reklama
R
RiSiA
Gość
Witam dziewczyny
Chciałam się przywitać, po raz pierwszy
Witam wśród sieprniówek
witam sie dzisiaj ja juz mam termin zarezerwowany do lekarza internisty na jutro na 15:30 i jezeli bedzie kazala mi isc do ginekologa to na 19:30 tez na jutro mam wizyte.
Dosc czesto chyba juz czuje mojego maluszka ogólnie czuje sie taka lewa bo zawsze zastanawiam sie czy to on musnął czy cos innego wiec chyba musze dostac porządnego kopniakazeby uwierzyc
ja mam dzisiaj z rana gosci wiec nie posiedze z Wami
Miłej niedzieli.
Cześć!
Widzę, że u nas jak co weekend frekwencja niska;-) Mnie pewnie też by nie było, gdybyśmy gdzieś się wybrali, no ale tak jak pisałam wszyscy się pochorowali, a pogoda za oknem beznadziejna M poszedł do pracy-zobaczymy czy przed południem uda mu się wrócić...
Sierpien8-gratuluję ruchów dzieciaczka
Bogusia-ale masz energię-od 7 rano na nogach w weekend
Martitka-no właśnie jak regularne, to jedź na pogotowie
Kassia-ten duży rogal jest fajny do spania-sama go mam, ale poręczniejszy do karmienia jest ten mały-wypróbowałam oba
2w1-witamy:-)
Ehtele-to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Co do wagi, to ja w poprzedniej ciąży też tyłam 2kg na miesiąc i wszystko zrzuciłam 3 miesiące po porodzie;-)
Pajkaa, Kiniusia, Aga-:-)
Widzę, że u nas jak co weekend frekwencja niska;-) Mnie pewnie też by nie było, gdybyśmy gdzieś się wybrali, no ale tak jak pisałam wszyscy się pochorowali, a pogoda za oknem beznadziejna M poszedł do pracy-zobaczymy czy przed południem uda mu się wrócić...
Sierpien8-gratuluję ruchów dzieciaczka
Bogusia-ale masz energię-od 7 rano na nogach w weekend
Martitka-no właśnie jak regularne, to jedź na pogotowie
Kassia-ten duży rogal jest fajny do spania-sama go mam, ale poręczniejszy do karmienia jest ten mały-wypróbowałam oba
2w1-witamy:-)
Ehtele-to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Co do wagi, to ja w poprzedniej ciąży też tyłam 2kg na miesiąc i wszystko zrzuciłam 3 miesiące po porodzie;-)
Pajkaa, Kiniusia, Aga-:-)
witam niedzielnie- 2 w 1 popisz tu z nami
ja już po basenie i dwóch śniadaniach ;p
wczoraj i dzisiaj w nocy budziłam się i nie spałąm, bo mi w brzuchu robiło "pach,rach, grrrr, hgrt" no i tak przez 2 bite godziny od 3 .... nocny marek się dziecinie włączył.
Pochwale się swoimi zakupami:]
tym bardziej, że prezentowane dwie sztuki kosztował razem 70gr
I śniło mi się dzisiaj, że nad łóżkiem mieliśmy wyświetlacz led, na którym było napisane co się ze mną w nocy działo- zapamiętałam tyko taki napis, że "brak progesteronu, będzie syn"
ja już po basenie i dwóch śniadaniach ;p
wczoraj i dzisiaj w nocy budziłam się i nie spałąm, bo mi w brzuchu robiło "pach,rach, grrrr, hgrt" no i tak przez 2 bite godziny od 3 .... nocny marek się dziecinie włączył.
Pochwale się swoimi zakupami:]
tym bardziej, że prezentowane dwie sztuki kosztował razem 70gr
I śniło mi się dzisiaj, że nad łóżkiem mieliśmy wyświetlacz led, na którym było napisane co się ze mną w nocy działo- zapamiętałam tyko taki napis, że "brak progesteronu, będzie syn"
Ostatnia edycja:
cayra1984
Fanka BB :)
Cześć, Dwupaczki
Jak Wam mija niedzielny poranek? ;-)
Mnie się dzisiaj śniło, że byliśmy już po porodzie w domku z Maleństwem, karmiłam piersią Naszego Synka i dziwiłam się, że w szpitalu nie musiałam Go w ogóle karmić ;-) hehe, ale sen...
