bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
widze , ze dzis malo sie tu dzieje to chyba ta pogoda tak jak juz wczesniej pisalam- wlasnie wrocilam z malych zakupow bo w lodowce robily sie juz powoli pustki a teraz powoli bede zabierac sie za obiad.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też uwielbiam tchurzofredki (to jest moja druga , bo poprzednia miała chore serduszko , zreszta przygarnęłam ją z tego powodu, pokochałam ją tak bardzo że do samego końca o nią walczyłam , prawie codziennie musiałam z nia jeżdzić do weterynarza na kroplówki , dawać jej tabletki, nawet ekg serca jej robiłam, aż w końcu mój fredzio się poddał , był w stanie agonalnym , i musiałam jechac go uśpić , ale przywiozłam go spowrotem do domu i dopiero poszłałm zakopać)Ina, jakbym siebie czytała. U mnie też zwierzyniec, szynszyle, świnki, fretka (oczywiście gryzonie z drapieżnikiem NIE żyją razem ), kot i pies (co prawda w domu, ale własność teściów).
Od zawsze miałam dużo zwierząt w domu, jak byłam mała przynosiłam psy i koty z ulicy do domku.
Kocham zwierzęta, działam w Stowarzyszeniu Fretek (które są moim całym życiem) i w ogóle mam fioła na punkcie wszystkich żyjątek Choć pająków się boję... ;-)
Hej dziewczyny,
no trochę dzisiaj popisałyście :-), idę zmusić M. do pstryknięcia fotki w końcu :-)
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i jeszcze nie z bardzo wiem jak się "poruszać"...ale chciałam sie przywitać bardzo serdecznie. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do waszego grona Pozdrawiam...
w ramach ciekawostki pokaze wam co znalazłam KidSleep-regulator snu+lampka nocna+budzik/zegar!! (915543153) - Aukcje internetowe Allegro
gdyby to coś kosztowało z 50 pln mogłabym w przyszlosci zainwestować
w ramach ciekawostki pokaze wam co znalazłam KidSleep-regulator snu+lampka nocna+budzik/zegar!! (915543153) - Aukcje internetowe Allegro
Dziękuje wam za tyle odpowiedzi na temat mojego lotu. Więc pewnie nie będę się przejmowac i poprostu polecę i będę się cieszyć wycieczką (pewnie jak będzie maluszek prędko nie zdarzy nam się taki wypad). Lekarka powiedziała dokladnie tak: że ciąza przebiega prawidłowo, nie mam zadnych niepokojących objawow (oprocz tych standardowych oczywiście) wiec nie ma przeciwskazań tylko kazała mi przed lotem zrobić usg 3d/4d (to chyba chodzi o wady genetyczne) i moge lecieć. Też mi się ten prezent podoba ale 30 to w końcu nie byle co :-)
Te ciuszki są naprawde super. Ja narazie wstrzymuje sie z jakimi kolwiek zakupami dla maluszka bo ostatnio jak chcialam juz kupic łóżeczko i już miałam plan je wstawić do sypialni to moja mama się wtrąciła, że nie moge nic kupywać bo tak się nie robi dopiero jak sie urodzi. Trudno najwyzej maluszkek bedzie spać na golaska z nami w łóżku hehe (zartuje). Ale chyba też jestem przesądna i jej uwierzylam chociaż korci mnie za kazdym razem coś kupić
U mnie pogoda fajna słoneczko no i troche mrozno ale ja w biurze wiec mi tam wszytko jedno.
pozdrawiam wszystkie mamusie
Dziękuje wam za tyle odpowiedzi na temat mojego lotu. Więc pewnie nie będę się przejmowac i poprostu polecę i będę się cieszyć wycieczką (pewnie jak będzie maluszek prędko nie zdarzy nam się taki wypad). Lekarka powiedziała dokladnie tak: że ciąza przebiega prawidłowo, nie mam zadnych niepokojących objawow (oprocz tych standardowych oczywiście) wiec nie ma przeciwskazań tylko kazała mi przed lotem zrobić usg 3d/4d (to chyba chodzi o wady genetyczne) i moge lecieć. Też mi się ten prezent podoba ale 30 to w końcu nie byle co :-)
Te ciuszki są naprawde super. Ja narazie wstrzymuje sie z jakimi kolwiek zakupami dla maluszka bo ostatnio jak chcialam juz kupic łóżeczko i już miałam plan je wstawić do sypialni to moja mama się wtrąciła, że nie moge nic kupywać bo tak się nie robi dopiero jak sie urodzi. Trudno najwyzej maluszkek bedzie spać na golaska z nami w łóżku hehe (zartuje). Ale chyba też jestem przesądna i jej uwierzylam chociaż korci mnie za kazdym razem coś kupić
U mnie pogoda fajna słoneczko no i troche mrozno ale ja w biurze wiec mi tam wszytko jedno.