reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

witajcie , ale wieści od Martiki , no to się zaczeło na poważnie :), a ja chyba zmęczona po kilku ostatnich nie przespanych nocach spałam dzisiaj bardzo dobrze

Bogusia nam tez komary nie dają żyć , ale polecam takie pałeczki zapachowe z BROSA troche się mozna tym obsadzić i jakoś jest ich mniej , choc nie cierpie tych różnych aromatów, OFFY itp ble
polianna no to jak ta twoja mała tak buszuje po łazience to chyba lepiej wszystkie kosmetyki i chemie pochować jak najwyżej się da

riba zazdroszcze ZIMNA . hehe ,
a z tymi klimatyzatorami to tak właśnie jest kiedyś tłumaczyłam to BLACK OPAL , że to troche to sie mija z celem bo okno na rure musi byc otwarte i ciepło i tak wpada do domu , musiałby byc klimatyzator instalowany przez dziure w ścianie wtedy to ma sens

Ostatnia edycja:
reklama
czesc
jestem słaba że wytrzymac nie moge na nogach...a jestem sama z córcią

Martitko trzymam kciuki

:-)

Wy się chcecie rozdwajac ja zas chce po 2 sierpnia;-)

MOja córcia młodsza ma ok 3 kg czułam że jest większa od siostry po ruchach..wod spoko łozysko 1 stopien szyja zamknieta..gina mojego nie ma do 2 własnie....a ja bez niego chocby telefonicznie nie chce..i juz;-)

Mąż kazał mi sie wczoraj spakowac..chyba zaczyna sie denerwowac hihi bo opcja sn chyba go troszke denerwuje ;-)

trzymajcie sie dwupaczki...i szczególnie Ehtel i Bogusia..wmowcie soebie na siłe ze jeszcze nie to moze sie zacznie..bo nakreciłyscie sie a tu zonk..dzieciom dobrze:-)
a jakie łożyska macie? MOje włąsnie nie przygotowane do porodu tak mi gin powiedzial i tego sie trzymam;-)

Witajcie Dziewczęta... :-)

Ja po masakrycznej nocy - upał jak cholera, problemy z oddychaniem, pot lał się strumieniami... no masakra o prostu...

Ehtele, ja moge Ci oddac swoja kolejkę ;-) Poza tym wg gina nie zapowiada się u mnie na szybszy poród, raczej po terminie :-)

Martitko - trzymamy kciuki, kochana :-)

Idę doczytać resztę :-)

Hello!!!
MARTITKA rodzi!!!!!!!!!! ochhh jak ma cudownie, może juz ma dziedzie?????

Milusia gratuluje dużego już dzidziusia, czytam, ze juz powoli szykuje sie do wyjścia, ale masz rację ja tez obstawiam najpóźniejszy termin porodu, najwyżej będzie miłe zaskoczenie:))
navijka ochhh widzę, zę Twój M ma pasję łwienia ryb???? hmmm mój sąsiad ma na tym pkt obsesję iwem co to znaczy, bo sąsiadka pomstuje straszliwie.....dobrze, ze ty nie zostawiłaś tesciowej samej, teraz wie jaki ma skarb w domu
Fiuu koniecznie napisz jak pojechałas po tej kochanicy, bo wierze, ze dałaś czadu...i dobrze, aby mamusie ratowac
Ciamajdko, a gdzie Ty mi sie na porodówkę kochana wybierasz???? Masz jeszcze czas, tak, tak spakój torbę, ale nigdzie mi jeszcze nie chodź!!!!
Zanetka powodzenia na wizycie i napisz jak poszło
Polianno ta Twoja córcia to istny zywioł, oka z niej nie możesz spuścić, he he, rozkoszne dziecię....i wydało sie kto zalewa mieszkanie, wiesz ja tak totalnie zalałam 2 x rodziców, bo uwielbiałam myć ciągle ręce jak byłam mała i efekt był taki, ze zalane piwnice (bo parter)
Ehtele, a Olus ma w nosie te upały i nigdzie sie nie szykuje Mamuska, czeka na ochłodzenie:)))
riba powodzenia na wizycie i pisz relacje

