marulka
mamcia wieloetatowa
wow, to super, że mamy taką rodzynkę odzywaj się do nas częściej, bo Ty przeżywasz wszystko razy dwa jak super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow, to super, że mamy taką rodzynkę odzywaj się do nas częściej, bo Ty przeżywasz wszystko razy dwa jak super
Trzymamy kciukasy za wizytę:-)
Fajnie jakbyś się odezwała i zdała relacje co tam u Twoich Skarbów słychać;-)
ok postaram się odezwac ale dopiero wieczorem bo wizytę mam dopiero na 17.30 a teraz juz uciekam bo coś mnie przeziębienie zaczęło męczyć więc idę się położyć Ps nie wiem czy wszystko dobrze odpisuję bo jeszcze sie gubię na tym forum;-)
powiem szczerze,że ja się nie mogę przyzwyczaić do tych nowości, ale to pewnie kwestia czasu
Super, że jest wsród nas Mama bliźniaków. Gratuluje podwójnie :-).
Fiuuufiuuu mi też się wydaje, że warto będzie założyć wątek o szkole rodzenia i o tym co każda z nas ma na zajęciach. Dużo z nas deklarowało, że do szkoły rodzenia się wybiera, także będziemy wymieniały się informacjami.
Ale super jest uczucie jak Maluszek rusza się w brzuszku. Warto było na to czekać, narazie to takie delikatne smyranie ale super jak Dzidzius daje o sobie znać w ten sposób
Za 2 godzinki wizyta. Nie wiem jak Wy ale ja w ciązy to żyję tak właśnie od wizyty do wizyty i innych z ciążą ważnych zdarzeń związanych, typu USG, ruchy dziecka. A czas pędzi jak szalony.
Od piątku coś Was porozwiewało wcześniej po kilkanaście stron na dzień pisałyśmy a teraz tak skromniutko. Piszcie Kochane, piszcie!
ale wyobraź sobie, że czeka mnie nagroda i to wielokrotna - w sobotę na 9 lekarz i zobaczę się z maluszkiem, później na 11 mam fryzjera, później wyjeżdżamy w opolskie na weeekendzik na imprezkę rodzinną :-) poza tym, Ty masz wizytę wcześniej, więc wypytasz o te bóle brzucha po jednej stronie i będę spokojniejsza jeśli przekażesz mi, że to normalka
Cześć słoneczka, jejku nie było mnie trzy dni, a tu tyle newsów,
Z przykrością informuję, że nie nadrobię wszystkiego, ale jestem z wami myślami prawie w każdej godzinie mojego zapracowanego dnia.
Szkoda, że nie ma na forum takiego raportu wieczornego, który reasumuje wszystkie wydarzenia dnia
Ja miałam pracowity weekend organizowaliśmy szkolenie w Wawie, ale dzięki Bogu podróż samochodem w dwie strony przebiegła sprawnie i szybciutko, będąc przy okazji u cioci najadłam się jak świnka - czuję, że wraca mi apetyt
Ponadto każdy w rodzinie stwierdził, że mam maleńki brzuszek Ale to mnie nie martwi, na pewno wystartuje gdy będzie taka potrzeba
Buziaki słonka i miłego dnia
Kobietkom, które wybierają się do lekarza i na badania życzę udanych wizyt i dobrych wyników,
buziaki i uściski