reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam,

A tak w ogóle planujecie już wakacje?
Będziecie gdzies wyjeżdżać i kiedy??
Zastanawaim sie nad majem...z jednej strony nie będę jeszcze tak ociężała...brzuszek nie będzie jeszcze taki największy...a zdrugiej strony pogoda w maju w Polsce różna jest...myslałam o wakacjach nad morzem bałtyckim...
Za granicę trochę się boję...coś się stanie a opieka medyczna, czy może stanadardy medyczne, są jednak w Polsce lepsze niż na przyklad w Chorwacji...sama nie wiem doradźcie kobitki:)

Ja wybieram się na początku czerwca nad nasze morze. Wyjazd zagraniczny sobie odpuszczę ze względu właśnie na służbę zdrowia - szczególnie w ciepłych krajach.

Już niestety złapało-jestem na zwolnieniu:sorry:

To się kuruj. Mnie też coś zaczyna gardło boleć i zaczęłam brać *spam*.. i z lekka jadę czosnkiem :-)

reklama
Dzień dobry dziewczyny :-)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:
Ja dopiero wstałam (nie licząc pobudek między 4-6 rano i wstawanie w nocy do wc) i idę zrobić sobie śniadanko :tak:
U Nas w Łodzi pochmurno, ale bez śniegu :tak:
Miłego dzionka życzę dziewczyny :tak::-)

Cześć!!
W Poznaniu, a raczej pod Poznaniem mgła taka,że nie widzę samochodów na parkingu.
Zaraz zmykam z pieskiem na spacer i po czekoladę hehe

Dzidzia siedzi nadal cicho.Czasem coś mnie puknie w bok jak się położę na boku właśnie ale poza tym bez większych wrażeń. Leniuch!

Nie martw się w szpitalu nie jest tak źle, :happy:zawsze udzielą pomocy i coś zaradzą, abyś z dzidzią dotrwała do sierpnia, a szewek tez idzie przeżyć, tak jak Ci pisałam nic nie wiesz i nic nie czujesz, bądź spokojna, aby nie odbijało się na maluszku:tak:!

ja chyba tak poprostu zawsze reaguje na szpital, panicznym lękiem, bo mysle ze zajmą sie tam porządnie... tylko własnie nie wiem czy bedą podszywac czy nie...

Dzień dobry dziewczyny :-)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:
Ja dopiero wstałam (nie licząc pobudek między 4-6 rano i wstawanie w nocy do wc) i idę zrobić sobie śniadanko :tak:
U Nas w Łodzi pochmurno, ale bez śniegu :tak:
Miłego dzionka życzę dziewczyny :tak::-)

a u nas w Wawie juz słonko świeci, zapraszam ;)

Cześć!
Kicham, kicham i kicham... No i brakuje mi już chusteczek no nosa:no: Już trzeci raz w tej ciąży mam katar... Dzisiaj znowu nigdzie się nie wybieram, posiedzę w domku (tylko czy moje dziecko to wytrzyma;-))
Mieliśmy z M się wybrać dziś do jakiejs restauracyjki, bo mamy rocznicę ślubu, no ale w związku z moim samopoczuciem przełożyliśmy to na sobotę:tak:

Duralex
-ja też zionę od rana czosnkiem:zawstydzona/y:;-) A ten *spam* to na przeziębienie?
Puchatka-u mnie 7, to super godzina na pobudkę:tak: Był czas, że mała wstawała o 5:szok::cool:
Kattrinka-a dlaczego do szpitala? Chyba czegoś nie doczytałam:zawstydzona/y:
Magda.wu, Panienka, Rozalka, Bombusia, Kiniusia, Polianna-dzień dobry:-)

u mnie w Szczecinie też mgła ale powoli "schodzi" wczoraj padała intensywnie biała zaraza :confused2: nie podobało mi się tym bardziej, że siedziałam na uczelni do 18:30.
Oczy mi się kleją- fakt faktem nie mdli mnie rano ale nie mam jakiegoś mega powera do życia- mam nadzieję, że z nadejściem wiosny się to zmieni.
No i od przyszłego piątku skaczę na basen- już nie utonę w zaspie śniegu więc mogę zaczynać i muszę sobie kupic strój jednoczęściowy...

Cześć!!
W Poznaniu, a raczej pod Poznaniem mgła taka,że nie widzę samochodów na parkingu.
Zaraz zmykam z pieskiem na spacer i po czekoladę hehe

Dzidzia siedzi nadal cicho.Czasem coś mnie puknie w bok jak się położę na boku właśnie ale poza tym bez większych wrażeń. Leniuch!
Może spioszek rośnie :)

Dziewczynki...
Dziś waga pokazała kolejny kg na plusie...teraz to juz mam 6...masakra....:zawstydzona/y:

Poza tym chciałam się podzielić z Wami informacją, że moja dzidzia to już tak systematycznie mnie kopie...jest delikatnie, ale co dzień to czuję...i mój mąż też czasem jak cierpliwie poczeka;-);-) Czasem są to kopy, a czasem takie przepływanie...niesamowite ale cudowne

A tak w ogóle dzień dobry Wam wszystkim...:-D:-D

reklama
Cześć!
Kicham, kicham i kicham... No i brakuje mi już chusteczek no nosa:no: Już trzeci raz w tej ciąży mam katar... Dzisiaj znowu nigdzie się nie wybieram, posiedzę w domku (tylko czy moje dziecko to wytrzyma;-))
Mieliśmy z M się wybrać dziś do jakiejs restauracyjki, bo mamy rocznicę ślubu, no ale w związku z moim samopoczuciem przełożyliśmy to na sobotę:tak:

Duralex-ja też zionę od rana czosnkiem:zawstydzona/y:;-) A ten *spam* to na przeziębienie?
Puchatka-u mnie 7, to super godzina na pobudkę:tak: Był czas, że mała wstawała o 5:szok::cool:
Kattrinka-a dlaczego do szpitala? Chyba czegoś nie doczytałam:zawstydzona/y:
Magda.wu, Panienka, Rozalka, Bombusia, Kiniusia, Polianna-dzień dobry:-)
Witam Cię KASIU ten *spam* to:
*spam* stosowany jest w okresie zwiększonej zachorowalności na grypę i przeziębienie. Przeznaczony dla kobiet w ciąży.
Skład:
syrop glukozowo-fruktozowy, woda, koncentrat soku z czarnej porzeczki, koncentrat soku z malin, aromat, suchy wyciąg
z czosnku, witamina C oraz substancje pomocnicze.
Działanie:
Preparat stanowi uzupełnienie diety w następujące substancje: witaminę C oraz czosnek.
Sposób podania:
Zaleca sie przyjmowanie 1 łyżki syropu trzy razy dziennie w okresie zwiększonej zachorowalności na grypę i przeziębienie.
Może sobie zakup, aby do soboty się wykurować na rocznicę:))))

Do góry