Fiuufiuu, śliczne ubranka
sierpien8, gratuluje pierwszych ruchów, ja juz czuję od 1,5 tygodnia dość regularnie, najbardziej, jak się najem
Miłego dnia Wam życzę :*
Jak Wam mija niedzielny poranek? ;-)
Mnie się dzisiaj śniło, że byliśmy już po porodzie w domku z Maleństwem, karmiłam piersią Naszego Synka i dziwiłam się, że w szpitalu nie musiałam Go w ogóle karmić ;-) hehe, ale sen...
Fiuufiuu, śliczne ubranka
sierpien8, gratuluje pierwszych ruchów, ja juz czuję od 1,5 tygodnia dość regularnie, najbardziej, jak się najem
Miłego dnia Wam życzę :*
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Wczoraj wieczorkiem nasmażyłam kotletów schabowych, dziś z rana obrałam ziemniaki, a surówki wczoraj kupiłam (nie chciało mi się robić ), także dziś buraczek, jutro meksykańska. Bardzo je lubię. Na tą chwilę mam luz blues i leżę do góry brzuchem. I na jutro też kotlety będą
Dziewczyny, mój M. 2 razy dziennie smaruje mi brzuszek, dziś zauważył (ja przez rosnący brzuch już słabo tamte rejony widzę ;-), a raczej ich nie widzę, chyba, że przy pomocy lusterka ), że zaczyna mi iść od spojenia łonowego kreska, na razie jest jasno brązowa i póki co kończy się pod pępkiem, ale wiem, ze za jakiś czas obejmie cały brzuszek :-) Fajnie. :-)
Mojej siostrze zaczęła iść dopiero w 7-mym m-cu ciąży, a mi już wyskakuje. :-) Ale to pewnie od organizmu zależy :-)
AgaS, kochana ja także trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze.:-)
Ehtele, fajnie, że wczoraj tak miło spędziłaś czas. Dzisiaj też nie jesteś sama, bo masz Nas :-) Oczywiście ja już zaciskam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę :-)
2 w 1, witamy witamy :-) Napisz coś więcej o sobie :-)
Kassia181, fajnie,że u Ciebie słoneczko świeci, u mnie szaro i buro
Ten rogal jest fantastyczny, ja zbieram już kasiorke na zakup takiego rogalika :-)
Fajnie, ze dostałaś taki prezent :-)
Martitka, nie denerwuj sie tak kochana. Może zadzwoń do lekarza to Cię uspokoi. Na pewno wszystko jest i będzie w porządku Przede wszystkim dużo odpoczywaj
Bogusiu, :-)
Sierpien8, gratuluję pierwszych ruchów :-)
Pajeczko, kochanie dobrze, że umówiłaś wizyty. Może to zwykłe przeziębienie, a lekarz na pewno pomoże. Ty tez nie będziesz sie już stresować. Ja też czekam na takie mocne kopniaki, żeby uwierzyć, ze to maluszek tak daje mamie znać o sobie :-)
Kasia2506, hello :-)
Fiuu, ciuszki śliczne :-) Cena superowa, mniej więcej tyle mnie też bodziaki wynoszą ;-)
A sen...wow...i ten napis.....brak progesteronu będzie syn ;-)
Cayra, ach te sny ;-)
Dziewczyny, mój M. 2 razy dziennie smaruje mi brzuszek, dziś zauważył (ja przez rosnący brzuch już słabo tamte rejony widzę ;-), a raczej ich nie widzę, chyba, że przy pomocy lusterka ), że zaczyna mi iść od spojenia łonowego kreska, na razie jest jasno brązowa i póki co kończy się pod pępkiem, ale wiem, ze za jakiś czas obejmie cały brzuszek :-) Fajnie. :-)
Mojej siostrze zaczęła iść dopiero w 7-mym m-cu ciąży, a mi już wyskakuje. :-) Ale to pewnie od organizmu zależy :-)
AgaS, kochana ja także trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze.:-)
Ehtele, fajnie, że wczoraj tak miło spędziłaś czas. Dzisiaj też nie jesteś sama, bo masz Nas :-) Oczywiście ja już zaciskam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę :-)
2 w 1, witamy witamy :-) Napisz coś więcej o sobie :-)
Kassia181, fajnie,że u Ciebie słoneczko świeci, u mnie szaro i buro
Ten rogal jest fantastyczny, ja zbieram już kasiorke na zakup takiego rogalika :-)
Fajnie, ze dostałaś taki prezent :-)
Martitka, nie denerwuj sie tak kochana. Może zadzwoń do lekarza to Cię uspokoi. Na pewno wszystko jest i będzie w porządku Przede wszystkim dużo odpoczywaj
Bogusiu, :-)
Sierpien8, gratuluję pierwszych ruchów :-)
Pajeczko, kochanie dobrze, że umówiłaś wizyty. Może to zwykłe przeziębienie, a lekarz na pewno pomoże. Ty tez nie będziesz sie już stresować. Ja też czekam na takie mocne kopniaki, żeby uwierzyć, ze to maluszek tak daje mamie znać o sobie :-)
Kasia2506, hello :-)
Fiuu, ciuszki śliczne :-) Cena superowa, mniej więcej tyle mnie też bodziaki wynoszą ;-)
A sen...wow...i ten napis.....brak progesteronu będzie syn ;-)
Cayra, ach te sny ;-)
Ola_
Fanka BB :)
Hej kobietki, witam się w niedzielny poranek Dziś z mężem trochę poleżeliśmy w łóżeczku, fajnie tak czasem nie patrzec na zegarek... po prostu nie myślec o niczym ważnym...
