reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No właśnie mój lekarz prowadzący widział ten wynik i od razu kazał skonsultować :tak: Na 15 marca już mam umówioną wizytę u specjalisty :tak:
Co do samego badania, to 2-3 tygodnie wcześniej wynik był prawidłowy (zresztą jak całe życie:tak:). No zobaczymy jak wyjdzie teraz badanie no i co powie ten specjalista za 2 tygodnie :tak:
Dziękuję za info :-)

Bombusiu, gdzie Ci wali ten śnieg? :-p;-) Na śródmieściu piękne słońce wyszło :-D

No naturalnie, ze na Retkini KINIUSIA:)))) Ale już się powoli uspokaja!!!

Faktycznie ten serial jest bez akcji po prostu troche nudny . Ja tylko sie pobeczałam jak ta Magda(?) przejechał mamę tych malutkich kaczuszek:((
Też oglądałam, może się rozkręci z czasem, a dziś będę oglądać You Can Dance, bo strasznie jestem ciekawa jak ta Mucha się będzie tam zachowywała:baffled::tak:!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja też - zresztą zawsze oglądałam YCD ale teraz bardziej ciekawi ze względu na jurorów :-) czyt. współprace Muchy z resztą :p

Też oglądałam, może się rozkręci z czasem, a dziś będę oglądać You Can Dance, bo strasznie jestem ciekawa jak ta Mucha się będzie tam zachowywała:baffled::tak:!!!

a nie wiecie kiedy zaczyna się taniec z gwiezdami , bo jestem ciekawa jak będzie tańczył Fridek z detektywów i ta co grała brzydulę :))

Lubicie "Taniec z gwiazdami"? ja nigdy za tym nie przepadałam. Jak już mowa o tvn to kiedyś lubiłam "Rozmowy w toku" a teraz przypomina mi to skecz kabaretowy. Beznadziejne tematy, ludzie zero wstydu a powodów do dumy nie posiadają żadnych - co się dzieje z tym krajem :baffled:

A ja dzisiaj smutna jestem, przeczyściło mnie od rana i znowu okazuje się, że nic nie przytyłam:(:(:( stoję na 57 kg i kurcze brzuszek o połowę mniejszy, i pomyśleć, że to wszystko we mnie siedziało:(

No nic kochane miłego dnia słoneczka...........

Milusia, nie martw sie, mam podobnie. nie dosc, ze na uczelni nic nie zauwazyli, to jeszcze dzis uslyszałam "Boże, jakie Ty masz chude nogi!!!". ale mysle, ze nie ma sie czym przejmowac, jeszcze zdążymy ponarzekać na tycie, ponad połowa przed nami :tak:

No to witaj w klubie. Jestem taka zła! Aż się popłakałam po wyjściu. Nie dosyć, że nie było USG, to jeszcze mój lekarz chyba miał zły dzień. O wynikach słowa nie powiedział, a najlepsze nie są - no ok, widocznie się nie znam. Słuchał bicia serca dziecka - tak mi się wydaje, bo ja nie wiem, co słychać i nie wiem, czy jest dobrze, czy źle. Jedyne słowa jakie padły, to jak się pani miewa, zapraszam na fotel i wizyta za 3 tygodnie i osobno USG i tyle. Jestem rozżalona i może niesprawiedliwa, ale długo nie byłam - przez chorobę małej, przez ta moją pomyłkę i urlop i spodziewałam się więcej. Może to kara:/

no nie mamy łatwego zycia z tymi lekarzami :-(

a w katowicach śnieg prószy znowu:((. Zdecydowanie wolałabym wiosnę:))

prószy?! w Wawie wali gruby i gęsty. aż siwo za oknem :/
Dziewczyny nie straszcie ,że to takie niedobre :((
a do zcego służy to badanie glukozy

do sprawdzenia, czy nie ma sie cukrzycy ciążowej. a że jest ohydne tez słyszalam, podobno trudno wypić :szok:

ja za 2h śmigam do lekarza... :) black opal juz pogratulowałam kiniusiu Tobie też :)

powodzonka na wizycie, zresztą dla wszystkich, ktore dzis idą :-)

Lubicie "Taniec z gwiazdami"? ja nigdy za tym nie przepadałam. Jak już mowa o tvn to kiedyś lubiłam "Rozmowy w toku" a teraz przypomina mi to skecz kabaretowy. Beznadziejne tematy, ludzie zero wstydu a powodów do dumy nie posiadają żadnych - co się dzieje z tym krajem :baffled:

tez nie lubie TzG, zwlaszcza, ze mam awersje do tanca, wiec tego typu programy mnie nudza. w ogole produkcje TVN są coraz bardziej żenujace wg mnie. a zaczynało sie nieźle te kilka lat temu.. eh, zostają seriale w internecie i filmy z torrentow :-p

Shyla no widzisz:) Jest dobrze... a kiedy masz planowo wizytę? Jak się nie uda z weterynarzem to i tak wizyta niedługo...:)

no nie jest aż tak źle :-) ale jak coś to sama pojadę do szpitala i koniec ! :-)
nie będę na męża patrzała :-pa wizytę mam dopiero 22 marca także jeszcze długa droga przede mną ;-):sorry2:

