reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Piątkowo i zimno dzisiaj:)
Ja zamarzam mimo iż w biurze mamy ukrop. Nie wiem czy coś mnie nie bierze. Jak szłam do pracy to kupiłam dwa pączki jeden dla mnie i drugi dla Darka, a że Darek miał rozmowę z klientem to zeżarłam dwa:D:D:D:D oj jaki wstyd, no może zostawiłam taką jedną trzecią drugiego:D

:-D:-D Milusia moja mama jak była ze mną w ciazy zjadła 10 jeden za drugim :-D

a mnie od wczoraj strasznie piersi bolą :( ehhh masakra

reklama
:)) eh te pączusie:) nie da się im oprzeć:)

ale ja stwierdziłam, że biorę się za siebie i koniec z zachciankami, a przynajmniej będę się starała to obraniczyć - także dziś jem zdrowo i mało tzn. ryba z parowaru +sałatka z kiszonej kapusty mniam

wiecie co Wam powiem? ja dzisiaj na obiad mam placki ziemniaczane :)))), ale obiecuje nie bede wtykała juz do maszynki łyżki :p

Witajcie brzuszki!!!
Muszę sie Wam do czegoś przyznać - tym dziewczynkom, u których spadł śnieg... TO MOJA WINA! bo sobie wczoraj fajny wiosenny żakiecik-kurteczkę kupiłam i macie - powrót zimy gotowy :-p:-p:-p;-)
a tak poważnie, budzę się dziś, zlana potem.... śniło mi się, że dostałam @!!!! Że coś tam mi poleciało, ściągam galoty a tam normalnie taka okropna czerwona wkładka na majtkach, tak jak przy pierwszym krwawieniu każdej @.......... brrrrrrrrrrrrr koszmar:baffled::cool:

Shyla czytałam posty z wczoraj jak jakiś kryminał.... cieszę się bardzo, że kończy się na strachu... dbaj o siebie i nie lekceważ zaleceń miłęj pani doktor :tak:

Lobelia witaj z nami :-) bardzo dobrze że z nami chcesz iść dalej - zobaczysz, u nas jak w niejednej fajnej knajpie :-):-D życzę ci z całego serducha żeby dalsza ciąża przebiegała bez strach u itak jak to sobie wymarzyłaś :tak:

Laseczki jutro na 9 jadę na widzenie z moim Frankiem:nerd: boję się pobierania krwi - pewnie znikną mi wszystkie żyły i pielęgniarki nie dadzą rady się wkłuć... ach jak miło :-p

hehe, niezle ;)
ja to nie przepadam za tymi mączno-ziemniaczanymi rzeczami typu placki, nalesniki, pyzy itp. zjem tylko, jak ktos ma dobre i poczęstuje, sama nie robie :p. tylko pierogi ruskie uwielbiam i przyznam, ze dosc często sobie kupuje, bo tak raz na kilkanascie dni :tak:

dobra lece na małe zakupki, bo chleba nie ma ani kromeczki, a tu 2 chłopow bedzie o 18 ;)

ja w tym tygodniu jem po raz 3 :) normalnie mam tylko na to ochote :p

no to mi narobiłaś ochotę, ale to może jutro, bo dziś miało być zdrowo:), placek ziemniaczny po węgierku - mniam to jest to - muszę zadzownić do mamy i trochę wykorzystać mój stan - babcia zrobi wszystko dla wnuczka:))

hehe, niezle ;)
ja to nie przepadam za tymi mączno-ziemniaczanymi rzeczami typu placki, nalesniki, pyzy itp. zjem tylko, jak ktos ma dobre i poczęstuje, sama nie robie :p. tylko pierogi ruskie uwielbiam i przyznam, ze dosc często sobie kupuje, bo tak raz na kilkanascie dni :tak:

Oj kochana, ja to uwielbiam tego typu jedzonko, ale niestety nie mogę zbyt często go jadać, bo mam nadwage i trzeba pilnowac tych szalonych węglowodanów:)

reklama
Lobelia to trochę przeszłaś, mam nadzieję, że już teraz będzie tylko lepiej i tego Ci z całego serducha życzę!!! :-) I bądź z Nami jak najczęściej :-D

marulka no to nam zrobiłaś zimę :-p Współczuję takiego snu....

Pajkaa smacznych placków :tak:

Ja się urywam z pracy na zakupy z mężusiem :-D;-) A później jedziemy do przyjaciółki :-) Fajny wieczór się zapowiada.... :-)

Do góry