reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczyny :-) póki co nic mnie nie boli - odpukać :-p ale jak zwyklemam problem co by tu zjeść na śniadanie :-D

Witajcie :-)
U mnie za oknem też ponuro, ale przynajmniej śniegu coraz mniej.
Ja wizytę mam we wtorek, a jutro muszę siuśki zanieśc do badania :rofl2:

ja też we wtorek mam wizyte :-)

reklama
Ja też tak jak Ty zgubiłam te 26 ciążowych i jeszcze dodatkowo 7 :-D, podobnie jak u Ciebie kilometry z wózkiem zrobiły swoje. Rodziłam w styczniu 2009, więc cała wiosna, lato to było karmienie(piersią) i na spacer. Teraz trochę ciężej, bo córcia jeszcze w wózku i drugi Skarbuś też.:sorry:Ale siostra nie pracuje, teściowa też nie więc będzie komu pomóc;-):-p

Ojej to, masz małe dzieciątko jeszcze, :happy:takie rozbiegane pewnie i ciekawe całego świata itp. ale jak jest pomoc dodatkowa to sssuper, ja też mogę liczyć na moją Mamcię, bo jest na emeryturze, a teściowa jeszcze pracuje, ale b.się cieszy więc myślę, że będę mogłą na nią liczyć w różnych sytuacjach. Syn mój to już nastolatek, nawet zauważyłam że się cieszy z rodzeństwa, nie pozwala mi za długo siedziec przy laptopie i każe chodzić na spacery, nie wolno mi horrorów oglądać, normalnie reżim hihihi:))):tak:!

milusia powiedz czemu sok z mali nie jest wskazany? Ja piłam jak byłam chora, a teraz piję syropy malinowe rozcieńczone z wodą,bo herbata od dawna mi nie podchodzi:sorry:.

ja na razie jestem 5 kg na - z tego "przytyłam" 1,4 kg czyli w sumie nadal na minusie :-D ja sie ciesze bardzo ;-)najważniejsze,z e dzidzia rośnie

Ojej to, masz małe dzieciątko jeszcze, :happy:takie rozbiegane pewnie i ciekawe całego świata itp. ale jak jest pomoc dodatkowa to sssuper, ja też mogę liczyć na moją Mamcię, bo jest na emeryturze, a teściowa jeszcze pracuje, ale b.się cieszy więc myślę, że będę mogłą na nią liczyć w różnych sytuacjach. Syn mój to już nastolatek, nawet zauważyłam że się cieszy z rodzeństwa, nie pozwala mi za długo siedziec przy laptopie i każe chodzić na spacery, nie wolno mi horrorów oglądać, normalnie reżim hihihi:))):tak:!

Malutkie, malutkie, ale oboje postanowiliśmy iść za ciosem i za jednym zamachem odchować dwójkę i mieć spokój:-p.Trzeba wykorzystać, że babcie na chodzie he he (żart oczywiście);-). Patrząć na moje koleżanki wiem,że im dłużej się zwleka to tym gorzej:sorry:. A Ty to masz fajnie:tak:, syn pewnie będzie super braciszkiem. Popilnować Brzdąca też będzie komu jak coś wypadnie.Same plusy:-)

Tak jak niunia napisała może powodować skurcze macicy:) A w Sosnowcu słoneczko świeeeci pięknie:)

reklama
Do góry