reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam Was z samego rana!
U nas dziś piękna słoneczna pogoda, aż chce się żyć !!!:tak:
Az dziwne, że się tak wcześnie obudziłam, jak w domu taka cisza!
No nic to idę zrobić sobie śniadanko:))):happy: Twarożek z pomidorem i rzodkiewką!

reklama
Dzień dobry Kobietki! Pogoda faktycznie bardzo przyjemna. Słoneczko od rana i znacznie cieplej :). W końcu zaczynam czuć wiosnę. Ja już w pracy jestem i mam nadzieję, że mi szybko minie, jakoś nie cierpie wtorków.
Widzę, że duzo z Was już robi zakupy dla Dzieciaczków. Ja jeszcze nie mam nic. No może poza dwoma kocykami, które kupiła moja Mama ( ale narazie są jeszcze u Niej w domu).
Tak sobie czytam i oglądam Wasze nowe nabytki i zaczyna mnie korcić żebym kupiła cos i ja.
A sliniaki są naprawdę słodkie :)

6suts65gffuefmwv.png

Ja również witam w ten słoneczny poranek :-)
Shyla słodkie te śliniaczki.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Hej dziewczynki:-)!!!
U mnie też dzisiaj pięknie za oknem, a ja siedzę w pracy:wściekła/y:. Jedyne pocieszenie to takie, że mogę sobie na forum posiedzieć, bo w domu to pewnie nie miałabym jak:-p.Też mam nadzieje, że szybko minie.
A śliniaczki ŚLICZNIUTKIE.
Fajnie, że po wizytach wszystko dobrze :-D:-D:-D

Witam sie z rana wlaśnie jedynkowe przeczkole w telewizji wiec na moment nie mam dziecka ;-)pogoda żeczywiscie przesliczna szkoda ze tylko przez oknomoge popodziwiać :-(a mnie drugi dzień pod rząd boli strasznie głowa już nie wiem co robić:wściekła/y::-(

A ja wczoraj witałam się z moją dzidzią na USG, a dzisiaj mój pierworodny syn kończy 16 lat:szok:!!! W związku z powyższym zaraz wychodzę z nim do miasta, bo na pewno będzie chciał jakiegoś ciucha jak to młodzież. I pomyśleć, że 16 lat temu moje drogie Mamuśki własnie leżałam na prodówce, aby o 21.45 :szok:dopiero urodzić mojego "wielkoludka", (ale mi się na wspomnienia zebrało) haha!!!
Ponadto administracja robi remont w piwinicach, wymieniają rury, a ja mieszkam na parterze więc od 8.00 jest dzisiaj taki hałas, że nie idzie tu wyrobić, spadam na miasto.
Do usłyszenia , do miłego!!!!:-):tak:

NO TO STO LAT STO LAT !!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
ja terz uciekam bo mojemu znudziło sie oglądanie booziaki dla wszystkich i miłego dnia :-Djuż sie pogubiłam która ma dziś wizyte ale tak czy siak trzymam kciuki:-D

reklama
Do góry