reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam! Jestem tu nowa :) Miałam trudne początki ciąży, ale powoli wychodzę na prostą!! Żeby nie zapeszyć nie zaglądałam na żadne fora itp., Wraca wiara ze wszystko sie uda w miare jak rośnie brzuszek i jeszcze cos tam bulgoczewięc się aktywizuje. To moja I ciąża.. po prawie 7 latach małżeństwa i 2 latach świadomych starań! I co? Jak sobie totalnie odpuściałam ciśnienie na dzidzie to zaszłam raz dwa!! Chocią codziennie się boję, to mam coraz więcej siły i wiary i w koncu mogę się chyba zacząć cieszyć z innymi, nie? Mam termin na 08.08.2010 - już bym chciała lato!!!!!!!!! fajnie sie poczułam jak uświadomiłam sobie ile nas jest i że tyle kobitek przechodzi podobne odczucia, problemy miniej lub bradziej przyziemne. Fajnie będzie być jedną z Was - Nas. Pozdrawiam ciepło !!

gratuluje i witam wśród sierpniówek

nie wytrzymuje dziewczyny jak mnie boli brzuchol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( nie mogę się nawet wyprostować:no: jak tak dalej będzie jadę do szpitala

Shyla a gdzioe Cie dokładnie boli??

nie brałam nic :no: boli mnie raz z prawej raz z lewej a jak nie po tych stronach to po środku , i mam uczucie jakby mokrości:confused:

Cześć dziewczyny, przeczytałam wszystkie posty, ale nie dam rady się odnieść do każdej z Was.

jedz nie czekaj dluzej- dla pewnosci.
trzymajcie kciuki- ide do endokrynologa i troche sie denerwuje. dam znac jak wroce.
Oczywiście i ja trzymam mocno kciuki:tak::-)
nie brałam nic :no: boli mnie raz z prawej raz z lewej a jak nie po tych stronach to po środku , i mam uczucie jakby mokrości:confused:
Shyla, nie zastanawiaj się, tylko zmykaj do szpitala.

A ja cały dzień na nóżkach, po mieście, w domku miałam trochę roboty, no i minął cały dzionek.
Teraz padam i idę się położyć :tak::-) Będę później :-)
Buziaki :-)

Shyla - zdecydowanie zmykaj do szpitala. Ja miałam taki ból w 17 tygodniu w tamtej ciąży , nie mogłam ruszyć nogami i bolało jeszcze 2 dni w szpitalu. Dostałam duphaston i nospe. Wszystko skonczyło sie jak widać, ale warto być pod kontrolą lekarza w takich sytuacjach.

reklama

Shyla jedź lepiej do szpitala lepiej jechac o jeden raz za duzo nawet jakby to o niczym nie miało świadczyc. Trzymam kciuki

Polianna ja tak widze, ze gonie Cie z moim terminem co usg to inaczej wychodzi :)))

Do góry