reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Jeeee jupi martitka rodzi :-) tzn mam nadzieję, że już po wszystkim. Z początku wchodziłyśmy tu i dzieliłyśmy się swoimi spostrzeżeniami etc. A teraz wchodzi się i luka która już się rozpakowała a w następnej kolejności narzeka na upał he he. Swoją drogą to chyba muszę się spakować do szpitala :baffled: tylko koszule coś nie mogą dotrzeć ehh. Rano wstałam niby oki ale tylko wróciłam z toalety i ból brzucha :-( no i kręgosłup czasem boli. Poza tym dostałam żółte upławy i czytałam, że to może być infekcja ale nic mnie nie piecze nie swędzi - zobaczymy co powie dr za tydz
za wizytujące trzymam kciukasy :tak:

reklama
witajcie
ja własnie wróciłam z wizyty, wszystko ok, na szczęście dr powiedziała, że jak nic nie nawróci to mogę rodzić sn :). Jeszcze mam tylko jedną wizyte i ew. jak by sie nic wcześniej nie zaczęło to skierowanie do szpitala na 19.08.
A dzisiaj jeszcze na 14 usg.
I powiem Wam, że naprawdę jest okropnie gorąco, chciałam poprasować ciuszki, które leżą od 2 tygodni ale nie da rady.

I trzymam kciuki za martikę, oby wszytsko poszło szybko i sprawnie.
bombusia- to ci facet pobudkę zrobił, ehhh. wiem co to za ból, bo u mnie jak nie kosiarka, to śmieciarka. bo akurat pod naszym sypialnianym oknem jest wejście do śmietników.
Dziewczynki cieszmy się tymi ostatnimi chwilami względnego spokoju, bo jak przyjdą na świat nasze kochane skarby to zatęsknimy za tym spokojem.

Dzień dobry :-)

Martitka powodzenia Kochana, szybkiego porodu!

Za wszystkie dziś wizyty trzymam kciuki :-)

A ja dziś się wyspałam :-) tyle że jak chodzę to czuję ucisk w dole brzucha :-( ehh a tu jak na złość nie ma mojej gin.

Miłego dnia Mamusie :-)

ps:A ja proszę o trzymanie kciuków jutro, bo strasznie jestem ciekawa wizyty u innej dr gin.

czesc dziewczyny ja tylko szybko
jestem po wizycie i rycze jak bobr tzn dostalam skierowanie do szpitala wlasnie dopakowuje torbe, szyjka skrocona na 1,5 cm i maly strasznie nisko natychmiast mam jechac do szpitala gin powiedziala ze dobrze bylo by gdyby jeszcze ten tydzien posiedzial w brzuchu bo cos mu sie spieszy aha i wazy 2500 czyli malo!!! moze byc tak ze za dwa dni wyjde a moze byc tak ze poleze dluzej , jejku trzymajcie kciuki prosze.
ja tylko teraz czytam ze Maritka rodzi no to powodzenia i trzymam kciuki,
jakby co to dam cynk Ribie

MARTITKA POWODZENIA- TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!

a ja nawet sie wyspalam- cala mokra sie obudzilam i teraz tez sie ze mnie leje bo goraco strasznie.
wczoraj dostalam paczke a w niej cala walizka ciuszkow, lezaczek z pozytywka, kolyska wiklinowa i mata edukacyjna- jestem mega szczesliwa. pierwsza tura sie pierze i pewnie jeszce z 2 pralki beda. moj plan na dzis- wyprasowac choc jedna pralke- mam nadzieje ze dam rade. no i z 2 okna umyje - a co tam jak szalec to szalec- goraco ale jakis pawer we mnie jest hehehehe.
jejku moja mala tak sie wierci ze wytrzymac nie mozna!!!!!!!!!!!!!!najgorsze tow ypinanie pod zebrami.

kciuki za wizytujace dzis zacisniete. moja wizyta w poniedzialek:)))))))))))

lea bedzie dobrze- wszystkie trzymamy za was kciuki!!!!!!!!!

Martitka trzymam kciuki :)
Lea trzymaj się dasz rade

ja dziewczynki nie rodze ide nad wode :) chociaz pogoda nie teges bo słoneczka nie ma:rofl2:

Lea28 nie płacz kochana. Może w szpitalu uda się i maluch jeszcze posiedzi w brzuszku. Poza tym jak na 33 tydz to chyba wagę ma dobrą. Trzymam kciuki mocno

reklama
Lea wcale nie tak mało patrząc na Twój tydzień, głowa do góry, będzie dobrze, nie denerwuj się. Wiem doskonale, jak wieść o wizycie w szpitalu wyciska łzy,ale proszę, nie płakaj.

Martitka to do ksometyczki nie pojechałaś! Super, trzymam kciuki!

Co z Czekoladą - będę pytać do znudzenia.

W sobotę na KTG się wybieramy i pewnie kolejne USG zaliczę. C od o moich wyników - wszystko co z hemoglobiną związane daleko od normy, ale bardziej białko martwi, bo to kolejny raz, ale znowu będziemy weryfikować.

Upał okrutny, ponoć jeszcze tylko trochę...

Pozdrawiam!

Do góry