Cześć!!
W Poznaniu, a raczej pod Poznaniem mgła taka,że nie widzę samochodów na parkingu.
Zaraz zmykam z pieskiem na spacer i po czekoladę hehe
Dzidzia siedzi nadal cicho.Czasem coś mnie puknie w bok jak się położę na boku właśnie ale poza tym bez większych wrażeń. Leniuch!
I ja zaraz wyskuję z domu po czekoladę ;-)
Teraz leniuszek, ale jak się rozkręci, to będzie ho ho
ja chyba tak poprostu zawsze reaguje na szpital, panicznym lękiem, bo mysle ze zajmą sie tam porządnie... tylko własnie nie wiem czy bedą podszywac czy nie...
a u nas w Wawie juz słonko świeci, zapraszam
Ale masz szczęście co do tego słonka
U Nas mogłoby zaświecić, bo nic mi się nie chce ;-)
Cześć!
Kicham, kicham i kicham... No i brakuje mi już chusteczek no nosa Już trzeci raz w tej ciąży mam katar... Dzisiaj znowu nigdzie się nie wybieram, posiedzę w domku (tylko czy moje dziecko to wytrzyma;-))
Mieliśmy z M się wybrać dziś do jakiejs restauracyjki, bo mamy rocznicę ślubu, no ale w związku z moim samopoczuciem przełożyliśmy to na sobotę
Duralex-ja też zionę od rana czosnkiem;-) A ten *spam* to na przeziębienie?
Puchatka-u mnie 7, to super godzina na pobudkę Był czas, że mała wstawała o 5
Kattrinka-a dlaczego do szpitala? Chyba czegoś nie doczytałam
Magda.wu, Panienka, Rozalka, Bombusia, Kiniusia, Polianna-dzień dobry:-)
Kasiu, dzień dobry chorowitku ;-)
Ja także piłam ten syrop *spam* i także polecam
Do tego soczek z cebuli, mleko z miodem, itp.
Kuruj się i trzymam kciuki, żeby szybciutko choróbsko sobie poszło
Kattrinka a gdzie w W-wie świeci słonko, bo u mnie go nie widać?
Kasia to jest syrop specjalnie dla kobiet w ciąży na przeziębienie. Ostatnio jak zaczynała się jakaś infekcja to mi bardzo szybko pomógł..
Co do Prenalenu, zgadzam się w 100 %-ach. Ja także jestem bardzo zadowolona
Dziewczynki...
Dziś waga pokazała kolejny kg na plusie...teraz to juz mam 6...masakra....
Poza tym chciałam się podzielić z Wami informacją, że moja dzidzia to już tak systematycznie mnie kopie...jest delikatnie, ale co dzień to czuję...i mój mąż też czasem jak cierpliwie poczeka;-);-) Czasem są to kopy, a czasem takie przepływanie...niesamowite ale cudowne
A tak w ogóle dzień dobry Wam wszystkim...
Ehtele, ale super, że już tak czujesz ruchy.
Trochę po cichutku zazdroszczę, ale cieszę się bardzo Twoim szczęściem
:-)
Cześć Dziewczyny! Ja dzis ciag dalszy leżenia w łózku i kurowania się. Katar mam straszny i gardło boli. Bez leków to takie leczenie. Płukam wodą z solą i to pomaga. Miodu, cytryny i skou z malin dużo. Mam nadzieję, że do weekendu się wykuruję bo oszaleję w tym łózku. Przeczytalam już wszystkie zaległe gazetki typu " m jak mama". Nawet forum od pierwszej strony zaczęlam nadrabiać, ale staram się nie siedzieć dlugo przy laptopie. Sciskam mocno i miłego dnia Wam życzę!
Trzymam mocno kciuki, żeby szybko choróbsko przeszło
Bombusia powiem Męzowi zeby kupił mi ten syrop jak bedzie z pracy wracał, jeśli typowo dla kobiet w ciązy to spróbuję. Dzięki za info
To jest właśnie syrop typowo dla kobiet w ciąży
Kattrinka, na pewno wszystko będzie dobrze
Mama Aneta, Bombusia, m-f22, hej hej :-)