reklama
Cosya
Fanka BB :)
Przytulańce... Eh...kieeeedy to było... normalnie już zapomniałam
NA początku źle się czułam, potem się bałam, bo czułam jakiś dyskomfort, a potem jak się pojawil brzuch to już mój M. się bał i tak jest do dziś... nawet jak ja chce, on się boi, że zrobi krzywdę mnie lub maluchowi i wychodzi z założenia "jak tyle wytrzymaliśmy to wytrzymamy jeszcze trochę"
Kochany jest... ale normlanie żal mi go, przecież zdrowy mężczyzna... Mam nadzieję, że szybko wrócę do formy, a i mały pozwoli nam czasem na chwilę dla siebie...
NA początku źle się czułam, potem się bałam, bo czułam jakiś dyskomfort, a potem jak się pojawil brzuch to już mój M. się bał i tak jest do dziś... nawet jak ja chce, on się boi, że zrobi krzywdę mnie lub maluchowi i wychodzi z założenia "jak tyle wytrzymaliśmy to wytrzymamy jeszcze trochę"
Kochany jest... ale normlanie żal mi go, przecież zdrowy mężczyzna... Mam nadzieję, że szybko wrócę do formy, a i mały pozwoli nam czasem na chwilę dla siebie...
Bombusia
Mamuśki opisłam wszystko strone wcześniej bo mi sie coś pochrzaniło, musicie sie cofnąć o stronicę, paplsiam)))
Lea28
Mamuśki opisłam wszystko strone wcześniej bo mi sie coś pochrzaniło, musicie sie cofnąć o stronicę, paplsiam)))
no ja wlasnie przeczytalam i 29 niewiast i 3 panow fiu fiu to chlopaki beda mieli w czym wybierac ale beda mieli fajnie oni sami i tyle kobitek w klasie hiihi
No i widzisz Bombusiu tak sie zamartwialas o to LO a tu sie zapowiada calkiem porzadna szkolka super i Adi zadowolony ( no a kto by nie byl wsrod tylu panien) hihihi tak kochana mialo byc no i ten Biol-Chem takze teraz pozostaje tylko chlopakowi zyczyc superasnych wakacji!!! az mam gilgotki fajno tak nowa szkola, ludzie ach sie rozmarzylam!!!!
Lea28
oj dziewczynki ja uciekam sie wyplumkac expresowo bo zaraz mecz sie zaczyna a ja lubiec ogladac szkoda ze dzisiaj sama!!! a jutro to dopiero bedzie niemcy graja hihihihih
milego wieczorku i spokojnej nocki mamuski!!!!!
milego wieczorku i spokojnej nocki mamuski!!!!!
Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Bombusiu widzisz suuupper ale Twój Mężczyzna bedzie miał w czym wybierac 29 dziewczyn Tylko zeby one sie na niego wszystkie naraz nie rzuciły i nie zakochały się hehe bo wtedy bedzie miał problem z wyborem
Kochane ja sie martwie na prawde chyba jutro pojde do lekarza .. boli mnie po lewej stronie jak chodze i jak sie przewracam na boki na lozku tak kuje strasznie.. mam tak od tygodni myslalam ze to przejdzie ze to normalne lekarz kazał brac nospe ale nic nie pomaga na dodatek ten ból przed miesiaczka... dziwwnnee boje sie troche nie chce jeszcze rodzić to za wczesnie ;(
a odpoczywam na maxa nie wiem cojest na dodatek te opuchniete nogi na max...ehh
Kochane ja sie martwie na prawde chyba jutro pojde do lekarza .. boli mnie po lewej stronie jak chodze i jak sie przewracam na boki na lozku tak kuje strasznie.. mam tak od tygodni myslalam ze to przejdzie ze to normalne lekarz kazał brac nospe ale nic nie pomaga na dodatek ten ból przed miesiaczka... dziwwnnee boje sie troche nie chce jeszcze rodzić to za wczesnie ;(
a odpoczywam na maxa nie wiem cojest na dodatek te opuchniete nogi na max...ehh
monika8112
bombusia a to będzie miał Adi w czym wybierać, synowe to ci sie będą w kolejce ustawiały cieszę sie że jesteście oboje zadowoleni ze szkoły!
