reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusia a kiedy masz zdejmowany szew?
Ja sciągam pessar w piątek i zobaczymy. Ogolenie już będzie widac czy szyjka dalej sie skrócila i do ilu?
Ja mam za tydzień wizyte to sie może dowiem, ale mówił mi dr, ze pójde do szpitala na 2 tyg. przed poordem na zdjęcie szewka, a Ty passar masz też zdejmowany w szpiatalu, czy tylko w gabinecie i do domu????

Bombusiu jak Cie przypili to sie szybko spakujesz tak jak ja na szczescie na razie torba stoi i mały siedziw środeczku :)

ja bardziej wiarygodny termin mam na 13 sierpnia, ale miałam zawsze długie cykle wiec moge urodzic pozniej :-), ale tak jak mowie mały wybierze pewnie najmniej odpowidni moment :p jak bede np sama , albo nad wodą:p

Pajko ja też boje sie, ze cosik zacznie sie dziać jak moich dwóch chłopaków nie będzie w domu:(((( ale to pewnie większość z nas ma takie obawy, fajnie jest własnie urodzić tak jak Wuzelek na d samym ranem i git.

Dziś jest mój dzień... czyli ten jeden z gorszych...
wizyta:
szyjka zamknięta, jeszcze nie powinnam miec przepowiadających.. powiedziałam o ostatnich dniach to powiedział:leżeć i aspargin.... przecież leże! i jem ten głupi aspargin...wg niego 34 tydz, ale USG nie robił, sprawdził tylko czy serduszko bije.. od ostatniej wizyty 1,4 kg na +. i tyle:baffled:

po wizycie:
pojechałam do supermarketu, w kolejce dla uprzywilejowanych stanęła przede mna stara baba z chyba córka swoją, fuullll zakupów, cóż cierpliwie stoję, nie mam siły dziś walczyć o swoje chociaż brzuch twardnieje a ja schylona w pałąk stoję. kasjerka pyta: chce Pani przejść jako pierwsza? mówię: dobra, nie, nie będę tu teraz walczyć z przeniesieniem zakupów na tasmie... więc baba stara mówi: no tak, teraz ciężarne to wszędzie maja pierwszeństwo a wszędzie kolejka.. kasjerka: wszędzie sa kolejki a tu jest kasa dla kobiet w ciąży... ja:no właśnie... i zamknęła jadakę..

idę do samochodu, na parkingu ścisk, obok mnie samochód tak blisko że nie mogę otworzyć drzwi tylnych ani kierowcy żeby wejść i wsadzić zakupy...w środku siedzi facet i baba.. pytam: czy mógłby mi Pan odjechać? ja bym tylko wsiadła, bo się nie zmieszczę... co słyszę? ECHOOOOOO:dry: dobra, otwieram tylne drzwi i mi je odbiło, dotknęłam jego samochodu, a on z mordą wysiada i się drze: ślepa Pani jest??? jak się ku***wa drzwi otwiera to sie patrzy, obiła mi Pani samochód... patrzę, fakt milimetrowa biała kropka z mojego auta... mówię: przepraszam ale to nie rysa, tylko lekko odeszła mi farba... i ścieram tą kropeczkę,nie ma nic, a on wziął moje drzwi i przypieprzył nimi w swój samochód i zrobił se ryse specjalnie żeby mi pokazac że to moja wina... mówi: dzwonię po policję! mówię: niech se Pan dzwoni , ja stąd jadę bo nie mam już siły... popłakałam się i wsiadam do tego auta tak wciągając brzuch żeby czasem drzwiami kierowcy nie dotknąć jego auta... mówię: no ciekawe jak ja teraz wejdę, a on: trzeba było się nie pier**lić to by takiego brzucha nie było.nie zatrzymywał mnie.. pojechałam zalewając się łzami...ledwo ulicę widziałam... na moich drzwiach nic nie ma, kompletnie... jaki pier**lony dziad... siedze i wyję...

