reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Ehtele ja używam i w piątek wyłapaliśmy tzn mój mąż wreszcie:-) ale cudnie

Bliźniaki jejuś fajnie...wszystkiego dobrego życzę Lola

Ina zrób tego ząbka..byłaś z nim u dentysty? jakies zapalenie Ci się porobilo:-( współczuje

ja mam stłumione ruchy...moja dzidzia ma świat w poważaniu i odwrócona jest do środka w poprzek...jutro się upewnie bo mam wizyte wreszcie :-)

warto kupic ten detektor plodu? bo sie nad nim zastanawiam

witam was niestety nie dam rady sie do was logowac teraz siedze na kompie brata wiec jakos działa niestety na moim kompie nic wiec sie zegnam na jakis czas .

oj Ty bidulko masz cały czas problemy :(

reklama
Pajko dla mnie warto...jestem wiecznie zatroskana mama..przy corce pomagał mi się uspokajać;-) teraz też tak będzie..słychać nie tylko serdusio ale i ruchy czkawke ;-) a dzidzia często kopie w miejsce podsłuchiwania..no i można nagrać sobie na pamiatkę ;-)
dla mnie to boski uspokajacz;-)

Ina korą dębu jeszcze sobie płucz ..

MamaANeta zień przeglądarkę..nie wiem jaką masz..ale może Mozille sobie załóż?

Pajko dla mnie warto...jestem wiecznie zatroskana mama..przy corce pomagał mi się uspokajać;-) teraz też tak będzie..słychać nie tylko serdusio ale i ruchy czkawke ;-) a dzidzia często kopie w miejsce podsłuchiwania..no i można nagrać sobie na pamiatkę ;-)
dla mnie to boski uspokajacz;-)

Ina korą dębu jeszcze sobie płucz ..

MamaANeta zień przeglądarkę..nie wiem jaką masz..ale może Mozille sobie załóż?

no ja wlasnie tez tak zastanawiam sie nad tym i mysle,z e wylicytuje na allegro moze sie uda:)

Witajcie , wczoraj przed snem poczułam jakieś bullgotanie w brzuszku , ale nie jestem pewna czy to , to akurat mimo tego o 15 i tak jadę do lekarza dla świętego spokoju ;-)
idę na śniadanko bo dopiero co wstałam :-)

daj znać jak wrócisz

cześć dziewczyny :-D:-D dawno mnie nie było , niestety w zeszłym tygodniu byłam chora :-:)-( a do tego zbiera mi się ropa w zębie i mam opuchnięty policzek (no i boli mocno) :-:)-( . Ja mam jakiegoś pecha

oj współczuje. no ale niestety musisz właśnie poczekać aż ropa zejdzie dopiero wtedy dentysta się weżmie za zęba.
Ja właśnie wróciłam od dentysty - został mi jeszcze 1 ale kanałowo lecz powiedział, że do tego to da mi znieczulenie, bo do tej pory 2 plombowania bez. Ale powiem wam, że strasznie się to się zmienia w ciąży. Przed to ja nigdy znieczulenia nawet do kanałówki a teraz przy plombowaniu taki straszny ból aj. Ale powiedział mi sam, że zęby mogą się ruszać, że może mnie boleć co dzień inny ząb, zapalenie dziąseł a to wszystko wina hormonów. Mi dziś także oczyścił z kamienia przy okazji i takie dziwne wrażenie no i wrażliwośc na zimno/ciepło i w dodatku znów wdało mi się zapalenie dziąseł ehh. Ja tych dodtakowych kilogramów się tak nie boję jak o swoje zęby makabra -zawsze miałam słabe i mówie, że gabinet dentystyczny to mój drugi dom, ale mam nadzieje, że jednak wszystko będzie dobrze

