reklama
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Z nimi źle bez nich jeszcze gorzejHeh dziękuję :-)
Ach te Nasze chłopy ;-)
Ja poprzednia karte ciąży mam zapakowałam w pudełeczko i trzymam razem z pierwszymi włoskami bucikiem smoczkiem i obrazkiem do tego jeszcze 1 usgWitam się słonecznym "wiosennym" popołudniem :-)
Trochę nadrobilam, widzę że jest kilka mamusiek zainfekowanych. Ja już drugi tydzień się leczę i coś nie daję rady. Katar jakby przechodzi to znowu uporczywy kaszel się zaczął. Ja biorę tylko rutinoscorbin i sinupret, ale chyba kupię sobie ten syrop *spam* skoro jest dla ciężarnych.
Polianna pisała, że ma starą karte ciązy wy też ją macie? mi zabrali w szpitalu :-( a szkoda bo to taka fajna pamiątka by była.... Ja z synkiem termin miałam wedlug OM na 2 maja i tego się trzyamli, bo USG miałam robione tylko 3 razy w ciągu całej ciąży. Urodziłam 28 kwietnia i wpisali ze poród w 40tc, w sumie to tylko 4 dni wcześniej.
Teraz USG w 11 tc pokazalo termin na 24 sierpnia i tego się trzymam, bo tak wychodzi mniej więcej z owulki. Z OM wychodzi mi na 21 sierpnia i taki termin mam wpisany w karcie ciąży.
Piękne ubranka pokupowałyście, ja też już coś mam, ale na razie więcej nie będę kupowała bo liczę na to że lekarz się pomylił i że synek zamieni się w córcię ;-)
i dam Kubusiowi na 18 to bedzie miła pamiatka sama lubie do niego czasami zaglądac i wspominac mam nadzieje ze doceni i tez mu sie spodoba mnie sie łezka kreci jak na to patrze Trzymam kciuki aby lekarz sie jednak pomylił i pod serduszkiem zycze córci a to co dyndało pomiedzy nuszkami to pewnie tylko pempowina tak sie jakos ułozyła
Shyla u mnie syn też ma swój komp w swoim pokoju, bo inaczej to pewnie rzadko byśmy się w ogóle mogli dopchać do neta, przecież ona ma swój świat i swoje klocki jak ja to mówię, nie było wyjścia trzeba było kupić drugi, bo mu ciągle w pokoju przeszkadzaliśmy i się denerwował, a teraz jest święty spokój
/QUOTE]
i właśnie z tego względu mamy 3 komputery w domu
Nie przejmuj się Shyla, czasami tak jest ja tyję w pasie i cieszyłam się z kg na plusie, dzisiaj się ważę i spadłam o 0,5 kg więc o co chodzi, nie mam zielonego pojęcia. Ważne, że dzidziulek rośnie, bo brzusio się powiększa.
milusia uwielbiam czytać Twoje posty:-)
zawsze podnoszą na duchu
na razie się nie martwię, zobaczymy jak będzie później
no ale jak brzusio rośnie to dobry znak ze będzie super;-)
ja mam od początku ciąży koszmaryWitam się, Dziewczynki, czwartkowo
W nocu obudziłam sie prawie z płaczem, miałam okropny sen... koszmar właściwie... Śniło mi się, że trafiłam do szpitala, i lekarka powiedziała mi, że nie ma ciąży... Ja jej mówię: Jak to nie ma, mam przecież kartę ciąży, zdjęcia USG, a ona na to, że ciąża pozamaciczna i trzeba usunąć...i żebym lekarza ginekologa podała do sądu z to, ze nie odkrył tego wczesniej
Dziewczyny, nie mam pojęcia, skąd u mnie takie sny, w ogóle ostatnio często miewam koszmary, o przeróżnej tematyce...:-( Ale ten dzisiejszy, to już przegięcie... Mam nadzieję, że z Moim Maleństwem wszystko ok... Teraz to chyba zwariuję do dnia następnej wizyty (11 marca)...
Czy Wy też macie koszmary??
dziś znów mi się śniły i obudziłam się zalana potem
i myślę ze tak szybko mi nie odpuszcza
Tak w ogóle witam czwartkowo;-)
u mnie piękna pogoda 12,5 °:-)
czuje już wiosnę
mykam na zakupy,miłego dnia;-)
Nektarynka
Fanka BB :)
pochwal sie zdjeciami..A ja dziewczyny byłam w banku i na poczcie i po drodze musiałam wejść do ciucholandu niedaleko mnie, to było silniejsze ode mnie ;-)
Kupiłam śpiochy za całe 1,87 zł. (funkiel nówka nie śmigana), 2 czapeczki bawełniane (4 zł.) i takie fajnackie al'la buciki ;-)za 3 zł. Wszystko kompletnie nie zniszczone. Tym sobie humor poprawiłam do końca dnia :-)
dzis byłam w pepco bo mają body z krótkim rękawem za 4,99zł ale nie znalazłam nic co by mnie urzekło.. jedynie zestaw za 29.99 dla chlopca lub dziewczynki (niebieski lub rózowy) taka mała wyprawka.. słodkie to bylo..
ja juz bym tez chciala wiedziec, no ale poczekam te 2 tygodnie a jak nie to 6 :-(Piękne ubranka pokupowałyście, ja też już coś mam, ale na razie więcej nie będę kupowała bo liczę na to że lekarz się pomylił i że synek zamieni się w córcię ;-)
szczerze to najbardziej mi sie podoba kolor zielony i z miłą checią wszystko bym w tym kolorze kupiła.. no ale bez przesady..
