni ludzie, cieszę sie, bo lubie jeździć do moich rodziców:-), może zostaniemy u nich na noc, bo Mamcia tak proponuje, no zobaczymy, mój M nie pija teraz alkoholu, więc jak dzis rąbnie parę kieliszeczków pod jutrzejsze swoje imieninki to pewnie padnie jak mucha:-D:-D, a to ostatnia impra przed porodem:tak:,..... może lać deszcz, bo rodzice mają zadaszony wielki taraz więc mi nie jest słońce do szczęscia potrzebne:no::no:!!!

no tu pare minut popadało, powiało i tez wychodzi słońce i robi sie strasznie duszno, takze chyba te 32st. sie sprawdzą :/

U mnie nie ma tak dobrze chyba że niespodziewanie zaczne rodzić naturalnie tak jak z Kubusiem miałam poszłam na kontrolne ktg mieli mi ustalic termin cc ale nie zdażyli bo zaczełam rodzić nawet nie poczułam :tak::tak:zostałam poinformowana :tak::tak:

hehe, niezle :-D a wszystko mozliwe

dobra lecimy na basenik.

Polianno, tez mialam fatalna noc. budzilam sie 3 razy, i nie moglam zasnać, w dodatku raz obudzil mnie taki bol podbrzusza i miednicy, ze mi sie z bolu krecilo we łbie :szok: mialam wrazenie, ze ktos mi kosci w imadlo wkręca

Pajka, super ze wizyta taka udana :-D

Ostatnia edycja:
reklama
pajko super że jesteś zadowolona z wizyty:)

poolianno po kim to twoje dziecie ma takie pomysły? aż strach pomyśleć co sie mogło stać jakby sobie gdzieś poszła przez te otwarte drzwi!

bombusia, kasia miłego imprezowania, nie przejedźcie się:)

ola udanej imprezki!

milusia ciebie coraz częściej coś dopada, pewnie na dniach się wyklujesz:) moja szwagierka z rozwarciem 3cm. chodziła 3 tyg. a na koniec jechała na wywołanie po terminie:(

ehtele trzymaj sie kobieto, mi powiedzieli że większość pierworódek przechodzi termin i większośc dziewczyn które znam to szły na wywołanie po terminie! wiem że to żadne pocieszenie.

ciamajdko jak tam? dzieje się coś po wczorajszym?

fiuu śnił mi sie wczorajszy dzień pisałaś że nic ci sie nie chce i że już mogłabyś urodzić, i cały czas byłaś z nami na forum po czy po godzinie na gorącej linii sierpniówek wiadomość od ciebie : jestem już po porodzie:) myślałam że oszaleję!

mały tak mi wypycha swoje pytki z prawej strony brzucha że zaraz mi skórę przebije:)

hehe, Pajka, nie dziwie sie, tez bym chciala juz cos takiego uslyszec :-D
ale podobno nigdy nic nie wiadomo, jednego dnia moze nie byc nic, a nastepnego poród, takze naprawde nie ma co sie nastawiac (choc to nie takie łatwe ;-) )

Ojojojoj tylko wyszłam na zakupki a wy już wygenerowałyście tyle postów że nie nadążam. Nakupiłam różności i sama to wszystko przytargałam z auta na 3 piętro. Nie będę Starego prosić (tzn. męża), niech sobie nie myśli, łaski bzzzzzzzzzzzz!!!

Poza tym pierwszy raz odkąd jestem w ciąży wepchałam się do kasy dla ciężarnych, Pan się pyta gdzie ja mam zamiar tu się wpychać a ja mu mówię, że to kasa dla kobiet w ciąży. Pomruczał coś palant jeden, ponarzekał i tyle, ale ja zacięcie się nie dałam i wlazłam przed niego z brzucholem i całym wózkiem pakunków =)) Może trochę świnia za mnie, ale przez 8 miesięcy nikt mnie nawet nie zapytał czy mnie gdzieś przepuścić, więc w 9 miesiącu zaczynam dbać o siebie sama.

milusia83 Dzięki kochana. A bawarkę jeśli tylko lubisz to pij do woli bo zdrowa, mnie natomiast nikt nie namówi:baffled:
fiuufiuu dobra jesteś kobito! Idąc Twoim tokiem myślenia najlepiej urodzić w samolocie, bardziej się opłaca heheheh Cudnie to wymyśliłaś z tym kinem!!
Mama Aneta dobrze zrobiłaś z tym Zusem, a niech sobie niemyślą, że jak mamy wielkie brzuchy to małe rozumki. O nie nie nie!
bogusia007 jedz warzyw i owoców do woli, a że drogie to wiemy, szkoda słów. Głowa boli od cen na straganach, ale z drugiej strony szkoda nie zjeść pachnących owocków!
Ola_ udanego weselicha! Tylko nie zapomnij o jakiś "rozczłapanych kapciach" na zmianę :-)

A teraz mykam szykować coś na wieczór, tzn. upiekę wuzetkę, na ciepło Spaghetti Carbonara, a na zimno sałatka z ananasem i czerwoną fasolą. Muszę się wyrobić żebyśmy mogli zjeść ze znajomymi przed koncertem =), bo bankiet dopiero o 23.15 i to nie wiadomo czy coś dadzą do jedzenia heheheh

Pewnie będę dopiero jutro. Rozpakowujcie się o czasie i informujcie na bieżąco!! Miłego popołudnia!!

reklama
Do góry