Black_Opal
Fanka BB :)
Pajeczko pamiętałaś może żeby zapytać swoją o te boleści brzuszkowe?
Ja pytałam, bo również mi się nasiliły bóle brzuszka :-( Lekarz powiedział, żeby się nie martwić i jak mocno boli to żeby nospe wziąć. Może jednak być tak, że i nospa nie pomoże. Bóle związane są z rozciąganiem się macicy, wiązadeł i tych innych części, które muszą się podporządkować nowej sytuacji. Bóle niestety najprawdopodobniej będą się nasilać z czasem.
Nie wszystkie kobiety je czują, bo nie wszystkie są na tyle wrażliwe... No i wiadomo, każdy organizm jest inny.
Mi pomaga jak się położę na chwilkę i zrelaksuję Leków żadnych, nawet nospy wolę nie brać dopóki ten ból nie jest jakiś mocno wyczerpujący. Właściwie to taki ból jest bardziej nieprzyjemny niż silny.
Dziewczyny mam pytanie pijecie teraz kawę? Jest szkodliwa? Bo ja raczej rzadko, ale wczoraj mnie naszła ochota w pracy zrobiłam sobie słabą rozpuszczalną z mlekiem. I dziś to samo mam takiego smaka i pewnie sobie zaraz zrobię
Jeżeli chcesz pić kawkę dla jej smaku to polecam np. Jacobs Night - bez kofeiny. Na pewno zdrowsza niż normalna