dzisiaj juz nie wejdę...
nie wiem czy mam siłę juz na to wszystko..
jestem zmęczona ciążą, życiem, sobą, ludźmi.. wszystkiego mam dość...dzwoniłam do T.:mówi żeby go tam zabił i że mnie kocha...
Ciamajdko no przeczytałam to z niedowierzaniem, jejku co za ch.., jak mógł tak powiedzieć cwe., a ta jego kobita to stara lampucera...niech ich wszystkich pokręci tych podłych ludzi. I tylko ich rozwalić
Ale, ze Ty chodzisz po marketach w taki upał to naprawde OPR Ci sie należy Mamuśka...poszłaś leżeć i wypoczywąc do marketu??? koło domu sie robi zakupy, zresztą masz Biedrę, leżeć i sie nie włóczyć wsród chamskich ludzi, gorszych od zwierząt...ale mnie podkur... to Twoje opowiadanie, zalałam sie podwójnie potem.
Buziaki Ci ślę mocne i nie płakusiaj już słoneczko:)))

reklama
Normalnie jestem wstrząśnięta - ryczę przed kompem... matko na prawdę wiedziała, że się zacznie, ale od WUZELKA :blink: szok:szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Widzę, że terminy - terminami - więc ja musze się nastawić na koniec sierpnia hehhehe bo mnie rozniesie:-p:-p

Riba - no to WON z ręcznikami - cieszę się, że wszystko już jasne...:tak::tak:

Olu rączki robię u kosmetyczki, stópki sama;-);-) Bo na rączakch mam żel bo przy myciu naczyń szybko mi normalny lakier schodził, odpryskiwał sie i szału dostawałam...
Słońce - podły humor się Ciebie trzyma?:-:)-( Jejciu...ale stało się coś czy ogólnie...

Moniczko super, że staniczek już masz:-):-)

Ciamajdko słońce - ja bym chyba go uderzyła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ciśnienie mi się podniosło po samym przeczytaniu tego co napisałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za wieśniak:angry::angry: Najlepiej jak dziś sobie odpuścisz już wszystko co planujesz - zrób sobie zimną kąpiel, zrelaksuj się i staraj sie o tym nie myśleć:-:)-:)-( Na prawdę mi przykro...

polianno - w takim razie możesz być następna:rofl2::rofl2:

dziewczyny spadło parę kropli i dupa:( ale chociaz duszno nie jest!

ciamajdko co za cham z tego faceta, kutafon jeden i ten tekst o pie....leniu a on kur....co z ta swoją baba robi? do kościoła tylko chodzi!

polianno czyżbyś była następna w kolejce:)

ehtele - no tobie to już malusio zostało, bardzo:)A mi dzisiaj pani zrobiła paznokcie u nóżek i rączek i odrazu lepiej sie czuje, jak to niewiele potrzeba do szcześcia , kobiecie w ciaży:)
Bombusia - pessar mam ściągany w gabinecie, bo trzeba go tylko wypchnąc, podobno to mało przyjemne ale da sie znieść. Z tego co ostatnio pani de mowiła, to mam odstawiać odrazu leki i czekac.... A i moge zacząć sie ruszac. Ale zobaczymy co będzie tak na prawde sie działo:)

Witam!Wczoraj wróciłam od rodzinki na wsi.Na razie z małym tylko,starsi zostali jeszcze do 25.07.-jejku,tylko nie wiem czy sobie poradzę jak będą takie upały.Niedawno przeszła mała burza.Chciałam iść na KTG jutro czy w czw.a jak będzie tak gorąco to pewnie ledwo dojdę.
Ale Wuzelek nas rozwaliła,tak myślała że urodzi córcię-i ja też już nie mam pewności.

dziewczyny spadło parę kropli i dupa:( ale chociaz duszno nie jest!

ciamajdko co za cham z tego faceta, kutafon jeden i ten tekst o pie....leniu a on kur....co z ta swoją baba robi? do kościoła tylko chodzi!

Monika no nieeee ten tekst powalił mnie na dywan leżę i kwiczę:-D:-D....właśnie co on z nią robi?????:wściekła/y::wściekła/y:

No nie no ja wiem ze dzis 13 ale prosze zeby takie teksty do ciezarnej co za ch... i jeszcze doprowadził kobiete do płaczu tak jestem za kastracja takich ch...ii. Znieczulica
Ja tego nie rozumiem co ludziom zalezy okazac troszke dobrej woli i życzliwosci jak by bylo przyjemniej na tym swiecie.

reklama
witajcie
gratulacje dla wuzelek !!!!!

a , ja tradycyjnie zniknełam z braku czasu , próbuje wszytsko poukładać , ale to sie i tak nie uda , musze wreszcie to zrozumieć , torba spakowana, jutro o 9 musze być na czczo na IP , jeszcze jakieś badania i jeśli będzie ok to jeszcze jutro zrobią mi cc
trzymajcie sie wszystkie

pozdrawiam

Do góry