Trochę naskrobałyście od rana
Pogoda paskudna, a jutro czeka mnie impreza weselna, następna w sobotę, a w niedzielę urodzinki cioci więc z długiego weekendu dupa
A z imprez też nic większego, bo szaleć na parkiecie już mi nie wypada
Znowu czekam na kuriera tym razem z przewijakiem, laktatorem, wkłądkami laktacyjnymi...
sierpien8 gratuluję udanej wizyty:-) Jeśli chodzi o wagę to powiem Ci, że na pewno największym plusem jest poród, który u mniejszych dzieci podobno jest lżejszy...Więc głowa do góry, nie martw się na zapas, wagą, ani łożyskiem...Twój lekarz wie, ajk to wyglądało w poprzedniej ciąży, więc na pewno on będzie to kontrolować. Więc głowa do góry, ciesz się ciążą, a nie martw na zapas
A tak w ogóle jeśli chodzi o łożysko to lekarz, wiem, że coś sprawdzał, ale nie używał takiej terminologii zużycia...mam nadzieję, że u mnie wszystko w porządku
Gorzka_Słodka_Czekolada ja będę kupować chyba z Nivei...ja używałam dla siebie huggies (są takie twarde) teraz kupiłam sobie z belli (są tak mało nasączone, są suche BEZNADZIEJA) więc spróbuję z nivea, bo j&j często uczulają, więc to będą ostatnie jaie wezmę... Może to tylko stereotyp...
Alaa wg uznania - ja cebulę dałam jedną większą, a kiełbaski podwawelskiej pół takiej większej laski...jeśli nie skroisz boczku to kiełbaski daj więcej...jeśli chodzi o cebulkę dla mnie mogłoby być jej więcej - ale kto jak lubi
saudades po pierwsze i tak mało przytyłaś więc nie ma co wracać do tego co było
Najważniejsze, że z Twoim zdrowiem wszystko w porządku:-) Swoją drogą to czemu tak często masz wizyty? Przez szpital?
starlet powodzenia na wizycie - czekam na wieści:-)
Bogusia86 piękna rodzinka
Gratuluję - a co z kotkami będziesz robić? Ten srebny jest piękniutki...a kotka Twoja to dachowiec- chyba już kiedyś pytałam -ale wygląda tak cudownie, że już nie jestem pewna...
kasia2506 jej 4,5 kg jak to brzmi...ja przy Tobie totalna słonica
marulka WOW - Aleksander widzę postępy ogromne zrobił - a mamusia odniosła rodzicielski sukces:-):-) Gratuluję i cieszę się razem z Tobą...
kolumnea no to mam nadzieję, że dzidzia ułoży się odpowiednio
No ale musisz się cieszyć, że syn rozwija się prawidłowo, że pięknie rośnie i już za chwilę będzie cieszył Twoje oczy
Co do samopoczucia to jakbyś miała czas nadrobić to przeczytałabyś jak wszystkie narzekamy na:
duszności,
różnego rodzaju bóle,
skurcze miednicy,
skurcze łydek,
twarde brzuszki
bóle zębów
złe sypianie,
niespokojne sny
no i naszych mężczyzn, którzy tego nie rozumieją
i można by tak tworzyć listę w nieskończoność...każda pewni dodałaby coś od siebie;-);-) Więc tym się kompletnie nie martw...to wszystko to już zaawansowanie naszych ciąż
To ja czekam na zdjęcia jak powiesisz półeczki...:-)
mls no proszę to pewnie pierwsza się rozpakujesz
Gratuluję wizyty...
Bluzeczki z tesco BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!! piękne...też bym do techo skoczyła, ale limit w tym miesiącu już wyczerpany:-)
Ogrodniczki urocze... jakie rozmiary kupiłaś?;-)
Bombusia no to owocnego gotowania;-) następnym razem wypróbuję z marchewką i selerem...
I udanego spotkania z koleżanką:-)
panienko nic się nie martw, pewnie jakoś innaczej się ułożył, albo po prostu śpi...nie ma co na zapas się denerwować