2 w 1 witamy na forum
ehtele bądź dzielna bez męża - jak wróci tym milej będzie go widzieć mam nadzieję, że lekarz powie ci jutro jaka to płeć - każda z nas czeka na ten moment; ja też jutro mam wizytę, i też bardzo chciałabym poznać płeć, ale u mnie to dopiero 17 tydzień więc nie wiem:/ tym bardziej, że badanie będzie na 2D
Bogusia dobra z ciebie babeczka, że tej Pani pomagasz, ale pamiętaj tez że ciąża to czas przede wszystkim dla ciebie!
Sierpień gratuluję pierwszych ruchów, ja jeszcze czekam i czekam
Pajkaa udanej wizyty!!
A dla wszystkich Was miłej niedzieli, u nas trochę nieprzyjemnie, ale i tak chyba wybiorę się później na spacer
2 w 1 witamy na forum
ehtele bądź dzielna bez męża - jak wróci tym milej będzie go widzieć mam nadzieję, że lekarz powie ci jutro jaka to płeć - każda z nas czeka na ten moment; ja też jutro mam wizytę, i też bardzo chciałabym poznać płeć, ale u mnie to dopiero 17 tydzień więc nie wiem:/ tym bardziej, że badanie będzie na 2D
Bogusia dobra z ciebie babeczka, że tej Pani pomagasz, ale pamiętaj tez że ciąża to czas przede wszystkim dla ciebie!
Sierpień gratuluję pierwszych ruchów, ja jeszcze czekam i czekam
Pajkaa udanej wizyty!!
A dla wszystkich Was miłej niedzieli, u nas trochę nieprzyjemnie, ale i tak chyba wybiorę się później na spacer
reklama
Witam niedzielnie, u nas też szaro-buro za oknem ..
Dziękuję za gratulacje i witam nową sierpniówkę
Ehtele z maku narkomani gotują kompot.. także dziecko też dostaje lekkiego haju
Fiuufiuu bardzo mi się podoba ta żywa czerwień.
Martitka odpoczywaj .. i może te skurcze to powód, żeby Ci w końcu dali zwolnienie.
Sierpien8 gratuluję pierwszych ruchów.
Dziękuję za gratulacje i witam nową sierpniówkę
No kochana cudownie...chyba każda mamusia marzy o parce... przynajmniej ja... Gratuluję i zazdroszczę tej wiedzy...liczę, że na USG poniedziałkowym dzidzia będzie tak łaskawa i rozchyli nóżki by się w pełni zaprezentować rodzicom Chyba musze tochę sobie pojeść słodkości przed wizytą może to zadziała
Swoją drogą ciekawe czemu tak jest z tym makiem? Bo jest cięzkostrawny? I tak nie przepadam, ale dobrze, że wiem to tym bardziej będę go unikać
Ehtele z maku narkomani gotują kompot.. także dziecko też dostaje lekkiego haju
Fiuufiuu bardzo mi się podoba ta żywa czerwień.
Martitka odpoczywaj .. i może te skurcze to powód, żeby Ci w końcu dali zwolnienie.
Sierpien8 gratuluję pierwszych ruchów.