usg mam 12 marca,mam nadzieję że będzie teraz córka
reklama
shirra : widzę , ze wiele z Wam ma wizyty 29 marca, a czy ktoś razem ze mną ma na 30 ??
Jak sobie pomysle ile jeszcze czasu to az normalnie slabo mi sie robi he he
no ja bym chciała już być po wizycie , bo zawsze jak porozmawieam z lekarzem to jestem bardziej spokojna :-):-)
Jak sobie pomysle ile jeszcze czasu to az normalnie slabo mi sie robi he he
no ja bym chciała już być po wizycie , bo zawsze jak porozmawieam z lekarzem to jestem bardziej spokojna :-):-)
Bombusia
Fanka BB :)
Martuśka jak najbardziej filmy z Torrentów sa ok, mój M też ogląda, a ja czasami z nim. Teraz czekam na "Ciacho", ale jeszcze nie ma(((
I ściągnął mi się film "PIŁA 6", ale mi nie pozwalają teraz oglądać(((
Shyla fajna fotka!!!!
Ja TzG nie oglądam, a YCD tylko do momentu jak sa castingi i wybierają "tancerzy", bo potem juz mnie nudzi.
I ściągnął mi się film "PIŁA 6", ale mi nie pozwalają teraz oglądać(((
Shyla fajna fotka!!!!
Ja TzG nie oglądam, a YCD tylko do momentu jak sa castingi i wybierają "tancerzy", bo potem juz mnie nudzi.
Ostatnia edycja:
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
a ma któraś wizyte 18.? mamy słuchac serduszka dzidziusia (KTG).
niecaly tydzien pozniej, bo 23. usg i też już nie moge sie doczekać
Bombusia
Fanka BB :)
To jak wpisujesz hasło to zaznacz "ptaszkiem" zapamiętaj czy coś w tym stylu i nie będzie Cię wyrzucało, przynajmniej ja tak zrobiłam i dziś jest ok))mnie wogóle na tym nowym forum ciągle wylogowywóje i co chwile muszę odświeżać) haha
dziewczynki powiedzcie mi czy jak pójdę 22 marca do lekarza to będzie szedł mi 19 tydzień czy na tym etapie poznam płeć dziecka :-)
i od czego to zależy ? od ułożenia maluszka czy od sprzętu i specjalisty, kurcze ja przez to przechodziłam ponad 10 lat temu i mi wszystko z głowy wyleciało a w tamtych czasach było całkiem inaczej
iii druga rzecz wtedy o ciąży dowiedziałam się w 5 miesiącu ;-)
i od czego to zależy ? od ułożenia maluszka czy od sprzętu i specjalisty, kurcze ja przez to przechodziłam ponad 10 lat temu i mi wszystko z głowy wyleciało a w tamtych czasach było całkiem inaczej
iii druga rzecz wtedy o ciąży dowiedziałam się w 5 miesiącu ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
a ma któraś wizyte 18.? mamy słuchac serduszka dzidziusia (KTG).
ja mam wizyte 17 marca- czyli dzien przed toba. ale dzien to jeszce nie tak duzo- bedziemy sie razem stresowaly