martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Martuska cwiczysz joge?? Ja chodze na basen co by sie troche poruszac i ginek na razie pozwolil....
A ja sobie zjadlam kolacje i spowrotem leze w lozku oj bedzie sie tluszczyk odkladal, bedzie....
no troche. dzisiaj az 10 minut, bo na wiecej nie mialam siły. a na basenik pewnie dopiero po nowym roku sie zapisze, jak wrocimy ze swiatecznego urlopu. tez sie boje tego odkładania, chociaz nie jem za duzo, wrecz w siebie wmuszam. ale mam po prostu lenia. gdyby nie to zimno i mokro to by sie mialo ochote połazić, a tak.. :/
Hej dziewczynki byłam dzisiaj na usg ) lekarka potwierdziła ciąże, ale mam jeszcze za tydzien przybyc bo to dopiero 5 tc ale kazzała sie juz cieszyc.
no wreszcie jakas dobra wiadomość :-)
Dziewczyny mam pytanko za które z góry przepraszam jak kogoś obrzydzi;-) dziś zauważyłam dwa razy plamienie pierwszy raz wyglądało to tak jak śluz koloru różowego, drugi raz wyglądało już jak plamka krwi, jednak 1 kolo 17:30 2 raz około 19:45. Czy też miałyście coś podobnego?? Próbowałam dzwonić do lekarza ale nie odbiera, czy sądzicie, że jest się czy przejmować??
ja nie mam plamień (tzn. krwawych), ale podobno to normalne. moja znajoma miala tak duze, ze do 4. miesiaca nie wiedziala ze jest w ciąży, bo wygladało to tak, jak by normalnie miala okres. takze nie martw sie, a juz na pewno nie na zapas. bedzie dobrze