reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

poczytalam was ale nie mam sily odpisac.
dzis strasznie bola mnie plecy- nie moge sobie odpowiedniej pozycji znalesc- masakra jakas.
a i kupilismy dzis fotelik- jutro wstawie fotki razem z wozeczkiem bo ma jutro dojsc.
spokojnej nocy brzuchatki

reklama
Polianno domyślam się, że długo moje szczęście nie potrwa... Ale pocieszam się, że może chociaż noc prześpię...:)

Dziewczyny, szalejecie z tymi postami. Ponad 10 stron nadrabiania.:szok:

Milusia, laczenisie w bolu z tymi zastrzykami. Sama niedawno mialam z papaveryny, wegla a teraz ciagle biore zelazo. Szczerze to te dwa pierwsze najgorzej bolaly. Z zelaza jakos ujda a niby mialy najgorzej bolec. ;) Ale dupa przez zelazo sina... No i im wiecej zastrzykow tym bardziej boli. Powoli mam odruch obronny podczas wkluwania igly - napinam sie...

Bombusiu, taki urok profilu biol-chem. ;) Sama na takim bylam i tez za duzo chlopa to nie mielismy. Prawie 30 dziewczyn a chlopow raptem 6. ;) Na studiach bylo jeszcze gorzej. :p Na caly rok, ktory liczyl 60 osob tylko 3 chlopa. :p W tym jeden "homo-niewiadomo" (dziwnie sie zachowywal i byl baaaaaardzo uzalezniony od rodzicow). ;)

U mnie dzis do 14 byla duchota. Pozniej przyszla burza, popadalo i zrobilo sie o niebo lepiej. Skierowanie zalatwione. :D Zamowienie odebrane. Termometr kupiony. Szprosy do drzwi kupione. Cennik sprzetu dla meza sprawdzony. Do tego na poprawienia humoru kupilam sobie storczyka (za darmo latac nie bede ;P ). Z braciakiem wyrzucilismy "smieci". Obiad zrobiony, wiec gitez majonez. ;) Teraz ide go odgrzewac, bo lada moment moj chlop z pracy wroci. :)

witam z ranka , ale się fajnie wyspałam , chyba miałam jakieś przeczucie i uciekłam spać do drugiego pokoju , bo mąż mówił ,że psy od sąsiada znów strasznie szczekały a to ostatnimi czasy jest to główny powód mojej bezsenności, więc udało mi się :)

jenny83
Dziewczyny z tego co wiem z wlasnego doswiadczenia nie mozna miec nawet lakieru bezbarwnego!!!!!!!Jak mialam zabieg to pierwsze co sprawdzali czy oby nie mam lakieru bo zakladali mi cos wlasnie na palec i cos tam monitorowali jakies parametry a jesli jest lakier to pomiary moga byc nieprawidlowe. w razie cc to pewnie bedzie niezbedne!!!
i tu też się zgadzam, czasami porody sn kończą się cc więc warto dla swojego bezpieczeństwa mieć te paznokcie pozmywane , no i biżuteria również musi być ściągnięta ,podobna sytuacja jak z z paznokciami , w razie jakiegoś monitorowania, też może przeszkadzać , ja już walcze z obrączką , która mi nie chce zejść z palucha , musze użyć mydełka

wuzelek współczuje alergii , mnie na szczęście nie dopadła , choć mam większość chorób istniejących na ziemi , ale siostra się męczy więc wiem jaki to problem ,

milusia trzymaj się dzielnie z zastrzykami , miałam okazje po operacji serca takie dostawać , wiem że są nieprzyjemne

miłego dnia dziewczyny , zajrze chyba dopiero wieczorkiem , mamy jeszcze dzisiaj gości na urodzinki od Oliwki , które właśnie wypadają dzisiaj , no właśnie która to z was ma jeszcze dzisiaj urodzinki bo zapomniałam, ale przyznać się proszę :)

Ostatnia edycja:
czesc
dam znak życia tylko
w zasadzie od wczoraj trzyma mnie ból brzucha..nie skurczowy..plus mega ból krocza...
Córcia szaleje wywyjaąc nogi kolana kręcąć dupcia...co potęguje twardnienia.
Byle do wtorku do wizyty

miłego

witam sie
o dzisiaj jestem trzecia cos dziewczyny zaspały :)
ja jakos spac nie umiałam bo skurczyki mnie obudziły z rana, ale teraz ustały :)

Madziujka trzymam kciuki, zebys do wizyty dotrwała :)

