reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
ja będę mieć gryczano-kokosowy, z jednej strony jest twardszy a z drugiej bardziej miękki ;)poza tym ze jest twardszy i trwalszy niż piankowy, ma właściwości zdrowotne, jest anty potny itd. :)

Ostatnia edycja:
dobra ja was teraz zapytuje jaki materac do łózeczka wybrac?
kokos, pianka-kokos, GRYKA PIANKA KOKOS
i tutaj znalażlam odpowiedź
Materace Dla Dzieci

Ja tam się nie znam, ale z M śpimy na materacu kokosowo-bonellowym i jest meeeega wygodny! Mogłabym z łóżka nie wychodzić tak mi tam dobrze :tak: Nie spałam nigdy na niczym lepszym - ale to moje i M doświadczenia ;-)
Na pewno warto się zainteresować tematem i poczytać różne artykuły w tym temacie :tak:

Mam pytanko miałyście już może robione połówkowe? kiedy lekarz robi przeważnie?

Kurcze, mam coraz wieksze zastrzezenia co do mojego lekarza:sorry2:, w sumie połowa ciązy juz za mną, a moja "doktor" robiła mi tylko jedno USg, i to dopochwowe, w 15 tyg :baffled:
na ostatniej wizycie, powiedziała ze Usg połówkowe zrobi mi na kolejnej wizycie ( 9 kwietnia ) czyli to będzie około 24 tydzien ciązy :confused:. chyba jednak zastanowie sie nad zmianą lekarza...

Kurcze, mam coraz wieksze zastrzezenia co do mojego lekarza:sorry2:, w sumie połowa ciązy juz za mną, a moja "doktor" robiła mi tylko jedno USg, i to dopochwowe, w 15 tyg :baffled:
na ostatniej wizycie, powiedziała ze Usg połówkowe zrobi mi na kolejnej wizycie ( 9 kwietnia ) czyli to będzie około 24 tydzien ciązy :confused:. chyba jednak zastanowie sie nad zmianą lekarza...

ja też mam 9 kwietnia :) tylko, ze juz II połówkowe :)

a zobaczcie sobie tą wanienkę, ale cena zabija, ale super jest :) WANIENKA FISHER PRICE WANNA KĄPIELOWA M5656 (943822777) - Aukcje internetowe Allegro

ja łóżeczko razem z materacem gryczano-kokosowy dostane od siostry męża , jej córka spala wiec i moje będzie spało :)a materac zawsze mogę zmienić jakby cos mi nie pod pasowało ;)

ja łóżeczko razem z materacem gryczano-kokosowy dostane od siostry męża , jej córka spala wiec i moje będzie spało :)a materac zawsze mogę zmienić jakby cos mi nie pod pasowało ;)

pewnie, ze tak, ja akurat mam zestawy i własnie zastanowiła mnie różnica cenowa w sumie nieduża bo około 50 zł na zestawie. No i czytam o tych materacykach i dobrze w sumie wysżło bo juz wiem, który zestaw chce :)

ja też miałam robione do tej pory jedno usg , to było w 13 tygodniu ale przez powłoki brzuszne także nic mi tam nie wpychała:))))) a następne usg nawet nie wiem kiedy będę mieć bo następną wizytę mam 29 marca i to ytlko taką zwykłą:(((((
dobra ja was teraz zapytuje jaki materac do łózeczka wybrac?
kokos, pianka-kokos, GRYKA PIANKA KOKOS
i tutaj znalażlam odpowiedź
Materace Dla Dzieci
ja jeszcz ne zastanowiałam się nad materacem bo zabardzo nie znam się na tym:(((

reklama
Do góry