Witajcie..padnięta jestem strasznie, ale coś tam Wam skrobnę...:-)
Dzień z koleżanką się udał...zrobiłam też badania krwi i moczu więc jestem przygotowana na moje poniedziałkowe badanie...Tak się cieszę...
Poza tym ja ostatnio na prawde dobrze się czuje...humor dopisuje dzidzia kopie, cud miód...:-):-)ten humor zawsze trwa do czasu aż satję na wadze hehhe ale staram się to rzadko robić...
polianna jak się czujesz? Nadszedł dla Ciebie już ten lepszy czas?
Alaa mimo wszystko powinnaś dać się przebadać lekarzowi...mimo, że to będzie bolesne może on coś tam zobaczy... robiłaś posiew? Może to jakaś bakteria...pieczenie pojawia się tylko po współżyciu czy w ogóle masz takie odczucia w ciągu dnia...piecze przy oddawaniu moczu? A może podświadomie w trakcie sexu spinasz się bojąc się o maleństwo...mam nadzieję, że będzie lepiej...
martitka cudowny pomysł z tym treningiem...oj będę musiała wypróbować
REWELACJA... ja próbowałam latarki...podobno to jest jedną z zabaw prenatalnych ale jakoś reakcji nie widziała..może senna dzidzia była...
marulka współczuję wzdęć znam ten ból..mnie co jakiś czas bierze...:-
-(A Kraków jednak odpadł bo mroźno było..spotkałyśmy się w Katowicach i połaziłyśmy po sklepach z ciuchami potem ikea...od 8.00 do 18 bieganie mnie zmęczyło, ale przynajmniej zrobiłam badania krwi i moczu, na poniedziałek musze mieć wyniki:-):-) no ale miło, że pamiętałaś
Malagonia przede wszsytkim gratuluję córeczki
Po drugie jak mamy o niej mówić? Imię już wybrane...? Cieszę się, że lekarz tak porządnie się Tobą zajął...kurczę tylko te bóle....mam nadzieję, że szybko miną..wypoczywaj kochana nie przemęczaj się przy porządkach wiosennych i bynajmniej nie miej wyrzutów sumienia...przecież pracując nic złego nie robiłaś....;-);-) Trzymam za Was kciuki...
cayra1984 jestem zdania, że lekarz profesjonalista nie potrzebuje takiego sprzętu żeby zobaczyć czy nie ma ciąża jakis problemów...na pewno jest to bajer dla rodziców, z którego ja akurat zamierzam raz w trakcie ciązy skorzystać
Właśnie na badaniu połówkowym...;-);-) więc tak na prawdę decyzja należy do Ciebie bo nie ma żadnych wskazań do USG 3/4D
Kochana z tego co wiem takie badania można robic przez całą ciąże....nie ma żadnych przeciwskazań tak jak przy USG 2D
kassia181 extra, że popołudnie z koleżankami się udało...
Milusiu Kocham Taniec Eleny...coś niesamowitego...posłuchaj sobie muzyki z filmu "Miłość w czasach cholery" mnie wrusza...