witajcie babeczki :-):-):-)
ja po kolejnej swedzacej nocy:-
-
wściekła/y: juz wolalabym aby mnie cos bolalo. polozna kazala mi jakies homeopatyczne brac, bo ogolnie to sie juz nie oplaca nic z tym robic - trzeba przecierpiec. takze chodze i spie z mokrymi recznikami, na roznych czesciach ciala, w zaleznosci gdzie w danym momencie swedzi - tylko to pomaga.
u mnie totalny brak ochoty na jakiekolwiek przytulanki. moj M juz nawet nie probuje czegos zaczynac. chyba sie pogodzil
z tym ze poczeka sobie jeszcze jakis czas :-).
a ja czekam na rolete do sypialni i ide zjesc kawaleczek ciasta :-)
kassia181 - powodzenia na wizycie kochana
marulka - zazdroszcze Ci robienia tych ozdob - w ogole pomocy w organizacji, uwielbiam tego typu prace. ogolnie to moglabym to robic zawodowo :-):-):-)
dobrze, ze wszystko trzymalo i nic nie spadlo
, u nas na weselu balony z helem popusily i wszystko na stolach lezalo, wiec kiedy my odbieralismy zyczenia, kilku gosci szybko napelnialo nowe balony
Bombusia - tak niestety jest z tymi szpitalami, zawsze opinie beda podzielone. mam nadzieje, ze trafisz na super ekipe
no i Twoj kochany M bedzie wiec....:-):-):-)
ethele - fajnie, ze masz juz za soba wszystkie zabiegi upiekszajace
mnie jeszcze czeka kosmetyczka i fryzjer, mam nadzieje ze zdarze:-):-)
Natka - o zdjeciu obraczki nie pomyslalabym, musze sie dowiedziec czy trzeba zdjac.
jenny83 - do cc na bank nie wolno miec pomalowanych paznokci. czego jeszcze nie wolno do porodu - to perfumowac sie. maluszek ma czuc naturalny zapach matki:-):-):-)
Milego dnia kochane :-):-)