reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej Mamusie :-) weszłam tylko na chwile na bb się przywitać. Padam już ze zmęczenia ale domek wysprzątany od A do Z :-):-):-):-) Pogoda nawet ok więc okna pomyte, dzięki mamie i siostrze, bo ja nie dałabym rady tyle oknie umyć....Teraz idę odpocząć. Pamiętacie że dziś zmiana czasu? Ja sobie o tym rano przypomniałam....Miłego popołudnia :-)

SUPER ZE PRZYPOMNIALAS- JA ZUPELNIE O TYM ZAPOMNAILAM
a przestawiamy w 2 na 3 czy z 2 na 1???????????? bo ja zawsze mam z trym problem

reklama
Mam nieszczesny rumien guzowaty
gratuluje córeczki :))

mam nadzieje, ze wsio bedzie dobrze:)
mnie troszke brzuszek pobolewa , ale w takich sytuacjach dostałam konkretne zalecenia lekarki wiec sie stosuje i powolutku przechodzi a maz poszedł mi po lody owocowe:p
terz mam taka nadzieje bo juz mnie to meczy ale antybiotyk powinien pomóc moze obedzie sie bez nastepnego. to dobrze ze jest ok odpoczywaj sobie ja tez dzis mam lody czekoladowo waniliowe .Miałas racje jedzenie w szpitalu makabra

dobrze ze juz jestes w domku- teraz odpoczywaj i dbaj o siebie. a zwolnienie ci wystawili?

jaki zamulony dzien- mialam straszny bol glowy i lezalam do 14- teraz jest juz lepiej ale ciagle jakos dziwnie.
zwolnienie mam do 30 a od 30 ginekolog ma mi przedłuzyc wiec ok .

SUPER ZE PRZYPOMNIALAS- JA ZUPELNIE O TYM ZAPOMNAILAM
a przestawiamy w 2 na 3 czy z 2 na 1???????????? bo ja zawsze mam z trym problem
z 2 na 3..
Z tego co wiem zmiana czasu jest z 3 na 2 ;-)
nie prawda.. przestawiamy zegarki z 2 na 3 czyli "krócej" śpimy.. będzie dłużej jasno:) teraz jest jeszcze w miarę jasno czyli jutro o 19 jaszcze będzie widmo:)

a nie wiadomo czy jesteśmy imienniczkami masz na imię bogumiła czy bogusława??

A dzisiaj faktycznie pusto, ale sama po sobie widzę, że taki to piękny weekend że nic się nie chce :-) chwilę się przespałam, chwilkę na spacerze, troszkę porządków i co jakiś czas w odwiedziny na bb i tak sobota po mału mija ;-)

ja mam na imie bogumiła....

Witam sobotnio:tak:
Pogoda cały dzień u nas tak jak wszędzie-deszcz... Na szczęście teraz się przejaśniło i mała poszła z babcią na spacer:tak: My dzisiaj same w domku, M pojechał na pogrzeb wujka, za to odwiedziła nas moja mama, bo byśmy chyba w domu zwariowały:blink: Miałyśmy jechać do niej, ale Hania (moja siostrzenica) znowu chora i nic z tego nie wyszło:sorry2:

MamaAneta-super, że już jesteś w domu:tak:
Kassia-ja tylko wiem, że śpimy krócej:dry:
Panienka-u mnie też dzisiaj wszystko lśni-trochę ja posprzątałam, później mama pomogła:blink:
Martitka-to gratuluję takich intensywnych ruchów maleństwa:tak:
Bogusia007-gratuluję córeczki:-) I fajnie, że udało Ci się trafić na normalnego lekarza:cool2:
Pajkaa-wydaje mi się, że może być trochę za duże:blink:
Starlet-nie przejmuj się, na pewno lekarz zleci Ci jeszcze raz to badanie i może to było pomyłką:tak: A dietka też ma swoje dobre strony:sorry2:

z 2 na 3..

nie prawda.. przestawiamy zegarki z 2 na 3 czyli "krócej" śpimy.. będzie dłużej jasno:) teraz jest jeszcze w miarę jasno czyli jutro o 19 jaszcze będzie widmo:)
no tak racja , pomyliło mi się ;)
czas zimowy jest z 3 na 2 ;)
martitka-26 trzeba o siebie dbać , nawet w ciąży ;)

a ja idę szykować jedzonko, bo będę mieć gości :-)
miłego weekendu , zajrzę tu później ;-)

reklama
hej :-)

piszecie ze weekendowy zastoj w postach, a jak dla mnie to i tak duuuzo piszecie:tak:

My razem z M dzis w domu, nieczesto takie soboty sie trafiaja, wiec tym bardziej fajnie.
Poleniuchowalismy, zaliczylsmy spacer, a teraz chlopaki sie bawia, a ja zasiadlam przed kompem.

Pogoda u nas fatalna, niby cieplo, bo 8stopni na plusie ale slonca nie widac, szaro i buro za to i wiatrzysko..
jejuuu z jakim ja utesknieniem czekam na wiosne, na lzejsze ciuchy.. na razie dalej trza smyka wciskac w te kurtki grube, czapy, buty zimowe.. ehh.

Niedlugo lecimy do Pl i mam nadzieje ze tam juz wiosna na calego nas przywita ;-)

Dziewczyny czy Wy juz wszystkie znacie plec dziecka???

Do góry