reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

dzieńdoberek Kobitki
weszłam na ten wątek przez przypadek i tu tak miło:tak::tak: i fajnie bo wszystkie w tej samej fazie ciąży:tak: jeśli nie macie nic przeciwko to poskrobie sobie z Wami:zawstydzona/y:

No jasne :tak: Witaj w gronie sierpniówek :-D Na kiedy masz termin??

Monika mi pękły pęcherzyki przy przytulaniu i będzie chłopczyk :tak: Prawie wszystkie kalendarze itp. przepowiadały dziewczynkę tylko chiński przy dodaniu 9 miesięcy do wieku przepowiedział chłopca :-)
Ale są na forum dziewczyny, które strzelały w dziewczynkę i nie wyszło niestety :sorry2: Na pewno się odezwą :tak:
U mnie metoda Shettlesa się sprawdziła w połączeniu z tym kalendarzem i z drugim dzieckiem na pewno będę też tak kombinować :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ehtele-wyszedł chłopiec,ale jak sprawdzałam na inne dzieci które już są na świecie to nie zgadzało się z tym kalendarzem

Ostatnia edycja:
FAK! zapomnialam,ze mam zajęcia na 8:30.... i nie poszlam,teraz nastepne na 15:00 ale mi wstyd! 3 tydzien z rzedu!

podobno skleroza to na chłopaka :) to tak jak ja z tą łyżką i maszynką chwilowe zaćmienie :)

Hej!Widzę że trochę dziewczynek już jest.Mamuśki,napiszcie w jaki dzień cyklu Wam się udało.Ja w 10 i strasznie się martwię czy dziewczynka będzie a USG mam dopiero 19.04.
No i zawsze jak się ważę stale tak samo.To normalne?bo w poprzedniej ciąży do tego czasu 2 kg mi przybyło.

witaj wśród nas - u nas 3 dni przed owu a będzie chłopak wiec to sie nie sprawdza :)

dzieńdoberek Kobitki
weszłam na ten wątek przez przypadek i tu tak miło:tak::tak: i fajnie bo wszystkie w tej samej fazie ciąży:tak: jeśli nie macie nic przeciwko to poskrobie sobie z Wami:zawstydzona/y:

witaj i zapraszam na pogaduchy:)

ethele-wyszedł chłopiec,ale jak sprawdzałam na inne dzieci które już są na świecie to nie zgadzało się z tym kalendarzem

mnie sie nie zgadza z kalendarzem chińskim wiec ja na ten temat w ogóle sie nie wypowiadam :))

witam sie z rana i życzę miłego dnia :)

troszkę się przedstawię bo głupio tak wpadać;-)
mam termin na 13go , płci jeszcze nie znam ani nie mam nawet przeczucia:-D a następne USG mam mieć w czerwcu:baffled: (chyba jajko zniosę do tego czasu):-D:-D, mam już synka 1,4 r
oczywiście marzy mi się teraz dziewczę ale jakiegoś ciśnienia nie mam:tak:
aha dodam, że mieszkam w Irlandii więc o opiece prenatalnej w Pl nie mam pojęcia :zawstydzona/y:

o i jeszcze dodam , że wczoraj poczułam pierwsze konkretne kopniaczki w brzuch i dzieć się rozszalał aż do nocy:-D

powoli będę się do was wkręcać

podobno skleroza to na chłopaka :) to tak jak ja z tą łyżką i maszynką chwilowe zaćmienie :)

Bo córcia odbiera mamusi urodę a synuś rozum :-D
Ja, np. przeszłam raz na czerwonym świetle - dobrze, że nic nie jechało. Jak się zorientowałam to byłam przerażona, bo to ruchliwa ulica była :szok: Kompletne bezmózgowie :-D

mieszkasz w Limerick- miasto, z którego wywodzi się tradycja pisania limeryków!
Witaj wśród nas.
Ja teraz Was poczytam- bez dyskutowania, bo jeszcze jestem na siebie zła za te opuszczone zajęcia :( a tym razem naprawdę chciałam iść bez wymówek...
Pajko mówisz na chłopaka? hmm mnie coś wewnętrznie mówi, że to jednak nie ta płeć. Cholera a może ja sie za bardzo nastawiam... bad day bez słońca- to dlatego!

Ja w tej ciąży, to ani piękna, ani mądra nie jestem więc co? Bliźniaki odpadają, bo tam się jedno dziecię wierci- będę matką transseksualisty?!

Bo córcia odbiera mamusi urodę a synuś rozum :-D
Ja, np. przeszłam raz na czerwonym świetle - dobrze, że nic nie jechało. Jak się zorientowałam to byłam przerażona, bo to ruchliwa ulica była :szok: Kompletne bezmózgowie :-D

no cos w tym jest własnie teZ to mowie, w sumie nie wiem co gorsze odemrana uroda czy rozum:-D:-D moj maz mówi, ze w ciązy jestem nieobliczalna.
Ja sie troszke martwie bo w ogóle nie czuje mojego maluszka :-(

co do sklerozy to niestety w ciąży zaczyna szwankować pamięć krótka i ja np. zapominałam słów-- zanim wyartykułowałam zdanie to czasem ludzie patrzyli na mnie jak na analfabetkę:sorry2::-D:-D po porodzie pamięć wraca (aczkolwiek u mnie nie całkiem:baffled:)

a co do płci dziecka to teoretycznie to chłopaki wpuszczone przed owulacją majstrują dziewczynki:tak::-D:-D

co do sklerozy to niestety w ciąży zaczyna szwankować pamięć krótka i ja np. zapominałam słów-- zanim wyartykułowałam zdanie to czasem ludzie patrzyli na mnie jak na analfabetkę:sorry2::-D:-D po porodzie pamięć wraca (aczkolwiek u mnie nie całkiem:baffled:)

a co do płci dziecka to teoretycznie to chłopaki wpuszczone przed owulacją majstrują dziewczynki:tak::-D:-D

tak, ale podobno przed samą owu w dniu owu a kilka dni przed owu podobno dziewczynka - a kichac to i tak dla mnie to nieistotne koleżanka tez celowała w dziewczynke a ma chłopa:)

reklama
mieszkasz w Limerick- miasto, z którego wywodzi się tradycja pisania limeryków!

Ja w tej ciąży, to ani piękna, ani mądra nie jestem więc co? Bliźniaki odpadają, bo tam się jedno dziecię wierci- będę matką transseksualisty?!
:-D:-D:-D:-D
dobre uśmiałam się

a Limerick no poetów to tutaj nie uświadczysz:-D:-D:-D a my właściwie wyprowadziliśmy się na wieś pod Limerick i jestem z tego niezmiernie zadowolona bo miasto koszmarne:-D:-D

tak, ale podobno przed samą owu w dniu owu a kilka dni przed owu podobno dziewczynka - a kichac to i tak dla mnie to nieistotne koleżanka tez celowała w dziewczynke a ma chłopa:)
może jej mąż inaczej celował?:-D:-D

Do góry