reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Piątkowo i zimno dzisiaj:)
Ja zamarzam mimo iż w biurze mamy ukrop. Nie wiem czy coś mnie nie bierze. Jak szłam do pracy to kupiłam dwa pączki jeden dla mnie i drugi dla Darka, a że Darek miał rozmowę z klientem to zeżarłam dwa:D:D:D:D oj jaki wstyd, no może zostawiłam taką jedną trzecią drugiego:D

:-D:-D Milusia moja mama jak była ze mną w ciazy zjadła 10 jeden za drugim :-D

a mnie od wczoraj strasznie piersi bolą :( ehhh masakra

reklama
:)) eh te pączusie:) nie da się im oprzeć:)

ale ja stwierdziłam, że biorę się za siebie i koniec z zachciankami, a przynajmniej będę się starała to obraniczyć - także dziś jem zdrowo i mało tzn. ryba z parowaru +sałatka z kiszonej kapusty mniam

wiecie co Wam powiem? ja dzisiaj na obiad mam placki ziemniaczane :)))), ale obiecuje nie bede wtykała juz do maszynki łyżki :p

Witajcie brzuszki!!!
Muszę sie Wam do czegoś przyznać - tym dziewczynkom, u których spadł śnieg... TO MOJA WINA! bo sobie wczoraj fajny wiosenny żakiecik-kurteczkę kupiłam i macie - powrót zimy gotowy :-p:-p:-p;-)
a tak poważnie, budzę się dziś, zlana potem.... śniło mi się, że dostałam @!!!! Że coś tam mi poleciało, ściągam galoty a tam normalnie taka okropna czerwona wkładka na majtkach, tak jak przy pierwszym krwawieniu każdej @.......... brrrrrrrrrrrrr koszmar:baffled::cool:

Shyla czytałam posty z wczoraj jak jakiś kryminał.... cieszę się bardzo, że kończy się na strachu... dbaj o siebie i nie lekceważ zaleceń miłęj pani doktor :tak:

Lobelia witaj z nami :-) bardzo dobrze że z nami chcesz iść dalej - zobaczysz, u nas jak w niejednej fajnej knajpie :-):-D życzę ci z całego serducha żeby dalsza ciąża przebiegała bez strach u itak jak to sobie wymarzyłaś :tak:

Laseczki jutro na 9 jadę na widzenie z moim Frankiem:nerd: boję się pobierania krwi - pewnie znikną mi wszystkie żyły i pielęgniarki nie dadzą rady się wkłuć... ach jak miło :-p

hehe, niezle ;)
ja to nie przepadam za tymi mączno-ziemniaczanymi rzeczami typu placki, nalesniki, pyzy itp. zjem tylko, jak ktos ma dobre i poczęstuje, sama nie robie :p. tylko pierogi ruskie uwielbiam i przyznam, ze dosc często sobie kupuje, bo tak raz na kilkanascie dni :tak:

dobra lece na małe zakupki, bo chleba nie ma ani kromeczki, a tu 2 chłopow bedzie o 18 ;)

ja w tym tygodniu jem po raz 3 :) normalnie mam tylko na to ochote :p

no to mi narobiłaś ochotę, ale to może jutro, bo dziś miało być zdrowo:), placek ziemniaczny po węgierku - mniam to jest to - muszę zadzownić do mamy i trochę wykorzystać mój stan - babcia zrobi wszystko dla wnuczka:))

hehe, niezle ;)
ja to nie przepadam za tymi mączno-ziemniaczanymi rzeczami typu placki, nalesniki, pyzy itp. zjem tylko, jak ktos ma dobre i poczęstuje, sama nie robie :p. tylko pierogi ruskie uwielbiam i przyznam, ze dosc często sobie kupuje, bo tak raz na kilkanascie dni :tak:

Oj kochana, ja to uwielbiam tego typu jedzonko, ale niestety nie mogę zbyt często go jadać, bo mam nadwage i trzeba pilnowac tych szalonych węglowodanów:)

reklama
Lobelia to trochę przeszłaś, mam nadzieję, że już teraz będzie tylko lepiej i tego Ci z całego serducha życzę!!! :-) I bądź z Nami jak najczęściej :-D

marulka no to nam zrobiłaś zimę :-p Współczuję takiego snu....

Pajkaa smacznych placków :tak:

Ja się urywam z pracy na zakupy z mężusiem :-D;-) A później jedziemy do przyjaciółki :-) Fajny wieczór się zapowiada.... :-)

Do góry