Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
ciamajdka ta po stopach haha fajnie bybylo niestety to taki człowiek ze tylko najgorzej o nim moge. Nie ma w nim kszty czlowieczenstwa. Ostatnio do mnie dzwoni z awanturą i mi jakies głupoty opowiada ze ja niby siedze w domu i nie przychodze do pracy (zaznaczam ze jego nie ma w firmie wogóle wiec pewnie jest ktos w firmie kto go nakreca), no to mu powiedzialam że chyba sobie ze mnie zartuje bo dzien w dzien na 8 h i to nawet czasem nie mam czasu zjesc az mi niedobrze oczywiscie jak sie pokładam na fotelu to tego juz mu nikt nie powie. Ale pewnie on by chcial zebym pracowałam po 12 h. Taki człowiek. Ale mój wybór taka sobie peace znalazlam wiec musze płacic za moje bledy niestety. Narazie nie moge jej zmienic bo mój P nie da rady nas utrzymac to ja przynosze kase wiec musze sie meczyc. No ale obiecałam sobie ze po macierzynskim szukam innej pracy.
A w ten weekend spróbuje usiasc na watku szkoły i sprzedam wam troche wiedzy bo ostatnich 2 zajec wam nie opisałam "porod" i "laktacja".
Dziewczyno podziwiam cie! Ja to nawet nie mialabym sily pracowac....
Ten szef to jakis psychopata!!! Ja to bym na jego miejscu dawala ci dwa razy tyle co powinnas dostac! Jestes niesamowita!
Ja siedze na L4..
i nie wyobrazam sobie w takim stanie chodzic do pracy i stac 12h tak jak u mnie to by wygladalo..
Dzis strasznie boli mnie macica? pod brzuchem jak chodze chyba wezme zaraz nospe bo nie wytrzymam :-(