reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

zielona26 ja kupiłam sobie taką kurteczkę: CROPP - Kurtka damska w rozmiarze XL. Ma sporo miejsca na brzuszek, biust też mieści się bez problemu... mi się spodobała, jest przewiewna, na wiosenne dni. W chłodniejsze dni zakładam poncho z golfem i mam cieplejszą wersję... rzuć okiem, może Ci się spodoba :D:D:D

reklama
Faktycznie fajna kurteczka:) Ja mam taką cichutką nadzieję, że zmieszczę się w zeszłoroczny płaszczyk:D
Ale mi mój skarb daje popalić, normalnie tak się rozpycha, chyba miejsca w brzuchu nie ma, normalnie upatrzył sobie okolice pępka po prawej stronie i tam co chwilkę mam taką bulkę, nie wiem jeszcze tylko co wypina, czy dupcię, czy główkę:D

Marulka niezły opis do avatarka:D:D:D:D:D:D A mój M się cieszy, że syn bo wokół niego same baby:D mama, ja, i pies - suczka,

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam takie pytanie. Miałam zapytac wczesniej ale zapomnialam. Moje kochanie zrobiło mi prezent na 30 wylot do Londynu, jeszcze wtedy nie wiedzieliśmy że będzie mały brzdąc. Teraz nie wiem co zrobić czy moge lecieć czy lepiej zrezygnować. Latałyście może w ciązy już? jak maluszek sie zachowuje?

Najlepiej skonsultuj z lekarzem on Ci doradzi :)

ja się dzisiaj witam
nic mi sie nie chce mam jakiegos takiego lenia, ze szok.
życzę miłego dnia.

Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i jeszcze nie z bardzo wiem jak się "poruszać"...ale chciałam sie przywitać bardzo serdecznie. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do waszego grona:) Pozdrawiam...

Dziewczyny mam takie pytanie. Miałam zapytac wczesniej ale zapomnialam. Moje kochanie zrobiło mi prezent na 30 wylot do Londynu, jeszcze wtedy nie wiedzieliśmy że będzie mały brzdąc. Teraz nie wiem co zrobić czy moge lecieć czy lepiej zrezygnować. Latałyście może w ciązy już? jak maluszek sie zachowuje?
ja chciałam tez lecieć ale do polski samolotem i musiałam zrezygnować bo akurat ta linia lotnicza zabiera kobiety w ciąży tylko do 6 miesiąca, myślę ze najpierw lekarza musiałabyś się spytać czy Ci pozwoli, no i przede wszystkim linie lotnicza ;)

witam
u mnie cały czas bóle brzucha niestety :(

życzę miłego dnia ;)

ja chciałam tez lecieć ale do polski samolotem i musiałam zrezygnować bo akurat ta linia lotnicza zabiera kobiety w ciąży tylko do 6 miesiąca, myślę ze najpierw lekarza musiałabyś się spytać czy Ci pozwoli, no i przede wszystkim linie lotnicza ;)

witam
u mnie cały czas bóle brzucha niestety :(

życzę miłego dnia ;)

Shyla a gdzie Cie cały czas boli?? po bokach czy na środku?

Cześć kobietki,

ja też już mam dość zimnaaaa brrrrr nie znoszę go, już chyba wolę upały:-)
Poza tym to juz drażni mnie ta pogoda tak naprawdę przez 7 miesięcy w roku człowiek kisi się w domu.
Buziaki i miłego dnia:)
Ja to znowu gustuję w takich klimatach:D
Wrzuta.pl - 10. Amparanoia - En La Ciudad
Wrzuta.pl - Michał Lorenc - Taniec Eleny do tej tańczyłam pierwszy taniec, uwielbiam ją:D
Wrzuta.pl - Michał Lorenc - Wieczory a przy tej piosence uciekam w swój świat.....

chillaut- co do tańca eleny- mam z nim odwrotnie baaardzo złe wspomnienia. Jak miałam lat 16 zostałam wypchnieta przez rodziców na turnus odchudzający, biegałam w rytm tej piosenki półtora miesiąca- zrzuciłam 12kg ale w związku z tym, że w turnus opierał się na dręczeniu psychicznym, a nie na ludzkim podejściu do problemu nic ze zrzuconych kg nie zostało, bo mnie wcale,a wcale to nie cieszylo

reklama
Witam dziewczynki.
Jest dobrze i jest trochę mniej.

Wczoraj pojechałam do lekarza. Do domu wróciliśmy koło północy. Lekarz uznał, że moje bóle to nie wróżą idealnie, bo po bokach to pikuś, ale podbrzusze już niepokoi. Na początek 30 dni zwolnienia - niby się cieszę, bo przecież chciałam odpocząć, ale mam taki wielki wyrzut sumienia:( Mam brać magnes, witaminy i jak tylko wydawać mi się będzie, że coś nie tak, to dzwonić.
Z dzidzią wszystko ok - to bardziej ze mną coś nie tak. Miałam usg (30 minut) i to takie, że prawie płakałam - liczyłam z lekarzem paluszki u rąk i nóg, miałam zbliżenie serca na cały ekran, że komory było widać. Maleństwo rękę ciągle przy buzi trzyma, wierzga nóżkami i pływa sobie. Wymiary prawidłowe i na 60 % DZIEWCZYNKA. Lekarz uznał, że dawanie 100% pewności nigdy nie jest dobre, ale dla niego to baba i już, poza tym jest prawie pewien, że widział "szparkę". Mimo nie do końca super wieści, z wizyty jestem zachwycona. Lekarz większa gaduła niż ja, porozmawialiśmy o dzidzi, o mojej córce, o tym, co jem, co mam robić, na co uważac, omówił wyniki - rewelka:)

Miłego dnia wszystkim:)

Do góry