reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Nooo....:) ja tez bym pewnie tak poszła... ale u mnie szał kieckowy w rodzinie, to by złorzeczyli przez całe lata...
ja tam jestem za wygodą:)))))) i za tym co się lubi....

eee, tu kratka nie pomoże... one se łażą... ale do domu mi nie wchodzą..

reklama
Co do tych spodni na ślub, to jak będą takie upały jak teraz to chyba już wolałabym sukienkę, bo tylko mi się d**a spoci ;-)A jak do tego dojdą wrażenia to cała będę mokra ;-)

A te mrówki, może jak nie wchodzą do domu, to może ich nie ruszać, żeby nie wzięły tego za zaproszenie :dry:;-)

Witam wszystkie przyszle mamy!!!
Znalazlam to forum kilka dni temu i postanowilam dolaczyc do Sierpniowek.
Moja corka przyjdzie na swiat 19.08 2010 - chcialam wkleic suwaczek ale sie nie udalo...:no:
Pozdrowienia dla Was wszystkich i dla Waszych brzuszkow!!!

Jestem już po wizycie u chirurga, obiadku i drzemce :-)

Wizyta oczywiście - jak to w weekend - pobieżna. Lekarz tylko obejrzał stopę, po czym stwierdził, że skręcenia nie ma. I nie ma za bardzo co robić, bo prześwietlenia w ciąży nie można robić (to akurat wiedziałam), przepisał mi taki preparat - żel w sprayu LIPOHEP, który w ciąży można używać, kazał zabandażować stopę i leżeć. Do tygodnia czasu powinno przejść. Tak więc staram się nie chodzić po domu, ale zaraz idę na balkonik, bo pogoda piękna :-)

Wieczorkiem odniosę się do Waszych pościków :-) :*

navijko witaj:)
wpisz się na nasza listę...https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2010-f324/lista-sierpniowek-34382/ a wtedy dopisze Cię do naszej oficjalnej listy...

jak wklejasz suwaczek do sygnaturki w "ustawieniach->edytuj sygnaturkę" to zostaw tylko linka zaczynającego się od http:/. i skasuj wszystkie nawiasy z przodu i z tyłu tego linka.. i zatwierdź. suwaczek powinien być:)

Cayra no tak... co też Ci lekarze mogą zrobić jak my w ciąży... a ciąża zakazuje wszelkich interwencji... no to teraz ino lezeć i czekać aż się "zagoi".

jestem wykończona... odkurzyłam cały dom, sprzątnełam kuchnię.. i nie mam siły na łazienkę i umycie podłóg... otworzyłam sobie karmi i mam zamiar zgnić do końca dnia:tak:

co tak tu cicho jest?

Ostatnia edycja:
sobota jest, pogoda ładna, to też wszystkie istoty wwiało het, het za góry, za lasy... mnie dziad zaczął znowu dokuczać... ale dam radę, perspektywa lekarza w poniedziałek trzyma mnie przy życiu.

Dzieki Ciamajdka! Zapisalam sie na liste i kombinowalam z suwaczkiem zaraz sie okaze czy jest czy nie.

QRCZE - jak tu przeczytac watek ktory ma prawie 1800 stron:szok:

Jestem już po wizycie u chirurga, obiadku i drzemce :-)

Wizyta oczywiście - jak to w weekend - pobieżna. Lekarz tylko obejrzał stopę, po czym stwierdził, że skręcenia nie ma. I nie ma za bardzo co robić, bo prześwietlenia w ciąży nie można robić (to akurat wiedziałam), przepisał mi taki preparat - żel w sprayu LIPOHEP, który w ciąży można używać, kazał zabandażować stopę i leżeć. Do tygodnia czasu powinno przejść. Tak więc staram się nie chodzić po domu, ale zaraz idę na balkonik, bo pogoda piękna :-)

Wieczorkiem odniosę się do Waszych pościków :-) :*

dobrze ze to nie skrecenie. wiec mozesz teraz z czystym sumieniem odpoczywac:)))))))

navijko witamy:))))
ciamajdka a jak ciacho?

ja tez po malej drzemce bo jakos tak dziwnie sie czulam. do tego hydraulik jeszce nie przyjechal i czekam jak glupia na niego a mielismy isc na spacer i lody- pewnie dzis juz nic z tego- szkoda:(((((((
ale zaraz zrobie sobie koktajl z bananow i truskaweczek i wyciagne lody z zamrazarki- trzeba sobie jakos humorek poprawic:)

Fiuu no to koniecznie trzeba się go pozbyć:no:
navijko mam nadzieję, że sobie poradzisz.. już Cię dopisałam:-)
Kasiu pyyyychaaaa... niebo w gębie... zdjęcie na wątku "Kulinarne wyczyny ..."

Dobra wiadomość-mój brat jednak nie przyjeżdża...!!! będę sama z T.:tak:

reklama
Fiuu no to koniecznie trzeba się go pozbyć:no:
navijko mam nadzieję, że sobie poradzisz.. już Cię dopisałam:-)
Kasiu pyyyychaaaa... niebo w gębie... zdjęcie na wątku "Kulinarne wyczyny ..."

Dobra wiadomość-mój brat jednak nie przyjeżdża...!!! będę sama z T.:tak:

no to bedziecie mieli jednak romantyczny wieczor- ciacho sie przyda:))))))))))))

Do góry