reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
piszesz "maleństwa" znaczy się masz ich tam więcej niż jedno ? :-)[/QUOTE]

Tak będę mieć dwójkę kochanych szkrabów:happy:, pisałam o tym wcześniej ale rozumiem że nie wszyscy mnie kojarza bo za mało się udzielam

wow, to super, że mamy taką rodzynkę :):):) odzywaj się do nas częściej, bo Ty przeżywasz wszystko razy dwa :D jak super :D

Tak masz rację że przeżywam razy dwa a szczególnie stres jak coś nie tak bo już jedna fasolkę straciłam kiedyś :-( ale taraz póki co wszystko ok więc cieszę się chwilą i sobie myślę że Pan Bóg teraz wynagrodził mi tamto maleństwo

Witam Sierpnióweczki!!!!!!
Rzeczywiście trochę paskudne teraz to forum. Nie udzielam się na nim za bardzo ale często was czytam. Ja wizytę mam jutro już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć moje maleństwa.
Życzę wam mamuśki miłego dzionka choć pogoda pod psem Pozdrawiam serdecznie

Trzymamy kciukasy za wizytę:-)
Fajnie jakbyś się odezwała i zdała relacje co tam u Twoich Skarbów słychać:tak:;-)

Trzymamy kciukasy za wizytę:-)
Fajnie jakbyś się odezwała i zdała relacje co tam u Twoich Skarbów słychać:tak:;-)

ok postaram się odezwac ale dopiero wieczorem bo wizytę mam dopiero na 17.30 a teraz juz uciekam bo coś mnie przeziębienie zaczęło męczyć więc idę się położyć Ps nie wiem czy wszystko dobrze odpisuję bo jeszcze sie gubię na tym forum;-)

Cześć słoneczka, jejku nie było mnie trzy dni, a tu tyle newsów,
Z przykrością informuję, że nie nadrobię wszystkiego, ale jestem z wami myślami prawie w każdej godzinie mojego zapracowanego dnia.
Szkoda, że nie ma na forum takiego raportu wieczornego, który reasumuje wszystkie wydarzenia dnia:)
Ja miałam pracowity weekend organizowaliśmy szkolenie w Wawie, ale dzięki Bogu podróż samochodem w dwie strony przebiegła sprawnie i szybciutko, będąc przy okazji u cioci najadłam się jak świnka - czuję, że wraca mi apetyt:)
Ponadto każdy w rodzinie stwierdził, że mam maleńki brzuszek:) Ale to mnie nie martwi, na pewno wystartuje gdy będzie taka potrzeba:)

Buziaki słonka i miłego dnia

Kobietkom, które wybierają się do lekarza i na badania życzę udanych wizyt i dobrych wyników,

buziaki i uściski

ok postaram się odezwac ale dopiero wieczorem bo wizytę mam dopiero na 17.30 a teraz juz uciekam bo coś mnie przeziębienie zaczęło męczyć więc idę się położyć Ps nie wiem czy wszystko dobrze odpisuję bo jeszcze sie gubię na tym forum;-)

powiem szczerze,że ja się nie mogę przyzwyczaić do tych nowości, ale to pewnie kwestia czasu :)

Super, że jest wsród nas Mama bliźniaków. Gratuluje podwójnie :-).
Fiuuufiuuu mi też się wydaje, że warto będzie założyć wątek o szkole rodzenia i o tym co każda z nas ma na zajęciach. Dużo z nas deklarowało, że do szkoły rodzenia się wybiera, także będziemy wymieniały się informacjami.

Ale super jest uczucie jak Maluszek rusza się w brzuszku. Warto było na to czekać, narazie to takie delikatne smyranie ale super jak Dzidzius daje o sobie znać w ten sposób :happy2:
Za 2 godzinki wizyta. Nie wiem jak Wy ale ja w ciązy to żyję tak właśnie od wizyty do wizyty i innych z ciążą ważnych zdarzeń związanych, typu USG, ruchy dziecka. A czas pędzi jak szalony.
Od piątku coś Was porozwiewało wcześniej po kilkanaście stron na dzień pisałyśmy a teraz tak skromniutko. Piszcie Kochane, piszcie!

Super, że jest wsród nas Mama bliźniaków. Gratuluje podwójnie :-).
Fiuuufiuuu mi też się wydaje, że warto będzie założyć wątek o szkole rodzenia i o tym co każda z nas ma na zajęciach. Dużo z nas deklarowało, że do szkoły rodzenia się wybiera, także będziemy wymieniały się informacjami.

Ale super jest uczucie jak Maluszek rusza się w brzuszku. Warto było na to czekać, narazie to takie delikatne smyranie ale super jak Dzidzius daje o sobie znać w ten sposób :happy2:
Za 2 godzinki wizyta. Nie wiem jak Wy ale ja w ciązy to żyję tak właśnie od wizyty do wizyty i innych z ciążą ważnych zdarzeń związanych, typu USG, ruchy dziecka. A czas pędzi jak szalony.
Od piątku coś Was porozwiewało wcześniej po kilkanaście stron na dzień pisałyśmy a teraz tak skromniutko. Piszcie Kochane, piszcie!

Kochaniutka zgadzam się z Tobą, że w ciąży na wizyty czeka się jak na zbawienie:tak:.Czas rzeczywiście pędzi i zaraz półmetek:-), a później to już z górki- leci jeszcze szybciej:-D.

reklama
ale wyobraź sobie, że czeka mnie nagroda i to wielokrotna - w sobotę na 9 lekarz i zobaczę się z maluszkiem, później na 11 mam fryzjera, później wyjeżdżamy w opolskie na weeekendzik na imprezkę rodzinną :-) poza tym, Ty masz wizytę wcześniej, więc wypytasz o te bóle brzucha po jednej stronie i będę spokojniejsza jeśli przekażesz mi, że to normalka :-D

oj ale masz sie fajnie :) na pewno sie wypytam i sie dowiem co i jak to napisze :)

to kciuki zaciśniete :) a wiesz juz co bedziesz miała?

Cześć słoneczka, jejku nie było mnie trzy dni, a tu tyle newsów,
Z przykrością informuję, że nie nadrobię wszystkiego, ale jestem z wami myślami prawie w każdej godzinie mojego zapracowanego dnia.
Szkoda, że nie ma na forum takiego raportu wieczornego, który reasumuje wszystkie wydarzenia dnia:)
Ja miałam pracowity weekend organizowaliśmy szkolenie w Wawie, ale dzięki Bogu podróż samochodem w dwie strony przebiegła sprawnie i szybciutko, będąc przy okazji u cioci najadłam się jak świnka - czuję, że wraca mi apetyt:)
Ponadto każdy w rodzinie stwierdził, że mam maleńki brzuszek:) Ale to mnie nie martwi, na pewno wystartuje gdy będzie taka potrzeba:)

Buziaki słonka i miłego dnia

Kobietkom, które wybierają się do lekarza i na badania życzę udanych wizyt i dobrych wyników,

buziaki i uściski

oj tez bym sie cieszyła z takiego rasportu ;)

Do góry