reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

No i T. pojechał do Media Mark zobaczymy co mu tam zaproponują .. ma do mnie dzwonić ! ;-) Bo w sumie musze wiedziec ile to bedzie kosztowało i czy sie zgadzam na taka cene hehe :-D
Kurcze to już 30tydzien się zaczał wczoraj ahh coraz blizej sierpniowki...
Ale najwazniejsze ze prawie wszystko macie gotowe.. Ja jeszcze nie prałam ciuszków .. wezme sie chyba pod koniec czerwca albo na poczatku lipca :-)

reklama
Ciamajdka dziękować:))) Ostatnio jestem dobrej myśli-to już 33 tc, byle gorzej nie było, dociągniemy:)

Czekoladko ja podchodzę z dużą rezerwą do klimatyzatorów-mnie alergika na dłuższą metę wykończyć mogą... Żebyś widziała mnie w kilkadziesiąt minut po wejściu do klimatyzowanego sklepu...:) Wiem, że sporo osób tak reaguje... A maluszki-wiadomo... A za chwilę się pojawi:)

Wuzelku - gratuluję wizyty:tak: i ogólnie widzę że udanego dnia;-) przejścia na poczcie widzę że nie tylko ciamajdka miała:-). Mój Maluch też lubi jak rano przytulam się do plecków męża i wtedy zaczyna go bombardować kopniakami:-D mąż to się czasami sam się dopomina żebym się przytuliła na chwilę do pleców;-)

Pati dzięki:) Poczta dziś rządzi, jak poczytałam o Ciamajdce od razu mi się przypomniało:) Mąż początkowo się śmiał, że dzidziuś rozbija mu kamienie w nerkach...:)

Wuzelku gratuluje udanej wizyty!!!!
Widzę, ze poczta dziś króluje, również świetnie załatwiłaś sprawę, ja mam paczuszkę do odebrania chyba podgrzewacz więc w poniedz. mam przeprawę z dzidkami i babami:)

Czekoladka wiesz chociaż do porodu sobie poprawisz warunki klimatyczne w domu więc jak już Ci T. kupi to korzystaj póki możesz,a potem zobaczysz jak z dzidzisiem będzie.

Ja się objadłam okrutnie, do tego popiłam pepsi zimną z lodówki (nie pijam raczej wcale) i mały teraz tańczy na tej swojej pupci, ze hej.

Co do jutrzejszego USG to chwilowo odwołałam, porozmawialiśmy z M na spokojnie i doszliśmy do wniosku, ze skoro zrobiłam takie dokładne badania echo serca na b. dobrym sprzęcie to nie będę panikować, w środę mam wizyte u dr pokażę mu wynik echo i to z dziś i on podejmie decyzję co dalej, ja sie juz nie będę więcej denerwować, wierzę,ze jest wszystko b. dobrze.
Dziękuję Wam Mamuśki za wszelkie rady w tej kwestii-jesteście niezastąpione jak zawsze.

A u mnie leci mecz, bo i tak nic nie ma w TV to sobie zerkam z M, oczywiście wentylator się kręci nadal:)
Przyszedł mój syn i mizia mnie po brzuchu no szok:)

Ostatnia edycja:
Ja już się na dziś żegnam.

Posprzątałam dom i pasuje odpocząć... Jutro zakupy a po południu goście.

Miłego wieczorku i spokojnej nocy mamusie ;-)

Ethele ale mnie zmobiliowałś , pierwsza partia wyprasowana :)

Ciamajdko dziękuje , poszło przez Skype , yupi

GSCz ja mam klimatyzator przenośny , ale mało daje jak na tą powierzchnie którą miałoby schłodzić w jednym pokoju jak jest mozliwość zamknięcia drzwi to byłoby ok ale ja mam wszystko pootwierane z saloniku na kuchnie i klatkę schodową , a na dodatek rure która z niego wychodzi musimy wystawic za okno więc mam troszke uchylone okno dachowe i znowu ciepło wpada , no komary

u was też jest ich aż tyle? chętnie bym teraz wyszła posiedzieć na ogródek , pod lasem jest fajny chłodek , ale jest po prostu plagaaa

Ostatnia edycja:
reklama
no i nie udało sie kupić klimatyzatora podobno same badziewia..ehh bede zdychała znowu w nocy ..
Słuchajcie co jest dobre na puchniecie stóp i łydek? Normalnie wygladam jak slonica a wiem ze ktos miał tez taki problem tylko nie pamietam kto :-( Masakra

Do góry