Dzień dobry:-)
O Bombusia.... to Adi bedzie miał w czym wybierać.. a liceum to już wiesz-pierwsze zakochańce, złamane serca albo miłość do grobowej dechy:tak: i to jeszcze dziewczyny inteligentne, pojetne i na pewno ładne, ulaaaaala:p
Lea28 tez wczoraj oglądałam mecz.. nie lubię, ale akurat tak wysoki poziom, szybka gra, emocje i nerwy mi odpowiadały wczoraj bo grała Holandia i wygrała, oł jeahhhhh:-D
GSC ja prawie całe dnie leże, a ledwo wstane i brzuch mam twardy aż schylona chodzę... biore aspargin ale chyba to o dupe rozbić.. a z nospą nie chce przesadzac... te bóle ma każda teraz! ja wiem, że wydaje Ci się że Cię boli, kłuje itd.. ale wierz mi, każda ma to samo.. przynajmniej mam taka nadzieje, bo mnie wszystko pieruńsko nawala, chyba mi podwozie wysiądzie...:-D
ehtele jesteś dla mnie przykładem prawdziwej żony, przyjaciółki, kochanki i czego tam tylko chcesz ... naprawdę... jak Cię czytam to aż podziwiam że takie osoby naprawdę istnieją;-) coś w Tobie jest, niewątpliwie...i dzieki za miłe słowa na pewnym "wątku":sorry2:
Pajka no ale jak to zrobic? dziecie jest już nisko, a wiadomo co nie co musi się zmieścić... nie przebijemy pęcherza czy cos? no ja nie wiem, chyba jestem ograniczona w tym temacie...jeszcze sperma może wywołac skurcze... ładnie jestem wyedukowana:baffled:
Natka. to super:tak: oby szybko skończyli i będziecie mogli juz odetchnąć we własnyym domu:sorry2:
Anecia1111 :-D"cieszę sie jak głupi mydłem":-D:-D:-D nigdy tego nie słyszałam ale tekst pierwsza klasa... miłego spędzania czasu z M.:tak:
Wuzelku no tak parapetówka!:-) zapomniałam jak o tym gadałysmy... nie da sie obciąć, bo ona gruba bardzo jest i wyjdzie na pewno nie równo, a ja pedant jestem, ale leciutko wystaje także jest ok.. dzisiaj zobaczę jak powiesi...ja tez się cieszę że pada, jak się było młodym i głupim to w deszcz sie człowiek nudził, teraz nabieram nowego oddechu, szczególnie w ciazy!:tak:
kassia181 rozumiemy... czekamy na zdjęcia:tak:
koralowa nie no, jasne... jak za darmo robic to nieee:-D ja tez czasami sobie prezenty walnę po jakims maratonie, i tez zazwyczaj są to kwiaty:-p

zjadłam odgrzana fasolkę... oczywiście jedząc myslałam o Bombusi;-):-)
teraz pożarłam kawał karpatki i będę leżeć... i nic nie robić...:cool2:

Ciamajdko moja lekarka mowiła mi, z ewłasnie dozwolone jest tak pomiedzy 36-38 tc a potem znowu nie, ale ja ostatnio mam cały czas plamienia nawet po takim delikatnym badaniu no i z M stwierdzilismy, ze na razie sexik wstrzymany, aby dotrwać do tego 36 tc, ale co ja moge za to, ze jak mam chcice to nic nie pomoze:p moj chlop ni ma nic do gadania:p

a pęcherza chyba nie mozna przebic :baffled:tak mi sie wydaje przynajmniej nie tak

Witam!!!!!!
Ja też sobie pospałam, bo w nocy tym razem ja miałam jakąś godzinną przerwę w spaniu, ale nie z powodu bóli typowo ciążowych tylko.... mały tak mnie kopał po pęcherzu i tak jakby po.... odbycie:szok::szok::baffled:, ze myślałm iż oszaleję:wściekła/y:, nadal tak leży, jest na bank odwórcony pleckami do brzucha i w środku daje mi tak czadu,ze bałam sie ,iż rozwali ten szewek i wody mi odejdą, :szok:, no takie to było wrażenie.:no:
Miałam już stawać na głowie:szok:, aby sie jakoś przesunął,ale w końcu usnęłam jakoś:confused:

Madziujko trzymaj sie i leż dużo!!!!
koralowa czy już wiesz kiedy masz to badanie echo????
Ciamajdko własnie dyrektor też wczoraj mówił, ze będą pierwsze miłości he he, mecz tez oglądałam, bo to juz taki pozoim, ze fajnie sie ogląda:tak: Aaaa fasolka pyyycha była:-D
Pajka ja sie chce to koniecznie trza poszaleć jak już będzie zielone światełko:))))

Dziewczynki dziękuje za miłe słowa co do mojego Adriana.
Może pomyslicie, ze przesadzam tak przezywając, ale wybór liceum to już jest jakiś krok do przodu co do przyszłego życia, co prawda nie zawsze, ale dość często, zobaczycie zresztą jak wasze "szczęscia" będą za 15 lat sie szykowały do szkół średnich, ohhhh, ale na szczęcie to daaaaleka droga:-D:-D.
A ja będe miała 3 lata odpoczynku od zebrań rodzicielskich:-D, bo jak Adi skończy szkołe to mały będzie miał 3 latka,a nasze dzieci pójda do 1 klasy podstawowej nowym systemem już jako 6 latki....niestety:tak:.
U nas dziś dość chłodno, wieje spory wiatr, ale jest słonecznie, może być taka pogoda:-)
Na obiad dzis robię naleśniki z serem własnej roboty:-p
Mój M teraz pracuje po 12 godz. wiec wraca około 20.00:-( i tak przez najbilższe 2 tyg. :wściekła/y:więc jestem tylko z Adim:-)
Pościel wywalam na balkon, fajnie sie wywietrzy, pranie zaraz wstawię:)

Miłego dnia Mamuski:))))):happy2:

reklama
Witam się babeczki i za chwilę zmykam do ikei z szwagierką:-):-)
Może, któraś czego z tamtąd potrzebuje to kupię i wyślę pocztą hihihih:-p

Liczę, że dziś odbiorę wyniki posiewu - podobno już dziś powinny być, ale będę wiedziała dopiero po 11.00 bo wtedy przychodzi do nich kurier:sorry2::sorry2: ojjj jestem ciekawa...

Olek wciąż spokojny - daje czasem znać, ale na prawdę jest jakoś inaczej...skurcze przepowiadające zaczynają się u mnie pojawiać, ale szybko mijają...

Ciamajdko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Na prawdę dziękuję - niesamowicie miło jest coś takiego o sobie przeczytać...

Do góry