reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Trochę odpoczęłam i jestem zobaczyć co u Was, a w szczególności u Shyli.
Widzę, że chyba pojechała, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze :tak:

Co do ślubu kościelnego, to my z M. nie mamy i w najbliższym czasie nie planujemy brać, o cywilnym myślimy już od dawien dawna. :tak: Wiem, że w Naszej parafii na 100% będą robić problemy bez ślubu kościelnego, jeżeli chodzi o chrzest dziecka, ale mam już na "oku" 2 inne parafie, gdzie takich problemów nie robią. :tak:

Dobrze, że Mój tego nie czyta:) Jutro powinna przyjść paczka z dwiema koszulkami nocnymi do karmienia-jedna w żyrafki, a druga w misie!:)))

Dobrze, że Mój tego nie czyta:) Jutro powinna przyjść paczka z dwiema koszulkami nocnymi do karmienia-jedna w żyrafki, a druga w misie!:)))

:-D:-D:-D
ja jak powiedziałam mojemu, ze nie mieszcze sie w piżamy powiedzial to nie bedzie zyrafki?? i tak chodze po targu i zobaczyłam koszule nocną w żyrafę i sobie myślę, chciałes to masz :-D
ale na taki duet chyba by sie załamał :)
a tak z ciekawosci dużo płaciłas za te koszule?

hej. ja juz po wizycie u endokrynologa no i niestety niedoczynnosc i hormony mam brac- do konca zycia bo moja tarczyca jest za mala. dobrze ze juz sie wyjasnilo- nastepna wizyta w maju.
a jutro dzwonie sie umowic na usg 3d i juz sie nie moge doczekac.
wiecie co mi sie dzis przytrafilo- ubieralam kurtke i na brzuchu zamek i pekl- juz w nic sie nie mieszcze i chodze teraz jak taka debilka za przeproszeniem- jutro musze do krawcowej zawiesc- ale sie nasmialam.
spokojnej nocy

Shyla mam nadzieję że z Tobą i dzidzi już OK :-) Daj znać jak będziesz.

Witam nową mamusię :-)

Kobietki zmykam, ledwo Was przeczytałam, tak się rozpisałyście.

Spokojnej nocy :-)

hej. ja juz po wizycie u endokrynologa no i niestety niedoczynnosc i hormony mam brac- do konca zycia bo moja tarczyca jest za mala. dobrze ze juz sie wyjasnilo- nastepna wizyta w maju.
a jutro dzwonie sie umowic na usg 3d i juz sie nie moge doczekac.
wiecie co mi sie dzis przytrafilo- ubieralam kurtke i na brzuchu zamek i pekl- juz w nic sie nie mieszcze i chodze teraz jak taka debilka za przeproszeniem- jutro musze do krawcowej zawiesc- ale sie nasmialam.
spokojnej nocy

ja mam to samo dlatego na allegro kupiłam fajny płaszczyk i mieszcze sie idealnie jeszcze pewnie ze 4 miesiace spokojnie:)

reklama
Do góry