reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny :-) Na szczęście jeszcze dużo nie naskrobałyście :-p u mnie słońko ślicznie tylko znowu ten śnieg wrr :wściekła/y:

Najważniejsze - Shyla super, że wszystko oki :tak:

Ehtele ja dziś też już zadbałam o pazurki swoje tzn. troche je skróciłam, bo nie chce mi się ich malować - jak są dłuższe to jakieś ładne wzroki robie a jak mam krótki to french i spokój :-p zresztą akurat ładnie odrosną do świąt ;-)

Dziś mam dzień lenia, więc może rozrywkowo koleżanke odwiedze :-D a wam życze miłego dzionka i oczywiście udanych wizyt:-)

reklama
I ja mówię dzień dobry :-)
Moja mama ma właśnie operację, ale się denerwuję.... Trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby wszystko poszło dobrze :tak:

Ehtele, to miłego dzionka u kosmetyczki życzę :tak::-)
Black_Opal, super te rzeczy dla maluszka :tak: Gratuluję udanych zakupów :tak::-)
Polianna, trzymam mocno kciuki, żeby wyniki wyszły dobrze :tak: No i żeby jednak choróbsko Cię nie złapało. :tak:

U Nas w Łodzi też zimno, szaro i śnieg :wściekła/y: Ale od przyszłego tygodnia znów ma się ocieplić :tak::-) Miłego dzionka wszystkim życzę :tak::-)

I ja mówię dzień dobry :-)
Moja mama ma właśnie operację, ale się denerwuję.... Trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby wszystko poszło dobrze :tak:

Ehtele, to miłego dzionka u kosmetyczki życzę :tak::-)
Black_Opal, super te rzeczy dla maluszka :tak: Gratuluję udanych zakupów :tak::-)
Polianna, trzymam mocno kciuki, żeby wyniki wyszły dobrze :tak: No i żeby jednak choróbsko Cię nie złapało. :tak:

U Nas w Łodzi też zimno, szaro i śnieg :wściekła/y: Ale od przyszłego tygodnia znów ma się ocieplić :tak::-) Miłego dzionka wszystkim życzę :tak::-)

pewnie ze mocno trzymam kciuki a powiedz jaka to operacja? cos powaznego?

Polianna tez trzymam kciuki mocno zacisniete:)))

Ostatnia edycja:
Kiniusia-kciukasy już zaciśnięte. Będzie dobrze;-):tak:;-):tak:
polianna- oczywiście za dobre wyniki córci też trzymam kciuki :tak::tak::tak:;-)

Ostatnia edycja:
Witam ciężaróweczki!!!
Shylacieszę się ogromnie że wszystko u ciebie w porządku doskonale rozumiem twój strach ale tego lekarza to ty zmień naprawde

Polianna trzymam kciuki za dobre wyniki twojej córci no i żeby cie choróbsko nie złapało

Kiniusia trzymam kciuki za udaną operację bedzie dobrze

Pozdrawiam gorąco pozostałe ciężaróweczki

Polianna i ja trzymam mocno kciuki za dobre wyniki Twojej córci no i żeby Cię choróbsko nie złapało!

Kiniusia trzymam kciuki za udaną operację mamy. :-)

A ja wieczorkiem wybieram się z mężusiem do mojej przyjaciółki :-) i jej rodzinki - prawie 5 m-cznego synka :-) :-)Może się coś podszkolę :-p:tak::-D

reklama
ja jutro mam zamiar jechac do reala bo tam znowu są w przecenie pajacyki za 5,99 ale z długim rękawem wiec pojade bo normalnie sztuka za 20 zl jest :)

Do góry