reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Shyla, cieszę się, że u Was wsio dobrze :-) Czekałam na taką informację :tak::-)
Zmieniaj tego lekarza czym prędzej ...

Kassia181
, przynajmniej już wiesz...Ach...i mnie taka konsultacja u endo czeka 15 marca...
Co do zamku, no w końcu brzusio rośnie i się nie mieści w takie szerokości i zaprotestował ;-)

Ja uciekam lulać.
Dobranoc dziewczyny :-)
Do jutra :-)

reklama
naprawdę, na początku tym się nie przejmowałam aż tak ale teraz to przegiął :(
on nic nie robi żadnych pomiarów kompletnie nic !
ojj poczułam cukieraska swojego jak się wierci :-) no jestem szczęśliwa !!!!!!

no to super :)

Shyla, cieszę się, że u Was wsio dobrze :-) Czekałam na taką informację :tak::-)

Kassia181
, przynajmniej już wiesz...Ach...i mnie taka konsultacja u endo czeka 15 marca...
Co do zamku, no w końcu brzusio rośnie i się nie mieści w takie szerokości i zaprotestował ;-)

Ja uciekam lulać.
Dobranoc dziewczyny :-)
Do jutra :-)

do jutra :)

no zmienię , zmienię bo on mnie tylko stresuje niepotrzebnie ;-) :-)

tak w ogóle oni chcieli mnie zostawić tez w szpitalu na obserwacji bóli brzucha i z powodu tego moczu , ale ja nie chciałam ;-)
wole kurować się w domku :-)
lecę dziewuszki nynki ,życzę słodkich senkow buziaczki i do jutra :-*****

Ostatnia edycja:
martuśka85 pytanie polega na tym, że skoro jest się szczerym wobec siebie i jest się pewnym, że ta religia jest nie dla niego to po co chrzcić dziecko? To właśnie brak szczerości...zresztą chyba nie ma co o tym dyskutować bo każda ma inne zdanie, a jak milusia powiedziała o religii się nie dyskutuje...

po to, zeby zmaksymalizowac pewnosc, ze jednak jak juz wybierze religie to sposrod chrzescijanskich, bo inne to juz w ogole koszmar :szok:
a jak pisalam mnie nie odpowiada katolicyzm, zwlaszcza w wersji polskiej, a nie całe chrzescijanstwo, a chrzest to wspolny element dla jego wszystkich odłamow. no ale każdy robi jak czuje i jak uważa, byle dobrze sie z tym czuc. ja sie czuje dobrze, ale jak sie okaze ze ksiądz chrztu nie da, nie bede płakać z tego powodu, a juz na pewno nie wezme slubu koscielnego tylko po to, by dziecko ochrzicili.

Shylus bardzo sie ciesze, ze wsio dobrze sie skonczyło :)))))
hmm ja bym sie zastaowiła chyba nad tym lekarzem prowadzącym to w sumie jego druga wpadka.

uff, tez sie ciesze i to bardzo :tak:
to dbaj o siebie :)

widzę, że zrobiłam niezłe zamieszanie tym tematem ale cóż o poważnych sprawach też trzeba pogadać.
Shyla- dobrze, że jest dobrze. Ja po wizycie 2 tygodnie jestem spokojna, a przez kolejne się denerwuję- też tak macie?
lecę spać. nara

wita
Shyla ciesze się :-) dobre wiadomości z rana jak śmietana ;-)

co do chrztow...jesli macie w okolicy kosciolek franciszkanow..to pewnie tam nie beda robili problemow...
ale pamietajcie ze chrzest to nie ipreza..tylko błogosławieńtwo..przyłączenie do grona chrzescijan..wiec jakies prawdy wiary warto wpajac dziecku

u nas zas snieg :-(

Wiatm dziewuszki i życzę miłego dnia:-)

W Kielcach słoneczka nie ma, -3 na termometrach ale przynajmniej wiatru też nie ma.;-)

Witajcie kobitki, ja teraz tylko na chwikę bo jadę do Katowic do kosmetyczki, żeby mi porządek z paznokciami zrobiła:):):) Trzeba zafundować sobie coś dla ciała....:):):):) Czeka mnie również dziś wizyta teściowej więc trochę będę musiała ogarnąć mieszkanie...pojawię się popołudniem...

powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach:):) no i miłego dnia mimo paskudnej pogody za oknem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może u Cibie Shyla słonko świeci:):)

martuśka85
no rozumiem Twoje argumenty...

Shyla to wstydliwe te Twoje maleństwo:) może jednak dziewuszka skoro tak się pokazać nie chce:) Zresztą już nie długo się wszytskiego dowiesz...co do lekarz to trudna decyzja, ale na pewno lepiej ją podjąć teraz jak jeszcze ciąża jest powiedzmy wczesna:) Powiem szczerze, że ja badania z moim lekarzem też jakoś tak odbieram, że są robione na szybko, że czeka kolejna pacjentka...ale czuję, że jest profesjonalistą, który od razu zauważyłby coś niepokojącego...ale lekarka wyjątkowo długo Cię badała przez wzgląd na bóle...więc może każdy lekarz robić podobnie...natomiast nie ma wątpliwości, że powinien dzieciątko mierzyć...w każdym razie życzę Ci dobrej decyzji:):):):):)

sierpien8 wiataj z rana, myślałąm, że dziś będę tu pierwsza hehehe:):):) U nas w okolicach Katowic też sypnęło śniegiem BLE BLE, ZIMNO jak nie wiem....ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja kocham słońce...ZIMA WON:):):):):):):)

reklama
Witam i ja z rana,

U nas pięknie świeci słońce, aż żyć się chce :-)

Ethele udanej wizyty u kosmetyczki.

Shyla dobrze, że wszystko jest w porządku. Teraz będziesz spokojniejsza :tak:

Do góry