reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Martuska to pytaj... bedziemy wyjasniac ewentualne niezrozumiale skroty. Ja w ciagu 4 lat staran to juz wrecz przesiaklam tymi formulkami :-D:tak:

reklama
Nie dziekuje zeby nie zapeszac... ale dalej trudno mi w to uwierzyc ze sie udalo... a przygotowywalam sie do badania droznosci jajowodow i mielismy wskazania do inseminacji a tu w mikolaja zrobilam test na ktorym wyszly dwie krechy :szok::tak:

a ja wreszcie do domu od lekarza wrocilam, na szczescie poszlo blyskawicznie ;-) dostalam wreszcie zdjecie, ktorego lekarka pozalowala w zeszlym tygodniu:-p maluch jest "dosc duzy" czyli ma 11 mm i dokladnie taki jaki powinien byc a wiekszy niz sie spodziewalismy. i serduszko tak mocno mocno mu bije... takze termin porodu mi sie przesunal na pare dni wczesniej

ssssuper :-)
wielkie graty !!!:-D:-D:-D

mam nadzieje, ze tak samo bedzie ze mną (z nami ;) w piatek :tak:

a, i graty tez dla Polianny oczywiście, wiedziałam ze bedzie git :]

Ostatnia edycja:
:) ach..dziękuję. Uspokoiłam się i już nie bawię się w liczenie bo mi tu absolutnie nic nie pasuje - ani mozliwy termin poczęcia,ani data okresu, ani wiek ciąży. Jestem wybrkiem natury ;-)

a ja wreszcie do domu od lekarza wrocilam, na szczescie poszlo blyskawicznie ;-) dostalam wreszcie zdjecie, ktorego lekarka pozalowala w zeszlym tygodniu:-p maluch jest "dosc duzy" czyli ma 11 mm i dokladnie taki jaki powinien byc a wiekszy niz sie spodziewalismy. i serduszko tak mocno mocno mu bije... takze termin porodu mi sie przesunal na pare dni wczesniej
Joanna super wiadomość :-) napewno się uspokoiłaś :tak: pięknie tak zobaczyć bijące serduszko :-) aż łzy w oczach ze szczęścia...buziaki :happy:

Polianno cieszę się że i u Ciebie wporządku :-)

Esch to najpiękniejszy prezent :tak::-)

Dobrej nocy dziewczynki :happy:

reklama
Widze ze ja ranny ptaszek jestem bo znowu pierwsza sie z Wami witam :-D
Dzis znowu mialam problemy ze spaniem i od 6 jestem juz na nogach:-)
Po pracy dzis mykam na basenik - juz sie nie moge doczekac :-)

Do góry