reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Poruszajac temat wagi, to ja jestem na+2kg a brzusio jest juz naprawde duzy, wiec chyba maluszek czerpie z mamusinej rezerwy:-p

moj chyba tez, bo przez ostatnie 3 tygodnie nie przytyłam nawet 100gramow (a wczesniej schudlam 1,5kg), a brzucho jak widzialyscie pewnie na Grupie mam calkiem, calkiem jak na koniec 4. m-ca.

ale produkujecie tych postów :szok:..bylam wczoraj wieczorem i przybylo ponad 20 stron. nie ma szans, zeby Was nadrobic :p

reklama
witam
to nie sok z malin jest groźny na skurcze a napar z liści malin ;-)

u mnie to 4 kg na plusie z czego 2 zrobione przez weekend u tesciowki!!!!!

oj tak to chyba każda by chciała przytyć :-D u mnie chociaż waga nie ruszyła to stosuje już gumke recepturkę, bo w spodnie się wbijam ale guzik strasznie uwiera :eek:

no ja po domu chodzee w legginsach, a dzinsy jeszcze są ok, chyba ze długo musze siedziec, to odpinam guzik i zamek i jest luzik. ale na zakupki trzeba sie wybrac w weekend, bo czekaja mnie znow ciezkie wtorki od 2 marca na uczelni - od 8 do 17.30 :/

martitka-26 podoba mi się pokoik który wkleiłaś :-)

Dla przeziębionych dziewczyn dużo zdrówka :-), i oby Wam szybko przeziębienie minęło!!! Zdrówka :-)

Bombusia miło spędzonego czasu z mamcią :-)

reklama
Witam się, Dziewczynki, czwartkowo :-D

W nocu obudziłam sie prawie z płaczem, miałam okropny sen... koszmar właściwie...:eek: Śniło mi się, że trafiłam do szpitala, i lekarka powiedziała mi, że nie ma ciąży... Ja jej mówię: Jak to nie ma, mam przecież kartę ciąży, zdjęcia USG, a ona na to, że ciąża pozamaciczna i trzeba usunąć...i żebym lekarza ginekologa podała do sądu z to, ze nie odkrył tego wczesniej :no::no::no:

Dziewczyny, nie mam pojęcia, skąd u mnie takie sny, w ogóle ostatnio często miewam koszmary, o przeróżnej tematyce...:-( Ale ten dzisiejszy, to już przegięcie... Mam nadzieję, że z Moim Maleństwem wszystko ok...:baffled::sad: Teraz to chyba zwariuję do dnia następnej wizyty (11 marca)...:unsure:

Czy Wy też macie koszmary??

Do góry