Dołączam od dziś do grona Mamuś marudzących i narzekających na nocki, więc duszno mi było baaardzo, bolały mnie biodra baaardzo, a przewrócenie sie z boku na bok to był istny koszmar, na plecach nie mogłam spać, bo mały był wtedy b. cięzki i siku ciagle mi sie chciało...........jak chce na porodówke!!!!!!!!
A o 7.00 dozorca zaczął piłą elektryczną podcinać krzaczki tuz pod moim balkonem, więc był taki hałas, ze zerałam sie na równe nogi, bo myślałam, ze blok wyburzają, noż kur.. cisnienie 200 dostałam, no nic ubrałam sie i myśle pojade na badnia toxo, bo mam powtórke i co????on dokładnie za 10 min. skończył podcinanie i poszedł z drugiej strony bloku i obudził Adriana, który lubi pospać he he...no zajeb..a nocka i ranek, PRECZ z latem, pokocham jesień jak mi bóg miły.

:-)witam sie porankowo...

dzis sie czuje kiepsko znow wymioty mnie dopadly i rozwolnienie normalnie idzie zwariowac a za oknem znow upal sie szykuje... slyszalam ze jak ma sie taki wielki apetyt czyli uczucie silnegoi glodu toto jest objaw 2-3 tygodnie przed porodem tak samo biegunka i wymioty natura przed porodem oczyszcza organizm u mnie zaczyna sie to zgadzac tak wiec mam swiadomosc ze niebawem zobacze swoje malenstwo

Wooow, następna sierpnióweczka:-) Martitka - trzymam kciuki żeby szybko poszło

Kurcze nie wiem czy się pogoda zmienia czy jak ale obudziłam się już z bólem głowy i tak się średnio czuję:dry: No i ciepło ... ale to już nic nowego prawda?:baffled:
Chciałam się pochwalić odchodząc na chwilę od tematu porodów że dziś jedziemy zobaczyć nasze nowe mieszkanko :-) już się nie mogę doczekać. Odbiór wprawdzie dopiero po 20 sierpnia ale dzisiaj sobie wejdziemy do środka, wszystko zobaczymy... :-D tyle ważnych rzeczy będzie w sierpniu, normalnie szok:-p

No prosze wstaje a tu taka wiadomość :) Maritka trzymaj sie:)!!!!!!
Ja oczywiscie wstaje z bolem brzucha jak na @ i kregosłupa a po za tym mdłości bleeeee
Już nie moge doczekac sie wizyty a mam na 14;15 mam nadzieje ze powie mi ze sie cos ruszyło ..OBY;p
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizytki:)))
pati1982 -No to fajnie masz:) powodzonka. Ja niestety musze czekac z mezem na przydział z wojska ale nikt nie wie kiedy to nastapi mam nadzieje ze dlugo to nie bedzie bo jak narazie jestesmy u tesciow na pokoju i troche ciasno ale jakos dajemy rade:)
riba_1- daj nam troche swojej pogody u mnie od rana słonce wali ostro zero chmurki;/

Ostatnia edycja:
Cześć!
Coż za wiadomości z samego rana:tak::tak::tak:
Martitka-trzymam kciuki za szybki poród:-):-):-)
Nocka dzisiaj znacznie lepsza niż poprzednia:tak: Przeciąg w domu był i w końcu można było normalnie oddychać;-)
Wczoraj odpoczęłyśmy trochę u teściów, wrócił brat M z rodziną z wakacji z Krety i mówił, że ta przy 40 stopniach nie było tak gorąco jak u nas:rofl2:
Zaraz idę do szkoły podbić książeczkę ubezpieczeniową i może uda się złapać dyrkę-potrzebuję od niej zaświadczenia:tak:
Na razie tylko tyle-później odpiszę na Wasze posty, bo teraz wychodzimy:happy:

reklama
Dzień dobry :)

o qrcze :) kolejna się rozpakowuje :D:D:D powodzenia Martitka :)

U nas gorącz straszny...a od 3 dni ciąży nade mną cały kosz ciuchów do prasowania...będzie masakra

od wczoraj mam pobolewanie w podbrzuszu i bóle krocz...chyba mały się wstawia.

Pozdrawiam wszystkie sierpniówki

Do góry