bogusia co do urlopu twojego M to mam tak samo! M. pracuje w firmie rodzinnej czyli on , teść i szwagier, jeżeli o jakikolwiek urlop wypoczynkowy to musimy się prosić o tydzień w sezonie letnim , ja pracuję na państwowej posadzie i musze w styczniu wpisać sie w grafik kiedy chcę urlop to mi mój teśc robi na złość jak przychodzi termin i mówi że terminy ich gonią i że nie ma czasu teraz na urlopy.jak powiedziałam że M.idzie ze mna rodzić to usłyszałam po jasną cholerę on ci tam? a jak zapytałam M czy dostanie chociaż tydzień urlopu jak my wrócimy do domu żeby mi pomógł jak będę dochodzić do siebie, to powiedział że chyba dostanie.więc sie wkurzyłam i powiedziałam że weźmiemy ze szpitala tydzień opieki to co sie nam należy jak psu zupa!
a co do bóli to mam też najbardziej w nocy że aż syczę jak się przewracam na boki i rano nie mogę wyjść z łóżka
aga-natalia jesteśmy z tobą, dziewczynki dzielnie walczą i na pewno niedługo będziecie wszyscy razem w domu!
ale sie nakręciłam!
bogusia co do urlopu twojego M to mam tak samo! M. pracuje w firmie rodzinnej czyli on , teść i szwagier, jeżeli o jakikolwiek urlop wypoczynkowy to musimy się prosić o tydzień w sezonie letnim , ja pracuję na państwowej posadzie i musze w styczniu wpisać sie w grafik kiedy chcę urlop to mi mój teśc robi na złość jak przychodzi termin i mówi że terminy ich gonią i że nie ma czasu teraz na urlopy.jak powiedziałam że M.idzie ze mna rodzić to usłyszałam po jasną cholerę on ci tam? a jak zapytałam M czy dostanie chociaż tydzień urlopu jak my wrócimy do domu żeby mi pomógł jak będę dochodzić do siebie, to powiedział że chyba dostanie.więc sie wkurzyłam i powiedziałam że weźmiemy ze szpitala tydzień opieki to co sie nam należy jak psu zupa!
a co do bóli to mam też najbardziej w nocy że aż syczę jak się przewracam na boki i rano nie mogę wyjść z łóżka
aga-natalia jesteśmy z tobą, dziewczynki dzielnie walczą i na pewno niedługo będziecie wszyscy razem w domu!
ale sie nakręciłam!
Ostatnia edycja:
No i w końcu pomalowałam paznokcie u stóp i relaksuje się pijąc Karmi...(mąż oczywiście mecz ogląda - jeju jakie to nudne...)
Teraz to jestem przygotowana - jeszcze 13 lipca na pazurki jestem umówiona...ciekawe czy dotrzymam
A jutro ze szwagierką do ikei jedziemy bo sa przeceny i może cosik do mieszkanka fajnego wynajdę:-):-)
Lea28 no wariatka:-):-) Kapanie psa i jeszcze bicie męża? Toż toż przemoc w rodzinie A co do przytulasek u mnie ochota jest a mąż się boi i nie chce - zaakceptowałam i czekam aż wrócimy do formy - w sensie po 6 tygodniach od urodzenia
jenny83 no może akurat - to się okaże
ciamajdko ja również będę płakać jak bóbr To niech T. myje futryny - nie przemęczaj się babeczko i pamiętaj tylko spokojnie:-)
pajeczko a ile taka przyjemność będzie kosztować? (te zabiegi) Już doczytałam...no to troszkę i pewnie kilka wypadałoby zrobić...
ewelinka2106 gratuluję udanej wizyty
Aga natalia - bądź silna - dacie radę - my tu mocno kciuki za Was trzymamy...;-)
bogusiu86 ale u mnie mniej ogólnie wszsytkiego - wypinania również..o kopach to już nie wspomnę bo ich mało było od dłuższego czasu...mi chodzi o normalne ruchy
Świetnie, że siostra wyjeżdża - nie będzie Cię wkurzać przed porodem i troche spokoju będziesz mieć po urodzeniu maleństwa...
bombusiu no to Twój Adi to będzie rodzynek w klasie hihiihihih:-)
Teraz to jestem przygotowana - jeszcze 13 lipca na pazurki jestem umówiona...ciekawe czy dotrzymam
A jutro ze szwagierką do ikei jedziemy bo sa przeceny i może cosik do mieszkanka fajnego wynajdę:-):-)
Lea28 no wariatka:-):-) Kapanie psa i jeszcze bicie męża? Toż toż przemoc w rodzinie A co do przytulasek u mnie ochota jest a mąż się boi i nie chce - zaakceptowałam i czekam aż wrócimy do formy - w sensie po 6 tygodniach od urodzenia
ciamajdko ja również będę płakać jak bóbr To niech T. myje futryny - nie przemęczaj się babeczko i pamiętaj tylko spokojnie:-)
pajeczko a ile taka przyjemność będzie kosztować? (te zabiegi) Już doczytałam...no to troszkę i pewnie kilka wypadałoby zrobić...
