reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczyny :-) póki co nic mnie nie boli - odpukać :-p ale jak zwyklemam problem co by tu zjeść na śniadanie :-D

Witajcie :-)
U mnie za oknem też ponuro, ale przynajmniej śniegu coraz mniej.
Ja wizytę mam we wtorek, a jutro muszę siuśki zanieśc do badania :rofl2:

ja też we wtorek mam wizyte :-)

reklama
Ja też tak jak Ty zgubiłam te 26 ciążowych i jeszcze dodatkowo 7 :-D, podobnie jak u Ciebie kilometry z wózkiem zrobiły swoje. Rodziłam w styczniu 2009, więc cała wiosna, lato to było karmienie(piersią) i na spacer. Teraz trochę ciężej, bo córcia jeszcze w wózku i drugi Skarbuś też.:sorry:Ale siostra nie pracuje, teściowa też nie więc będzie komu pomóc;-):-p

Ojej to, masz małe dzieciątko jeszcze, :happy:takie rozbiegane pewnie i ciekawe całego świata itp. ale jak jest pomoc dodatkowa to sssuper, ja też mogę liczyć na moją Mamcię, bo jest na emeryturze, a teściowa jeszcze pracuje, ale b.się cieszy więc myślę, że będę mogłą na nią liczyć w różnych sytuacjach. Syn mój to już nastolatek, nawet zauważyłam że się cieszy z rodzeństwa, nie pozwala mi za długo siedziec przy laptopie i każe chodzić na spacery, nie wolno mi horrorów oglądać, normalnie reżim hihihi:))):tak:!

milusia powiedz czemu sok z mali nie jest wskazany? Ja piłam jak byłam chora, a teraz piję syropy malinowe rozcieńczone z wodą,bo herbata od dawna mi nie podchodzi:sorry:.

ja na razie jestem 5 kg na - z tego "przytyłam" 1,4 kg czyli w sumie nadal na minusie :-D ja sie ciesze bardzo ;-)najważniejsze,z e dzidzia rośnie

Ojej to, masz małe dzieciątko jeszcze, :happy:takie rozbiegane pewnie i ciekawe całego świata itp. ale jak jest pomoc dodatkowa to sssuper, ja też mogę liczyć na moją Mamcię, bo jest na emeryturze, a teściowa jeszcze pracuje, ale b.się cieszy więc myślę, że będę mogłą na nią liczyć w różnych sytuacjach. Syn mój to już nastolatek, nawet zauważyłam że się cieszy z rodzeństwa, nie pozwala mi za długo siedziec przy laptopie i każe chodzić na spacery, nie wolno mi horrorów oglądać, normalnie reżim hihihi:))):tak:!

Malutkie, malutkie, ale oboje postanowiliśmy iść za ciosem i za jednym zamachem odchować dwójkę i mieć spokój:-p.Trzeba wykorzystać, że babcie na chodzie he he (żart oczywiście);-). Patrząć na moje koleżanki wiem,że im dłużej się zwleka to tym gorzej:sorry:. A Ty to masz fajnie:tak:, syn pewnie będzie super braciszkiem. Popilnować Brzdąca też będzie komu jak coś wypadnie.Same plusy:-)

Tak jak niunia napisała może powodować skurcze macicy:) A w Sosnowcu słoneczko świeeeci pięknie:)

reklama
Do góry