reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam z rana:) Wczoraj jakoś ukoiłam ból z powodu rozstania z mężem i zaprosiłam siostrę, kuzynkę i koleżankę...siedziałyśmy do 2 w nocy i gadałyśmy o ciąży, porodach, dzieciach i po prostu życiu...fajnie czasem tak po babsku spędzić dzień...:-D:-DDziś niestety kolejny dzień bez męża i w ogóle sama...:happy2::happy2:

AgaS-78 na pewno po wizycie okaże się, że wszytko jest w jak najlepszym porządku :-):-)Ja trzymam za Was kciuki, bądź dobrej myśli...musi być dobrze;-)

Bogusia86 współczuję, że musisz opiekować się starszą panią...to jest na prawdę ciężkie, zwłaszcza te ciągłe narzekanie...
Jeśli chodzi o kg, to ja systematycznie przed każdą wizytą mam ok 2 k na plusie...w tym momencie jest już 7 kg.:-) Czuję się jak foka, ale cóż będę walczyć o ciąży z tymi kg...:-D

Alaa no gratulacje z powodu przeprowadzki:-D:-D Teraz czeka Cię miłe dekorowanie mieszkania...:-):-):-)
Rozumiem, że ból który miał przejść po dwóch dniach dalej trwa? Makabra...kiedy masz wizytę kontrolną po lekach?

aaaa jeszcze jedno kochane JUTRO MOJA WIZYTA:p lekarz obiecał, że będziemy tak długo badać aż narządy płciowe będą widoczne jak na dłoni...więc jutro czeka mnie poznanie tej słodkiej wiedzy, kto we mnie mieszka...jupii
miłej niedzieli dwupaczki...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny:)
Chciałam się przywitać, po raz pierwszy;)

witamy!!!!

dzien zaczal sie pieknie- sloneczko za oknem daje checi do zycia dzis:))))
wczoraj dostalam super prezent- rogal do spania i do karmienia- taki duzy jak ma fiuufiuu- prezent od mojej siostry- super prezent!!!!!
dzis czeka mnie wizyta u tesciowej- strasznie nie chce tam jechac ale co zrobic- chyba ze sie jakos wymigam:((((
milego dnia

Alaa super ze sie przeprowadziliscie- przyzwyczaisz sie zobaczysz. bedzaiesz teraz uzadzac i dekorowac- super. mnie to czeka w maju po remoncie i juz chcialabym zeby bylo po:))))

Ethele ale fajnie ze masz jutro wizyte i dowiesz sie co nosisz w brzuszku- moja wizyta w srode a usg polowkowe 30 marca- takze jeszce musze poczekac. a ty jak tylko bedziesz wiedziala to od razu pisz:))))

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny:):)

Caly wczorajszy dzien przelezalam plackiem bo od piatku pojawily sie skurcze :(:( Od dzisiaj rana spokoj, poczekam do poludnia i jak sie pojawia ponownie to pojade na pogotowie(moze takie skurcze sa normalne bo macica przygotowywuje sie do porodu, sama nie wiem)
No i na dodatek po raz ostatni czulam malenstwo wczoraj o 11.Przez pierwsze 4 miesiace krwawilam, a teraz to, ja juz chce urodzicccccccccc bo osiwieje:):)

Milego dnia:)

Caly wczorajszy dzien przelezalam plackiem bo od piatku pojawily sie skurcze :(:( Od dzisiaj rana spokoj, poczekam do poludnia i jak sie pojawia ponownie to pojade na pogotowie(moze takie skurcze sa normalne bo macica przygotowywuje sie do porodu, sama nie wiem)
No i na dodatek po raz ostatni czulam malenstwo wczoraj o 11.Przez pierwsze 4 miesiace krwawilam, a teraz to, ja juz chce urodzicccccccccc bo osiwieje:):)

delikatne skurcze sa normalne gorzej jak wystepuja regularnie - wtedy lepiej skonsultowac to z lekarzem.
nie denerwuj sie tylko spokojnie odpoczywaj i zobaczysz czy bedzie lepiej.

Witajcie dziewczyny ;-)

Ja już ciasto zrobiłam, a teraz mama w kuchni śniadanie dla śpiochów robi bo kiedy ja od 7 rano po kuchni biegałam to mój mężczyzna smacznie spał i teraz teściowa musi mu śniadanko zrobić, a Ja mam chwilę wolnego :tak:

Ethele Ja wizyte mam dopiero 25, ale na USG 3D idę do innego lekarza 29.03 więc Ja muszę jeszcze czekać :zawstydzona/y: Ale Ci zazroszczę że od jutra będziesz mogła mówić do brzuszka po imieniu :-):-)

2w1 witaj miło, że do Nas dołączyłaś :-)

martitka-26 Współczuje stresów i nerów, ale na pewno wszystko jest dobrze. Nie martw się tak kochana bo naprawdę osiwiejesz, może zadzwoń do swojego lekarza może On Cię uspokoi :-)

Ja też często mam tak, że napina mi się brzuch jakiś czas trzyma po chwili puszcza odczuwam to codziennie.Tak było też w pierwszej ciąży.Myślę że to właśnie macica przygotowuje się potrochu do porodu.Nie martw się na zapas. Dużo odpoczywaj a dla własnego spokoju możesz skontaktować się z lekarzem choćby telefonicznie.
Będzie dobrze.Musi być. Miłego dnia.

Jeśli chodzi o ruchy to ja dopiero dzisiaj poczułam pierwszy raz:)

reklama
Do góry