reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witam się pięknie :-)

Mój suwaczkowy dzidziuś już w 5 okienku! Yeah.. :-D

Fiufiu recenzja widzę raczej pozytywna. Dzięki :tak: Heheh.. znalazłam dla Ciebie fajną wstawkę suwaczkową dotyczącą płci :-D
albo

Pajko mnie piersi bolą tylko przy dotyku i nie jakoś tam mocno. Wiesz, różnie te piersi kobietom rosną, a to chyba z tym się wiąże ból... Mi wystrzeliły na początku, a ból był przy tym taki, że w nocy się budziłam przy każdej zmianie pozycji. Teraz powoli przybierają i już tak nie bolą. Za to zaczynają swędzieć razem ze skórą na brzuchu :happy2:

Rozalko ostatnio drążyłyśmy temat bóli brzucha.. pytałam lekarza i mówił, że to normalka :tak: Jak coś to można wziąć nospę. Mi pomaga odpoczynek w pozycji leżącej :-D a leków jak nie trzeba to wolę żadnych nie brać :sorry2:
Gorzej jak jest to silny ból, taki jakby "miesiączkowy", któremu towarzyszą upławy, plamienia lub krew - no ale to wiadomo ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamusie w ten sloneczny ale mrozny dzień. Alez ja bym chciala juz ciepłej wiosny, ale chyba poczekamy jeszcze troszke. m-f22 dziekuje :)
widze ze wszystkim nam juz cos zaczyna doskwierac jak nie piersi to plecy jak nie plecy to brzuszek. Damy rade mamuśki :) mnie piersi narazie przestaly pobolewac (chyba nigdy nie bolały mocno) teraz tylko plecy i dzis po bokach brzuszka chyba sie rozciaga.
zdroweczka wszystkim mamom :)

i ja sie witam!!!!
nie bede dzis z wami dlugo bo zaraz jade na babskie spotkanie z kolezankami i wroce pewnie dopiero wieczorkiem to wtdy nadrobie to co popiszecie.
mnie iersi nie bola ale za to sutki sa tak wrazliwe ze dotknac nie moge.
brzuch od rana boli- jakos tak dziwnie sie czuje.
milego dnia i do wieczorka

Mi na szczęście nic nie dolega z kategorii plecy, głowa, piersi czy brzuch. Tylko mam jeden duuuuży problem, jestem załamana. Ostatnio po współżyciu mam całą pochwe obtartą i to już tydzień, boli mnie niemiłosiernie, ledwo co chodzę. A najgorsze jest to, że mam wizytę u gina w czwartek i chyba nie dam się zbadać. Bo nawet tabletki dopochwowej nie jestem w stanie włożyć bo taki czuję ból. Osttanio nawet zastanawiałam się, że może to jest coś innego ale zweryfikowałam objawy i to chyba obtarcie. Tylko, że się w ogóle nie goi :////

Witam was kobietki, uff zdazylam nadrobic co naskrobalyscie, ciesze sie, ze milo spedzilyscie Dzien Kobiet:)

Piszecie o roznych bolach, mnie tez czasem pobolewaja piersi tzn sa bardzo warazliwe np. na zimno brrr masakra
Wczoraj tak jak niektore z was czulam sie fatalnie, myslalam, ze mnie jakis wirus zlapal ale na szczescie dzis juz jest lepiej

Co do boli brzuszka to narazie mnie to omija, tylko czasami jakis krotki bol poczuje, np. po prawej lub lewej stronie. Ale to chyba nasze narzady powoli sie przygotowuja do wielkiego dnia:)

zycze Wam wszystkim milego dnia

Witam serdecznie w ten mroźny poranek :-)

Widzę, że na forum są miłośniczki zwierząt. Ja również się do nich zaliczam :-D

Co do bólu piersi, to mnie równiez bolą, ale tylko sutki, czasami tak, że nie można ich dotknąć...

Obecnie jestem w trakcie oczekiwania na wytęsknioną wizytę USG, która ustalona jest na dzień 11 marca :-D A dziś rozpoczynam 20 tydzień ciąży :-D Jak pięknie :-) No to juz połowa prawie...

Bobas jest bardzo aktywny. W ciągu dnia kilka razy czuję pukania i smyrania :-) najczęściej, gdy się najem i siedzę przy komputerze oraz w czasie jazdy samochodem ;-)

Milusiego dnia życze Wszystkim :*

Ostatnia edycja:
I ja mówię dzień dobry :-)
U Nas w Łodzi zimno, choć pięknie, słonecznie :-)
Ha, w końcu doprosiłam się M., żeby trzasnął Nam fotkę (później wstawię w odpowiednim wątku) :-D
Co do bólu piersi, mnie w I trymestrze bolały całe, że dotknąć się nie mogłam, a teraz tylko sutki :tak:
I zauważyłam, że zaczyna mi na brodawki ciemniejszy pigment wchodzić ;-)
Życzę miłego dzionka :-)

Mi na szczęście nic nie dolega z kategorii plecy, głowa, piersi czy brzuch. Tylko mam jeden duuuuży problem, jestem załamana. Ostatnio po współżyciu mam całą pochwe obtartą i to już tydzień, boli mnie niemiłosiernie, ledwo co chodzę. A najgorsze jest to, że mam wizytę u gina w czwartek i chyba nie dam się zbadać. Bo nawet tabletki dopochwowej nie jestem w stanie włożyć bo taki czuję ból. Osttanio nawet zastanawiałam się, że może to jest coś innego ale zweryfikowałam objawy i to chyba obtarcie. Tylko, że się w ogóle nie goi :////

Ja zawsze miałam problem z suchością i przez to otarcia, okropne to :wściekła/y: używam żeli.. Polecam krem do masażu z arniką dr Ireny Eris :tak: Gin mi go polecił i jest rewelacyjny zarówno do masażu, jako balsam na suchą skórę no i właśnie do hm.. tego ;-)

reklama
witam! nie ma to jak pobódka o 10:00 :D mnie ktoś powinien strzelić za takie leniuchowanie ale spoko udaję, że wysypiam się na zapas- a nóż widelec mi się uda!
Piersi mnie już nie bolą, brzucho pobolewa ale to przy kichaniu, kasłaniu, nagłej zmianie pozycji i innych takich... czyli normalka.
Black Opal dziękuję za te , no świecące- wstawie sobie go dopiero po poludniu- ja tego zrobić nie umiem, poczekam na Jasia.
Co do tej płci- to planujemy skoczyć po Wielkanocy na 3d- Jasio chce się dowiedzieć, kto tu mieszka i jak znam tego dziada, to się prędzej czy później wygada! To jest niesubordynacja z jego strony :p
Życzę całej reszcie miłego, słonecznego dnia. Ja dzisiaj zasiadam do pisania magisterki- znowu....

Do góry