riba_1
Mamusia Olivka :)
Bombusiu - dam znac w srode lub w czwartek ile trzeba po lezec :-) ja mam to szczescie, ze mam malego po 2 h, bo na poczatku leze na takiej sali obserwacyjnej, potem od razu do mojego pokoju i tam bedzie juz M z maluszkiem :-)
Lea - :-):-) A4 wyszlo, bo naprawde wielkimi literami pisane - jak w podstawowce. i najlepsze jest to, ze lista sie powieksza hehe, moze bedzie kolejna A4?:-)
fiuufiuu - no to zycze Ci darmowych seansow, ja jak moglabym wybierac to wolalabym w samolocie

liuzka4don - oj Ty biedna, zawsze cos. ja zapominam o wielkim brzuchu i czesto zle ocenie szerokosc przejscia - no i z tego powodu siniaczkow mam kilka na brzusiu
:-)
Mama Aneta - to duzo 2-3 dni predzej do szpitala
no ale lepiej niech zrobia wszystkie badania jeszcze 

andziu - jak nie zrobie listy to o polowie zapomni

a balagan i pusta lodowka po powrocie, oj dostaloby mu sie ;-);-)
Ola_ - cudownej zabawy:-):-):-)
Pajkoo - super, ze wizyta udana

Lea - :-):-) A4 wyszlo, bo naprawde wielkimi literami pisane - jak w podstawowce. i najlepsze jest to, ze lista sie powieksza hehe, moze bedzie kolejna A4?:-)
fiuufiuu - no to zycze Ci darmowych seansow, ja jak moglabym wybierac to wolalabym w samolocie

liuzka4don - oj Ty biedna, zawsze cos. ja zapominam o wielkim brzuchu i czesto zle ocenie szerokosc przejscia - no i z tego powodu siniaczkow mam kilka na brzusiu

Mama Aneta - to duzo 2-3 dni predzej do szpitala

andziu - jak nie zrobie listy to o polowie zapomni

Ola_ - cudownej zabawy:-):-):-)
Pajkoo - super, ze wizyta udana