Witajcie kochaniutkie:-)
Witaj wśród nas;-):-)
Milusia później to będzie taka impreza w brzuszku,że .
Witam! Jestem tu nowa Miałam trudne początki ciąży, ale powoli wychodzę na prostą!! Żeby nie zapeszyć nie zaglądałam na żadne fora itp., Wraca wiara ze wszystko sie uda w miare jak rośnie brzuszek i jeszcze cos tam bulgoczewięc się aktywizuje. To moja I ciąża.. po prawie 7 latach małżeństwa i 2 latach świadomych starań! I co? Jak sobie totalnie odpuściałam ciśnienie na dzidzie to zaszłam raz dwa!! Chocią codziennie się boję, to mam coraz więcej siły i wiary i w koncu mogę się chyba zacząć cieszyć z innymi, nie? Mam termin na 08.08.2010 - już bym chciała lato!!!!!!!!! fajnie sie poczułam jak uświadomiłam sobie ile nas jest i że tyle kobitek przechodzi podobne odczucia, problemy miniej lub bradziej przyziemne. Fajnie będzie być jedną z Was - Nas. Pozdrawiam ciepło !!
Witaj wśród nas;-):-)
Kasia 2506 trzymam kciukasy za wizytę
Lobelia moje gratulacje, tym większe, że czekaliście tyle lat na upragnione szczęście, będzie dobrze
Co do glukozy to wybieram się za 3 tygodnie, fuuuuuj, mogłabym wypić kwaśne, gorzkie tylko nie słodkie, zabiorę ze sobą duuużą cytrynę
Ja dzisiaj w pracy wybiegłam na przerwie wysłać korespondencję i kurczę maluszek tak zaczął kopać, że musiałam stanąć i pomasować brzuszek, bo sobie upatrzył chyba sprężynkę z mojego pęcherza. Kurcze na razie takie maleństwo i tak daje czadu, to co dopiero będzie jak będzie duże
Milusia później to będzie taka impreza w brzuszku,że .
Dobrze, że Mój tego nie czyta Jutro powinna przyjść paczka z dwiema koszulkami nocnymi do karmienia-jedna w żyrafki, a druga w misie!))
Ja też takie koszulki mam z misiami ;-)
Jestem już kochane
dopiero co weszłam do domku , tak długo byłam w szpitalu
byłam badana przez ,przemiłą panią doktor:-)
badała mnie na fotelu, robiła pomiar macicy, później USG przez brzuszekdzidzulek tak się kręcił ze nie dal się zmierzyć ale zmierzyła główkę, rączkę ,nóżkę chciała tez brzuszek ale odwrócił się pleckami:-) wszystko wyszło dobrze z USG ciąża rozwija się prawidłowo spędziła ze mną dobra godzinkę :-) naprawdę jestem bardziej zadowolona z niej niż z mojego prowadzącego oddalam również mocz do badania , i podobno do moczu wkradają mi się bakterie i stad te bóle przepisała mi taki syrop na to i ma sie po tym polepszyć pytałam się jej o tej aspirynie z ciekawości i niestety nie wolno w ciąży brać , i jestem ciekawa dlaczego mój prowadzący lekarz pozwolił
normalnie jestem HAPPY :-):-):-)
mam dużo leżeć , dużo pic wody , i się nie przemęczać ;-)
Super,że wszystko jest dobrze ;-):-) Dzidzię zobaczyłaś i jesteś teraz spokojniejsza- tak powinno być po każdej wizycie.W końcu idziemy do lekarza żeby się uspokoić.;-):-)
Jeżeli chodzi o chrzest- u nas też zdarzają się problemy z ochrzczeniem dzieci "nieślubnych"( w ich znaczeniu bez ślubu kościelnego). Czasami ksiądz potrafi powiedzieć,że ochrzci po Mszy i bez ojca. Tak powiedział mojej koleżance.Zależy od kościoła.
Trzymam kciuki za wizyty.
Pozdrawiam Was wszystkie kobietki i życzę miłego dzionka:-);-)