oj współczuje. no ale niestety musisz właśnie poczekać aż ropa zejdzie dopiero wtedy dentysta się weżmie za zęba.
Ja właśnie wróciłam od dentysty - został mi jeszcze 1 ale kanałowo lecz powiedział, że do tego to da mi znieczulenie, bo do tej pory 2 plombowania bez. Ale powiem wam, że strasznie się to się zmienia w ciąży. Przed to ja nigdy znieczulenia nawet do kanałówki a teraz przy plombowaniu taki straszny ból aj. Ale powiedział mi sam, że zęby mogą się ruszać, że może mnie boleć co dzień inny ząb, zapalenie dziąseł a to wszystko wina hormonów. Mi dziś także oczyścił z kamienia przy okazji i takie dziwne wrażenie no i wrażliwośc na zimno/ciepło i w dodatku znów wdało mi się zapalenie dziąseł ehh. Ja tych dodtakowych kilogramów się tak nie boję jak o swoje zęby makabra -zawsze miałam słabe i mówie, że gabinet dentystyczny to mój drugi dom, ale mam nadzieje, że jednak wszystko będzie dobrze

ja mam bardzo słabe zeby i pytałam sie dentysty jak to jest w ciąży a on mi mowi, ze to nie chodzi o to,z e dziecko wyciąga z matki tylko o to, ze kobieta duzo podjada, a po tym podjadaniu zazwyczaj nie myje zebów i tak potem sie konczy ze zeby sie psują. wiec ja po kazdym mniam mniam myję zubki :)

daj znać jak wrócisz

NIUUNIA jeśli mogę Ci polecić pastę do zębów PARADONTAX jest bardzo dobra na wrażliwe dziąsła (ciepło, zimno) i na krwawiące dziąsła. Ja miałam też z tym problemy, kończę teraz 2 tubkę pasty i zero krwawień jak również wrażliwość prawie całkowicie ustąpiła, może spróbuj, a przyniesie Ci ulgę chociaż w pewnym stopniu:))):tak:NIe jest dobra w smaku, ale się przyzwyczaiłam!:tak::-)

daj znać jak wrócisz

ja mam wrażenie że właśnie mi się rusza ten ząb ale nie mam wyjścia tylko przeczekać to wszystko
a tą kora dębu też spróbóję płukać jak szałwia nie pomoże

Ostatnia edycja:
NIUUNIA jeśli mogę Ci polecić pastę do zębów PARADONTAX jest bardzo dobra na wrażliwe dziąsła (ciepło, zimno) i na krwawiące dziąsła. Ja miałam też z tym problemy, kończę teraz 2 tubkę pasty i zero krwawień jak również wrażliwość prawie całkowicie ustąpiła, może spróbuj, a przyniesie Ci ulgę chociaż w pewnym stopniu:))):tak:NIe jest dobra w smaku, ale się przyzwyczaiłam!:tak::-)

ja znowu stosuję sensodyne i u mnie tez działa ja mam ten problem,z e mi sie dziąsła obsuwają niestety i boli jak cholerka. Ta pasta na tyle łagodzi i tez nie jest dobra w smaku a jak bylam u mamy i mylam inna pastą myslałam, ze zwymiotuje wiec chyba mi ta sensodyne smakuje :p
a ja mam ochote na placki i chyba sobie zrobie :p

moje gołąbki według przepisu Bombusi wlasnie sie gotuja i powiem wam ze slicznie pachna- uwielbiam zapach gołąbkow wiec mam nadzieje ze wyjda.
jestem juz po usg tarczycy i wedlug usg tarczyca jest ok. ale lekarz ktory robil mi badanie powiedzial ze nawet jak ona jest ok a mam za niski poziom hormonu to bede musiala przyjmowac leki. no coz jak mus to mus. wizyta u endokrynologa w czwartek- zobaczymy co zadecyduje.
ale mam lenia. nic mi sie nie chce juz.

reklama
ja znowu stosuję sensodyne i u mnie tez działa ja mam ten problem,z e mi sie dziąsła obsuwają niestety i boli jak cholerka. Ta pasta na tyle łagodzi i tez nie jest dobra w smaku a jak bylam u mamy i mylam inna pastą myslałam, ze zwymiotuje wiec chyba mi ta sensodyne smakuje :p
a ja mam ochote na placki i chyba sobie zrobie :p
NO ja miałam dokładnie to samo, kiedyś jak umyłam chłopaków "miętówką" to mi nie smakowała, poprostu przyzwyczaiłyśmy się do tych ziołowych, słyszałam również, ze ELMEX jest b. dobra na te sprawy, używa koleżanka, ja osobiście na tej mojej się nie zawiodłam, czyli jednak te pasty pomagają:))) no to dobrze!!!!!

Do góry