martuśka85
http://psychozytywnie.pl
nie wytrzymuje dziewczyny jak mnie boli brzuchol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę się nawet wyprostować jak tak dalej będzie jadę do szpitala
pewnie, ze jedź, nie czekaj za dlugo. a bralas nospe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wytrzymuje dziewczyny jak mnie boli brzuchol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę się nawet wyprostować jak tak dalej będzie jadę do szpitala
Witam! Jestem tu nowa Miałam trudne początki ciąży, ale powoli wychodzę na prostą!! Żeby nie zapeszyć nie zaglądałam na żadne fora itp., Wraca wiara ze wszystko sie uda w miare jak rośnie brzuszek i jeszcze cos tam bulgoczewięc się aktywizuje. To moja I ciąża.. po prawie 7 latach małżeństwa i 2 latach świadomych starań! I co? Jak sobie totalnie odpuściałam ciśnienie na dzidzie to zaszłam raz dwa!! Chocią codziennie się boję, to mam coraz więcej siły i wiary i w koncu mogę się chyba zacząć cieszyć z innymi, nie? Mam termin na 08.08.2010 - już bym chciała lato!!!!!!!!! fajnie sie poczułam jak uświadomiłam sobie ile nas jest i że tyle kobitek przechodzi podobne odczucia, problemy miniej lub bradziej przyziemne. Fajnie będzie być jedną z Was - Nas. Pozdrawiam ciepło !!
jedz nie czekaj dluzej- dla pewnosci.nie wytrzymuje dziewczyny jak mnie boli brzuchol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę się nawet wyprostować jak tak dalej będzie jadę do szpitala
jedz nie czekaj dluzej- dla pewnosci.
trzymajcie kciuki- ide do endokrynologa i troche sie denerwuje. dam znac jak wroce.
Oczywiście i ja trzymam mocno kciuki:-)jedz nie czekaj dluzej- dla pewnosci.
trzymajcie kciuki- ide do endokrynologa i troche sie denerwuje. dam znac jak wroce.
Shyla, nie zastanawiaj się, tylko zmykaj do szpitala.nie brałam nic boli mnie raz z prawej raz z lewej a jak nie po tych stronach to po środku , i mam uczucie jakby mokrości
nie brałam nic boli mnie raz z prawej raz z lewej a jak nie po tych stronach to po środku , i mam uczucie jakby mokrości