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Zapraszam na pomidoróweczkę i gołąbki
To ja się wbijam
Mogę przyjść z kotlecikami z kurczakowego mięska z pieczarką i surówką z buraczków :-)
Co do facetów, to święta prawdaZ nimi źle bez nich jeszcze gorzej
Ja poprzednia karte ciąży mam zapakowałam w pudełeczko i trzymam razem z pierwszymi włoskami bucikiem smoczkiem i obrazkiem do tego jeszcze 1 usg
i dam Kubusiowi na 18 to bedzie miła pamiatka sama lubie do niego czasami zaglądac i wspominac mam nadzieje ze doceni i tez mu sie spodoba mnie sie łezka kreci jak na to patrze Trzymam kciuki aby lekarz sie jednak pomylił i pod serduszkiem zycze córci a to co dyndało pomiedzy nuszkami to pewnie tylko pempowina tak sie jakos ułozyła
A co do karty ciąży, to widzę, że zależy, w jednym szpitalu zabierają, w drugim nie. Ja nie chciałabym, żeby mi już nie oddali, bo ja też myślę o takim pudełeczku pełnym pamiątek
Shyla, hej hej :-)
Pochwalę się, pochwalę, tylko bateria się aparatu ładujepochwal sie zdjeciami..
dzis byłam w pepco bo mają body z krótkim rękawem za 4,99zł ale nie znalazłam nic co by mnie urzekło.. jedynie zestaw za 29.99 dla chlopca lub dziewczynki (niebieski lub rózowy) taka mała wyprawka.. słodkie to bylo..
ja juz bym tez chciala wiedziec, no ale poczekam te 2 tygodnie a jak nie to 6 :-(
szczerze to najbardziej mi sie podoba kolor zielony i z miłą checią wszystko bym w tym kolorze kupiła.. no ale bez przesady..
Co do kolorków to i mnie się bardzo zieleń podoba, no i też ecru :-)
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
To ja zapraszam na kopytka kotleciki mielone i suróweczke z pomidorka mykam pichcicZapraszam na pomidoróweczkę i gołąbki
R
RiSiA
Gość
Witam!Mam pytanie odnośnie nocnego siusiania.Wchodzę już w 15 tyd. więc powinnam przestać tak biegać a ja muszę co 2-3 godz nadal.Czy to normalne?A może to ma związek z tym że jestem mocno przeziębiona i stale kaszlę?CZy może coś z nerkami nie tak?Poradźcie czy mam z tym iść do lekarza?
moja lekarka twierdzi, ze to zależy od kobiety ja np od samego początku wstaje na siusiu dosłownie raz a czasami w ogóle. Wiec nie ma reguły
arulka ja Ci nie powiem skląd takie sny ja przez to, ze mamy post w przytulankach mam sny erotyczne w roli głównej z mezem na szczesciemi się dzisiaj śniło że chciałam pojechać w długą z przystojnym kierowcą TIR-a hehe też nie wiem skąd takie głupie marzenia ;-)
Ja mam takie pudełeczko ze skarbami dla synka, opaskę z rączki, pierwsze włoski, 1 smoczek nawet 1 grzechotka która teściowa przyniosła do spzitala. A i ta "koszulka" z chrztu tez tam jest i odcisk raczki jak miał roczek tylko nie mam karty ciąży :-( To jest super sprawa zbierać takie skarby
mama Aneta Tobie tez córci życzę bo nawet widzę że mamy takie same suwaczki "córeczkowe" hihihi
mama Aneta Tobie tez córci życzę bo nawet widzę że mamy takie same suwaczki "córeczkowe" hihihi
Ostatnia edycja:
Nektarynka
Fanka BB :)
no to widze ze mamy podobne gusta.. teraz w marcu pojade na giełde po towar to porozglądam sie za ciuszkami.. w wiekszosci sie kupuje w paczkach ale da rady kupic pojedynczo.. taniej niz na allegro wychodzi.. jeszcze nie wiem kiedy dokladnie pojedziemy, ale tym razem pozwole cos M wybracPochwalę się, pochwalę, tylko bateria się aparatu ładuje
Co do kolorków to i mnie się bardzo zieleń podoba, no i też ecru :-)
reklama
R
RiSiA
Gość
Ach te chłopy... ;-) Nie denerwuj się. ;-) Tak jak Mama Aneta powiedziała: tacy są i nic na to nie poradzimy. Mój też czasem zmienia zdania co kilka minut.
Na tą chwilę mamy cichy dzień, bo mnie wkurzył przez telefon i powiedziałam mu, że jak nie zacznie ze mną normalnie rozmawiać i dalej będzie mi ciśnienie podnosił to się do niego nie odezwę i nie życzę sobie, żeby w ogóle coś do mnie mówił, bo tylko dzidziuś się stresuje, a ja na to nie pozwolę .
Kiniusia cos z tymi chłopami jest moj tez lazi zmierzły neie wiem czy drazni go to, ze ja siedze na l4 a on musi pracowac nie mam pojecia, ale chyba tak i zawsze sie go pytam koleś kto jest w ciązy Ty czy Ja?? bo Ty lazisz bardziej zmierzły nic ja