reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam kochane;-)
Tak wiec z rana znów dopadły mnie wymioty i mdłości , kiedy to się skończy :wściekła/y:
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindolka :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale cóż innego mogło tak odstawać :-Dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-D myślę ze 22 marca potwierdzi :-)
Powiedział tez ze dziecku lepiej idzie niż mi :-Dhehehe
Jestem już umówiona w 20 tygodniu ciąży na USG 4D :-)będzie kosztowało 110€ ale chce mieć tak cudna pamiątkę :-)oczywiście poproszę o nagranie na płytkę :tak:
Ciesze się jak szalona :-Dtakże moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiodła i będzie synuś:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
cayra1984: Zachęcam do spróbowania-ja przez allegro kupuję już wszystko, z wyjątkiem butów (tu naprawdę się boję, że nie trafię). Jeśli chodzi o ubrania, to tych ciążowych już trochę pokupowałam, i na nic nie mogę narzekać-grunt to wziąć jakiś swój ciuszek, centymetr krawiecki, zmierzyć wszystko i porównać z podanymi wymiarami. Jak ktoś nie podał wymiarów w cm tylko rozmiar, zawsze dopytaj. Ja muszę tak robić zwłaszcza, jak kupuję spodnie-co z tego, że noszę 36-38, więc 38 zawsze będzie dobre, jak większość ma za krótkie nogawki...dlatego zawsze sprawdzam długość od kroku-muszę mieć co najmniej 83 cm. Wiadomo, że rozmiar rozmiarowi nierówny, dlatego zawsze mierzę sama szczegółowo. Powodzenia!

[FONT=&quot][/FONT]

Witam kochane;-)
Tak wiec z rana znów dopadły mnie wymioty i mdłości , kiedy to się skończy :wściekła/y:
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindokla :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale cóż innego mogło tak odstawać :-Dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-D myślę ze 22 marca potwierdzi :-)
Jestem już umówiona w 20 tygodniu ciąży na USG 4D :-)będzie kosztowało 110€ ale chce mieć tak cudna pamiątkę :-)oczywiście poproszę o nagranie na płytkę :tak:
Ciesze się jak szalona :-Dtakże moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiodła i będzie synuś:tak:

super ze wszytsko dobrze no i gratulacje synka- kolejny facet hehehehe super

Shyla współczuję mdłości :baffled: Fajnie, ze waga na + i tak trzymaj ;-) Noi dzidziuś najważniejsze że zdrowy i rośnie, ale fajnie, że będzie synuś :-):-):-):-)

Witam kochane;-)
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindokla :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale cóż innego mogło tak odstawać :-Dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-D myślę ze 22 marca potwierdzi :-)

no to gratuluje intucji :) jestes silna babka wiec dasz rade a juz niemowie o dzidzi bo to juz jest silny czlowieczek ;) pozdro

Witam kochane;-)

Shyla super wiesci.. oby tak dalej:) mamusia zadowolona to i dzieciątko zadowolone:)

dzięki dziewczynki :-) nie mam jeszcze 100% pewności co do płci , no ale co mogło innego miedzy nóżkami odstawać:-D

Shyla cieszę się że wszystko w porządku, i waga podskakuje. Z gratulacjami poczekam jeszcze do
22-go aż potwierdzi lekarz. Chociaż wydaje mi się ze jak coś dyndało między nóżkami to musi oznaczać jedno :-D USG 4 D to napewno będzie super przeżycie i śliczna pamiatka:)

cayra1984: Zachęcam do spróbowania-ja przez allegro kupuję już wszystko, z wyjątkiem butów (tu naprawdę się boję, że nie trafię). Jeśli chodzi o ubrania, to tych ciążowych już trochę pokupowałam, i na nic nie mogę narzekać-grunt to wziąć jakiś swój ciuszek, centymetr krawiecki, zmierzyć wszystko i porównać z podanymi wymiarami. Jak ktoś nie podał wymiarów w cm tylko rozmiar, zawsze dopytaj. Ja muszę tak robić zwłaszcza, jak kupuję spodnie-co z tego, że noszę 36-38, więc 38 zawsze będzie dobre, jak większość ma za krótkie nogawki...dlatego zawsze sprawdzam długość od kroku-muszę mieć co najmniej 83 cm. Wiadomo, że rozmiar rozmiarowi nierówny, dlatego zawsze mierzę sama szczegółowo. Powodzenia!

[FONT=&quot][/FONT]

a ja właśnie na allegro kupuję głównie buty- większy wybór niż w sklepach i rzadko zdaerza się, że ktoś ma takie jak ja ;] na moje szczęście trafiałam zawsze dobrze.wystarczy zmierzć stopę

Witam kochane;-)

gratulacje!

reklama
nie chce się nakręcać, bo nigdy nic nie wiadomo :-) no ale myślę ze będzie chlopaczek :-):-):-)

Do góry