Aga natalia - bądź silna - dacie radę - my tu mocno kciuki za Was trzymamy...;-)
bogusiu86 ale u mnie mniej ogólnie wszsytkiego - wypinania również..o kopach to już nie wspomnę bo ich mało było od dłuższego czasu...mi chodzi o normalne ruchy
Świetnie, że siostra wyjeżdża - nie będzie Cię wkurzać przed porodem i troche spokoju będziesz mieć po urodzeniu maleństwa...
reklama
R
RiSiA
Gość
Ciamajdko ja pracuję w centrali, ale nie na Sokolskiej na szczescie tylko na Murckowskiej w tej lepszej centrali , ale to prawda, co do niektórych ludzispokojnie, odprężam sie przy obieraniu kilograma fasolki
Pajko nie będe najeżdżać na centrale bo sama "stamtąd pochodzisz" ale momentami to aż podziwiam, że ten kto powinien cos wiedzieć, to wie niewiele...:/
Tak nie można mieć pomalowanych paznokci na kolor - mozesz mieć bezbarwny tak, aby lekarz mógł widzieć Twoją płytkę paznokciową - tutaj info do kobiet z tipsami to samo sie tyczy a dlaczego?? Ponieważ jakby się cos działo na podstawie płytki paznokciowej są w stanie stwierdzić, czy coś złego się nie dzieje, czy krązenie jest ok. Jeżeli ciemnieją płytki podczas jakiegos zabiegu jest to info dla lekarzy , ze cos zaczyna się niedobrego dziac.Witam wieczorkowo :-)
Do nadrobienia Waszych postów zmotywowała mnie Ciamajdka - dziękuję, "siostro biodrowa"
Monika8112, to straszne, z Twoją koleżanką i jej synkiem... oby operacja się udała i wszystko było ok...
Bogusia007, mój dzień dziś wygląda podobnie
Bombusia - jak tam po zebraniu? :-)
Urszulka202, ale akcja z tym gościem... dobrze mu powiedziałaś :-)
Lea28, za kąpanie piesia, powinnaś dostać w pupkę nie wolno dźwigać !!
Milusia83, współczuję tych zastrzyków... :-(
Pajka, fajnie, że byłaś u kosmetyczki :-) Mi by się tez przydało...
A co do macierzyńskiego, to moja kadrowa mi mówiła, że nie trzeba pisać żadnego pisma, wystarczy ponoć dostarczenie aktu urodzenia dziecka... Ale muszę to sprawdzić, bo j\moja kadrowa też mega-wiedzą nie grzeszy...
Dziewczyny, ostatnio obiło mi się o uszy, że do porodu nie można mieć pomalowanych paznokci u rąk - to prawda??
Ewelinka2106, super, że wizyta udana i że wsio ok :-)
Polianna, współczuję przeżyć z ząbkiem... Ja dla odmiany męczę się w tej ciąży z alergią/ uczuleniem... :-( A do studiów, to faktycznie dobrze, że zaczynasz :-) Odżyjesz tam troszkę :-)
Cholewcia, ale ja się roztargniona zrobiłam pod koniec tej ciązy... Wszystko przypalam, robię nie tak... Ja już nie chcę być w ciąży!!
co do przytulańców....to taaaak mi się dzisiaj w nocy chciało, że myslałam że oszaleję... ale boję się już...
czego sie boi?? ja powiedziałam mojemu mężowi,z e jak go dosiąde za dwa tygodnie to wióry będą w sypialni leciały i go przypne do wyra i nie wypuszcze bo wtedy juz mozna
No i w końcu pomalowałam paznokcie u stóp i relaksuje się pijąc Karmi...(mąż oczywiście mecz ogląda - jeju jakie to nudne...)
jest jeszcze jeden zabieg typowy na rozstępy polecam Ci salon polecony przez Milusie Salon urody - SHINTAI SPA Sosnowiec (kosmetyka i fryzjerstwo) zabieg trwa ok. 120 minut cena 180 zł wiec tez nawet niezbyt drogo.
Kochana a jak tam twoj wymaz?? miałas juz wyniki wszystko OK czy cos nie doczytałam??