reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
A mnie się śniło,że mój mąż mnie zdradza ze swoją koleżanką z pracy.....więc te koszmary chyba to normalka....

Z tymi koszmarami miałam problem w pierwszym trymestrze. Raz był tak okropny,że obudziłam się z krzykiem,arytmią i płaczem.Nie mogłam się uspokoić. Teraz na całe szczęście jest ok..dziś śniłam o rowerze ;-D jechałam na rowerze do mcdonalda hehe i sie cieszyłam że mam taką dobrą formę i że samochody nie jezdzą i mogę jechać po ulicy bez strachu ;P hihi
Ale barwne są nadal :-D

piszecie o koszmarach, ja tez miałam straszne z poczatku ciązy, teraz jakoś mijają i chyba jest ich coraz mniej, ale z początku - matko co za katastrofa - nie raz budziłam sie z krzykiem hihihii...
podobno to standard w ciązy:-)

ja nie Polianna ;-) ale odpowiem, z tego co pisała będzie mieć drugą córeczkę :tak::-)
Ach super,dziękuję za odpowiedź....jest w 16 tyg i mniej więcej już wie,ja za jakieś dwa tyg mam wizyte i będę właśnie w około 16-17 tyg stąd moje pytanie..bo chciałabym już dowiedziec się kto tam siedzi u mnie w brzuszku!

Co do nocnych koszmarów to ja cała noc przewalałam sie z boku na bok i nie mogłam spac :-(nawet maz proponował abym do kompa usiadła to mi sie spac zachce:-D koszmar miałam na poczatku ciąży ze wstałam poszłam do łazienki a tam krew zawołałam ze musze do szpitala ale nie wiem czy wkoncu pojechałam bo sie obudziłam .
A tak wogóle witam spowrotem Kuba zasną a ja mam 5 mimut dla siebie i popijam kawke :tak:
u mnie sie nie zapowiadało ale słoneczko wyszło i pieknie swieci :tak:

reklama
Dziewczyny muszę sie Wam wyżalić, bo się tak spięłam, że masakra - weszłam w temat wózka, bo mam kupca na mojego Graco i zaczeliśmy się z mężem spierać co tu robić i za ile ;-);-);-) Trochę poszperałam w necie i wynalazłam taki wózek, który mniej więcej mi odpowiada... Oczywiście mąż ma inne zdanie - ostatnio był w dobrym humorze i mówił, że kupimy sobie i w ogóle tralalalala a dziś jest wkurzony, bo mu sie firmowe auto zrypało i wsiadł na mnie że po co wózek, że i tak będzie zima, że używać nie będę itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak jakbyśmy Olusia (a rodziłam w październiku) w domu kisili albo nosili w zębach :no::crazy: GRRRRRRRRRR gorzej niż niejedna baba w ciąży... muszę sobie odpuścić do lipca bo inaczej zwariuję z nim i jego zmiennością.

a mój najnowszy typ to ABC Design RODEO;-) jeszcze nie widziałam life ale wydaje mi się zwrotny, funkcjonalny i ma duże kółka co u mnie na wsi ma znaczenie, no i super sie składa do małych rozmiarów :-) a i cena nie przyprawia o zawrót głowy :tak:

Do góry