Cześć dziewczyny :-):-):-)
Jestem już po wizycie :-) Miałam USG :-):-):-)
Dzidzia zdrowa i piękna, wg lekarza najprawdopodobniej będzie synuś :-D:-D:-D
Fotki nie dostałam, bo papier się skończył :-( :dry:Ale zobaczyłam mój skarb i to jest najważniejsze :-):tak::-)
Jeżeli chodzi o wizytę, to muszę jeść więcej nabiału :tak:, bo białko troszkę spadło (choć jest na dolnej krawędzi normy).
TSH ciuteczkę podwyższone i pobrała mi pielęgniarka od razu krew do kontroli :tak: Na 15 marca mam konsultację u lekarza, który jest specjalistą w tej dziedzinie, choć moja dr nie kazała się martwić.:tak: Może być tak, że po dzisiejszym badaniu wyjdzie, że jest wszystko w porządku :tak:Szczególnie, że w tamtym okresie byłam przeziębiona :tak:Mam zlecone echo serca dzidziusia na kwiecień, ze względu na to, ze ja mam wrodzoną wadę serca (nie groźną, ale jest) i doktórka zleciła kontrolę. :tak:W kwietniu także czeka mnie już (pewnie jak każdą z Was) picie glukozy (blee :baffled:), mam wyznaczony już termin badania na 12 kwietnia :tak: Następna wizyta u mojej doktorowej prowadzącej 29 marca. :tak: Też mniej więcej w tym czasie zrobię sobie prywatnie jeszcze USG :tak: Ze względu na to, ze często pobolewa mnie brzuch, luteina na razie jeszcze zostawiona :tak:
Jestem bardzo szczęśliwa :-)
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, jesteście niezastąpione :tak::-)

Przykro mi, że usg nie było. Czas szybko zleci i zanim sie oglądniesz, będziesz już widzieć na monitorku swoje maleństwo i zobaczysz co tam chowa między nóżkami :tak:
Ja następną wizytę także mam 29 marca.:-)

kiniusia gratuluje :-)super ze wszystko dobrze no i ze znasz płeć :-)

wiecie co , ja sobie tak dziś myślałam ze mój lekarz chyba liczy na jakąś łapówkę:sorry2:
takie mam podejrzenia ,za każdym razem gdy się coś pytam to zawsze mi odpowiada na to będzie czas , no ale jakbym dala w łapę to by od razu powiedzial:dry:

tez nie lubie TzG, zwlaszcza, ze mam awersje do tanca, wiec tego typu programy mnie nudza. w ogole produkcje TVN są coraz bardziej żenujace wg mnie. a zaczynało sie nieźle te kilka lat temu.. eh, zostają seriale w internecie i filmy z torrentow :-p

dobrze, że nam chociaż to zostanie :-)

Shyla widze nowe foto - ślicznie:-) ja mam problemy z dołączeniem tzn niby wyskakuje mi, że mam (rozmiar dobry) ale na forum nie widze, ale z drugiej strony nie będę straszyć :-D

Ehtele ja również przymierzam się do założenia właśnie takiego albumu jak Ty ;-) Ale jeszcze nie mam konkretnego pomysłu ... A Ty jak to będziesz robiła ... ? Zdradzisz? :-)

Cześć dziewczyny :-):-):-)
Jestem już po wizycie :-) Miałam USG :-):-):-)
Dzidzia zdrowa i piękna, wg lekarza najprawdopodobniej będzie synuś :-D:-D:-D
Fotki nie dostałam, bo papier się skończył :-( :dry:Ale zobaczyłam mój skarb i to jest najważniejsze :-):tak::-)

Kiniusia moje gratulacje !! Super, ze wszystko jest w porządku no i fajnie, ze znasz pleć :rofl2:
Oby takie cudowne wiadomości towarzyszyły Nam do samego końca ;-):tak:

witam wszystkie kobitki;) jestem z Wami od początku -dopiero teraz sie jawnie dołącze:)termin porodu-03 sierpień

Witamy na pokładzie :rofl2: Wiesz już kto mieszka w Twoim brzuszku? :-)

Jejku, ale zazdroszczę tym z Was, które już znają płeć dzidzi i tak wyraźnie czują ruchy maleństwa. Mi od czasu do czasu wydaje się, że coś czuję, ale nie wiem czy to TO, to moja pierwsza ciąża, więc staram się cierpliwie czekać do 20 tc, ale to wcale nie jest łatwe.

Witaj w klubie, ja również jeszcze nic nie czuje, no ale bądźmy cierpliwe ;-) Każda ciąża jest inna i na pewno poczujemy ruchy w swoim czasie :happy:

Widzę, ze wiele z Wam ma wizyty 29 marca, a czy ktoś razem ze mną ma na 30 ?? :rofl2:
Jak sobie pomysle ile jeszcze czasu to az normalnie slabo mi sie robi he he :-D

reklama
Niuunia dzięki :-)
nie widzisz na forum bo w profilu są dwa miejsca do wstawienia obrazka jako awatar i jako zdjęcie , ja mam w dwóch miejscach to samo wklejone :-)

Do góry