reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie:) Na pewno dam się wciągnąć w pisanie i nie będę się bronić, na ile praca i przeprowadzka pozwolą:) Ale widzę, że nie sama się remontuję, jakby co polecam się do konsultacji-po takiej demolce czuję się prawie ekspertem! Może się przekwalifikuję?:)
Moja następna wizyta 19 marca, ale usg było w ostatni piątek, więc pewnie teraz nie będzie. Mam nadzieję, że nie będzie też niespodzianek, ale na razie wszystko w najlepszym porządku, więc staram się nie martwić na zapas. Zwłaszcza że za racji zawodu niestety mogłabym...nie jest dobrze, jak wie się za dużo:( Ale precz czarne myśli!:)
Miłego wieczoru wszystkim!

Jeśli moge spytać to czym się zajmujesz:))

reklama
Co za lekarz nooo!!!! Ma taki dobry sprzęt to powinień Ci powiedziec jeśli o to spytasz. Przecież co mu szkodzi, zawsze moze dodać, że mówi na ileś tam procent! Wiadomo, że na 100% to w sierpniu się dowiemy!
zdaje mi się ze on liczy na kasę:crazy:
jeśli nie dowiem się na kolejnej wizycie nic , zmieniam lekarza od razu , mam od sąsiadki namiary na innego który również operuje takim sprzętem :tak:

witam dziewczynki
ja po wizycie i dzidzius sobie fikał szyjka w porządku dobrze trzyma jest wszystko OK, łożysko także przytwierdzone w porządku także nareszcie jestem spokojna :) no i termin mi sie zmienia na 13 sierpnia:) i lekarka powiedziała, ze cos tam miedzy nogami wisi :)) wiec potwierdza, ze to raczej chłopak :)
jeżeli chodzi o te moje swędzenia lekarka powiedziała, ze nic złego sie nie dzieje, ale na wszelki wypadek da mi globulki na grzybice - ze nie bedziemy czekały na wymaz bo to potrwa około 3 tygodni.Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty :)

Pajkaa to super, że z dzidzią Ok i że Ty jesteś zadowolona z wizyty :-)

Wuzelek myślimy pozytywnie!!!

Witam nową sierpniową mamusie :-)

witam dziewczynki
ja po wizycie i dzidzius sobie fikał szyjka w porządku dobrze trzyma jest wszystko OK, łożysko także przytwierdzone w porządku także nareszcie jestem spokojna :) no i termin mi sie zmienia na 13 sierpnia:) i lekarka powiedziała, ze cos tam miedzy nogami wisi :)) wiec potwierdza, ze to raczej chłopak :)
jeżeli chodzi o te moje swędzenia lekarka powiedziała, ze nic złego sie nie dzieje, ale na wszelki wypadek da mi globulki na grzybice - ze nie bedziemy czekały na wymaz bo to potrwa około 3 tygodni.Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty :)

to super ze jesteś zadowolona :-)i ze z dzidzia wszystko wsio :-)

wiesz ja miałam miesiączkę choć nie taka normalna ale miałam ;) , także myślałam ze wszystko jest normalnie :-)i mam tylko zaburzenia hormonalne ;)
byłam szczupła na wadze nie przybierałam wiec i tryb życia prowadziłam normalny i aktywny :)

no i bardzo dobrze, i do tego 4 miesiace mniej zmartwien :tak:
tylko pozazdroscic :p. u nas wpadka z takim stazem to juz raczej niemozliwe, wiec wiedzielismy od razu po "zrobieniu" praktycznie :-D

witam dziewczynki

gratuluje i kolejny chłopak dołączył na sierpień . Wsumie chłopaki jak narazie góra :))hehe

Natomiast u nas była wpadka z dzidzią , ale i tak praktycznie od samego początku byłam pewna , że to ciąża :)))

Ostatnia edycja:
Ina21: Jestem psychologiem. Generalnie różnymi rzeczami się w pracy zajmuję, ale prowadziłam przez dłuższy czas terapię małych dzieci z różnymi niepełnosprawnościami, tzw. wczesne wspomaganie rozwoju, i u wielu były one skutkiem różnych wydarzeń z okresu ciąży i okołoporodowych. Ale gdybym miała o tym myśleć to na pewno zwariowałabym:) Staram się robić wszystko co mogę-a reszta już nie zależy ode mnie. Jak mawia moja babcia: "Wyżej d... nie podskoczysz"- i tego się trzymam:)
Panienka: Oczywiście, że myślimy pozytywnie-tylko i wyłącznie:) Innej opcji mi nie wgrali!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry