bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
sluchajcie babeczki zastanawaim sie czy to nie za wczesnie, ale z ssutek lekko wyplywa mi cos przezroczystego zazwyczaj z rana < fakt piersi sa obolale strasznie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Shyla lepiej udaj się na kontrolę.
Bogusia, czasami wcześniej czasem później gruczoły rozpoczynają pracę, ja u siebie zauwazyłam taką gęstą wydzielinę mleczną (maleńko), ale tylko wieczorem
Tylko na chwile zagladam i widze ze znow czerwone swiatelko,
mam nadzieje ze Shyla dlugo sie nie bedzie zastanawiac i juz jedzie do szpitala.
Trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci- ja sama wychodze z mala bo u mnie dopiero przedpoludnie.
I zero zlych wiadomosci.
shyla pewnie pojechała już do lekarza.
a ja z innnej, "kontrowersyjnej" beczki:
czy są tutaj mamy, które nie mają bądź nie chcą brać ślubu kościelnego, a chca ochrzcić dziecko?
Bo ja właśnie sobie podczytuje co mnie może czekac i jest niewesoło. Będę latać od jednego do drugiego ksiedza, poki nie znajdzie się taki, który dziecko ochrzci... masakra. Nie dość, że dłubaniny będzie z rejestracją w USC, to jeszcze z tej strony będą problemy.