Witam!!!!!!
Ja też sobie pospałam, bo w nocy tym razem ja miałam jakąś godzinną przerwę w spaniu, ale nie z powodu bóli typowo ciążowych tylko.... mały tak mnie kopał po pęcherzu i tak jakby po.... odbycie
, ze myślałm iż oszaleję
, nadal tak leży, jest na bank odwórcony pleckami do brzucha i w środku daje mi tak czadu,ze bałam sie ,iż rozwali ten szewek i wody mi odejdą,
, no takie to było wrażenie.
Miałam już stawać na głowie
, aby sie jakoś przesunął,ale w końcu usnęłam jakoś
Madziujko trzymaj sie i leż dużo!!!!
koralowa czy już wiesz kiedy masz to badanie echo????
Ciamajdko własnie dyrektor też wczoraj mówił, ze będą pierwsze miłości he he, mecz tez oglądałam, bo to juz taki pozoim, ze fajnie sie ogląda
Aaaa fasolka pyyycha była
Pajka ja sie chce to koniecznie trza poszaleć jak już będzie zielone światełko
)))
Dziewczynki dziękuje za miłe słowa co do mojego Adriana.
Może pomyslicie, ze przesadzam tak przezywając, ale wybór liceum to już jest jakiś krok do przodu co do przyszłego życia, co prawda nie zawsze, ale dość często, zobaczycie zresztą jak wasze "szczęscia" będą za 15 lat sie szykowały do szkół średnich, ohhhh, ale na szczęcie to daaaaleka droga
.
A ja będe miała 3 lata odpoczynku od zebrań rodzicielskich
, bo jak Adi skończy szkołe to mały będzie miał 3 latka,a nasze dzieci pójda do 1 klasy podstawowej nowym systemem już jako 6 latki....niestety
.
U nas dziś dość chłodno, wieje spory wiatr, ale jest słonecznie, może być taka pogoda:-)
Na obiad dzis robię naleśniki z serem własnej roboty
Mój M teraz pracuje po 12 godz. wiec wraca około 20.00:-( i tak przez najbilższe 2 tyg.
więc jestem tylko z Adim:-)
Pościel wywalam na balkon, fajnie sie wywietrzy, pranie zaraz wstawię
Miłego dnia Mamuski
))))