reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam kochane;-)
Tak wiec z rana znów dopadły mnie wymioty i mdłości , kiedy to się skończy :wściekła/y:
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindolka :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale cóż innego mogło tak odstawać :-Dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-D myślę ze 22 marca potwierdzi :-)
Powiedział tez ze dziecku lepiej idzie niż mi :-Dhehehe
Jestem już umówiona w 20 tygodniu ciąży na USG 4D :-)będzie kosztowało 110€ ale chce mieć tak cudna pamiątkę :-)oczywiście poproszę o nagranie na płytkę :tak:
Ciesze się jak szalona :-Dtakże moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiodła i będzie synuś:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
cayra1984: Zachęcam do spróbowania-ja przez allegro kupuję już wszystko, z wyjątkiem butów (tu naprawdę się boję, że nie trafię). Jeśli chodzi o ubrania, to tych ciążowych już trochę pokupowałam, i na nic nie mogę narzekać-grunt to wziąć jakiś swój ciuszek, centymetr krawiecki, zmierzyć wszystko i porównać z podanymi wymiarami. Jak ktoś nie podał wymiarów w cm tylko rozmiar, zawsze dopytaj. Ja muszę tak robić zwłaszcza, jak kupuję spodnie-co z tego, że noszę 36-38, więc 38 zawsze będzie dobre, jak większość ma za krótkie nogawki...dlatego zawsze sprawdzam długość od kroku-muszę mieć co najmniej 83 cm. Wiadomo, że rozmiar rozmiarowi nierówny, dlatego zawsze mierzę sama szczegółowo. Powodzenia!

[FONT=&quot][/FONT]

Witam kochane;-)
Tak wiec z rana znów dopadły mnie wymioty i mdłości , kiedy to się skończy :wściekła/y:
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindokla :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale cóż innego mogło tak odstawać :-Dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-D myślę ze 22 marca potwierdzi :-)
Jestem już umówiona w 20 tygodniu ciąży na USG 4D :-)będzie kosztowało 110€ ale chce mieć tak cudna pamiątkę :-)oczywiście poproszę o nagranie na płytkę :tak:
Ciesze się jak szalona :-Dtakże moja intuicja po raz kolejny mnie nie zawiodła i będzie synuś:tak:

super ze wszytsko dobrze no i gratulacje synka- kolejny facet hehehehe super

Shyla współczuję mdłości :baffled: Fajnie, ze waga na + i tak trzymaj ;-) Noi dzidziuś najważniejsze że zdrowy i rośnie, ale fajnie, że będzie synuś :-):-):-):-)

Witam kochane;-)
Jestem już po lekarzu, z moczem się polepszyło:tak: wagę te 200 gr nadrobiłam i mam jeszcze 100gr na plusie :-) super ciesze się, widziałam mojego dzidziulka, fotkę mam ale nie wyraźna i nie wkleję :sorry2: serduszko bije :tak:i co najważniejsze widziałam miedzy nogami jak się nie mylę pindokla :-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale cóż innego mogło tak odstawać :-Dlekarz tylko się zaśmiał ale nie powiedzial co to, bo mierzył brzuszek okruszka :cool2:ale ja widziałam :tak::-p:-):-D myślę ze 22 marca potwierdzi :-)

no to gratuluje intucji :) jestes silna babka wiec dasz rade a juz niemowie o dzidzi bo to juz jest silny czlowieczek ;) pozdro

Witam kochane;-)

Shyla super wiesci.. oby tak dalej:) mamusia zadowolona to i dzieciątko zadowolone:)

dzięki dziewczynki :-) nie mam jeszcze 100% pewności co do płci , no ale co mogło innego miedzy nóżkami odstawać:-D

Shyla cieszę się że wszystko w porządku, i waga podskakuje. Z gratulacjami poczekam jeszcze do
22-go aż potwierdzi lekarz. Chociaż wydaje mi się ze jak coś dyndało między nóżkami to musi oznaczać jedno :-D USG 4 D to napewno będzie super przeżycie i śliczna pamiatka:)

cayra1984: Zachęcam do spróbowania-ja przez allegro kupuję już wszystko, z wyjątkiem butów (tu naprawdę się boję, że nie trafię). Jeśli chodzi o ubrania, to tych ciążowych już trochę pokupowałam, i na nic nie mogę narzekać-grunt to wziąć jakiś swój ciuszek, centymetr krawiecki, zmierzyć wszystko i porównać z podanymi wymiarami. Jak ktoś nie podał wymiarów w cm tylko rozmiar, zawsze dopytaj. Ja muszę tak robić zwłaszcza, jak kupuję spodnie-co z tego, że noszę 36-38, więc 38 zawsze będzie dobre, jak większość ma za krótkie nogawki...dlatego zawsze sprawdzam długość od kroku-muszę mieć co najmniej 83 cm. Wiadomo, że rozmiar rozmiarowi nierówny, dlatego zawsze mierzę sama szczegółowo. Powodzenia!

[FONT=&quot][/FONT]

a ja właśnie na allegro kupuję głównie buty- większy wybór niż w sklepach i rzadko zdaerza się, że ktoś ma takie jak ja ;] na moje szczęście trafiałam zawsze dobrze.wystarczy zmierzć stopę

Witam kochane;-)

gratulacje!

reklama
nie chce się nakręcać, bo nigdy nic nie wiadomo :-) no ale myślę ze będzie chlopaczek :-):-):-)

Do góry